Viitorul lui Bitcoin este luminos: scăderea prețurilor și evoluția | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Viitorul lui Bitcoin este luminos: scăderea prețurilor și evoluția

Viitorul lui Bitcoin este luminos: scăderea prețurilor și evoluția

Așa cum sunt sigur că 99% dintre persoanele care citesc acest lucru sunt conștienți, Bitcoin a scăzut recent, în mod semnificativ în preț, și la o rată destul de rapid. Acest lucru nu ma surprins, așa cum Bitcoin a urmat în mod tradițional un model de volatilitate, urmat de stabilizare, urmată de volatilitate. Ceea ce ma surprins a fost reacția de la atât de mulți în comunitate. Deci, mulți oameni se grăbesc să găsească un motiv pentru care sa întâmplat acest lucru, și să nu-l oprească să se gândească rațional, și nici să-l analizeze pe baza istoricului Bitcoin lui.

[COT]

Dezvăluirea completă: Bitcoin, Reddcoin și Ethereum

Sunt aproape complet investit în monede digitale, în general, cu excepția numerarului pe care am nevoie pentru facturile specifice și viața de zi cu zi, și am să păstreze mici cantități de o gamă largă de valute. Cu toate acestea, majoritatea fondurilor mele sunt în Bitcoin, Reddcoin și Ethereum. Deși este evident de ce Bitcoin este pe lista respectivă, astfel cum acesta este motivul pentru care industria Criptomonedă există la toate, atunci când am menționa celelalte două persoane devin uneori confuzi. Nu este o încercare de a „acoperi pariul meu“, așa cum unii oameni le place să facă, ci mai degrabă o înțelegere că această călătorie în Criptomonedă nu a început de fapt cu Bitcoin, ci mai degrabă cu mai multe valute digitale care au venit înainte de aceasta, și Bitcoin este nu la sfârșitul anului, fie. Nu există nici un scop. Geniul este din sticlă.

Deci, eu trebuie să cred că Bitcoin va eșua! Dreapta?

Deloc. Mă aștept pe deplin Bitcoin să continue să crească și să evolueze. Ceea ce evoluția va arata ca este dincolo de capacitatea mea de a prezice, deoarece există mai multe căi ar putea dura. Cu toate acestea, creșterea Bitcoin a fost incredibil de natură organică, inclusiv replicarea și reproducerea, motiv pentru care avem astfel de o mare varietate de cryptocurrencies astăzi. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care marea majoritate a cryptocurrencies astăzi va muri în termen de câțiva ani.

Deși a fost nevoie de un geniu pentru a crea Bitcoin, este inevitabil concluzia la eșecurile monedelor discreționare, combinate cu avansul incredibil în tehnologie, care a început la mijlocul anilor 1900, și a fost în mod constant accelerat, deoarece, și evoluția societății în ansamblu spre o mai liberă, individualistă, gândire cultura. Fără Satoshi, am probabil nu ar fi avut Bitcoin în 2009. Cu toate acestea, cu numărul de persoane care au fost foarte luminoase urmăresc idei similare la momentul respectiv, este foarte probabil ca ceva foarte similar ar exista de astăzi.

Problemele Bitcoin a fost creat pentru a adresa nu au dispărut, iar eleganța simplistă Bitcoin în rezolvarea lor nu sa diminuat. Mă aștept pe deplin că va continua este calea spre adoptarea pe scară largă, și în acest sens, va reuși în a aduce echilibru între societate, guverne, și economia lumii... Sau, acesta va cel puțin să fie un salt uriaș în dreapta direcţie.

Apoi, de ce Reddcoin și Ethereum?

Eu sunt doar un om, și au doar o anumită perioadă de timp pentru a cerceta toate opțiunile din acest peisaj criptografică vast care a fost creat. Există mai multe valute interesante, precum și cu mai mult timp pentru a cerceta fiecare, eu sunt sigur că portofoliul meu ar deveni ponderate față de aceste două mai puțin puternic. Acestea fiind spuse, din toate monedele am analizat (si, am cheltuit sume semnificative de timp de cercetare zeci de diferite valute), Reddcoin și Ethereum au cel mai mare potențial de a umple două goluri foarte importante care Bitcoin nu, și nu ar trebui, întrucât acest lucru ar lua departe de scopul său adevărat.

Reddcoin Asigură suportul necesar pentru Microtransactions

Reddcoinhas potențialul de a fi cu adevărat moneda socială. Există o mulțime de monede care umplu care pot umple acest rol cu ​​fracțiune de normă, dar nici unul care să aibă o astfel de focalizare cu laser pe acest obiectiv specific combinat cu o astfel de echipa de dezvoltare puternică. Există mai multe monede cu potențial de utilizare în microtransactions, dar cele mai multe sunt, în opinia mea, merge despre acest lucru greșit. Microtransactions au scopuri utile în lumea reală, și sunt foarte bune pentru caritate, crowdfunding, etc, dar că nu este în cazul în care acestea vor primi tracțiune. Puterea de caritate on-line, crowdfunding, basculare, și, într-adevăr, interconectivitatea că toată experiența de astăzi își are originea în rețele sociale. Myspace-l pionier, Facebook „perfecționat“ ea, iar acum alimentat o schimbare fundamentală în modul în care interacționează lumea.

Concentrându-se pe a fi o monedă pentru rețele sociale, Reddcoin va fi, cel mai probabil, să devină moneda pentru aceste sisteme, și, astfel, moneda pentru microtransactions au putere. Sigur, Bitcoin acum pot fi utilizate pe rețelele sociale prin intermediul sistemelor 3rd party, și care va fi suficient pentru moment, dar care învinge scopul unei rețele descentralizate. Bitcoin va avea în curând un schimb complet descentralizat, dar care nu se va rezolva complet problema. Cu toate acestea, folosind blockchain Bitcoin direct la microtransactions de putere este, de asemenea, de neconceput din două motive: Taxele de tranzacție sunt prea mari (și va crește numai), iar bloat ar duce la blockchain Bitcoin, și tulpina ar pune în rețea, ar face folosind Bitcoin pentru scopurile sale destinate mult mai dificil să se mențină.

Reddcoin rezolvă acest lucru prin asigurarea unui sistem descentralizat care, în acest moment, nu se bazează pe minerit, și, astfel, are o rețea care este ieftin pentru a menține și are taxele de tranzacție scăzute. Dincolo de faptul că, promovează interacțiunea socială direct prin ea lui portofel GUI, și are lichiditatea necesară pentru a potoli setea psihicului uman cu un număr suficient de mare. Avantajele pe care le are față de alte valute în această arenă sunt impresionante, iar faptul că a realizat acest lucru în mai puțin timp decât alte valute, deoarece este mai mic decât cea mai mare parte este „competiție“, îmi spune că este foarte probabil să reușească.

Ethereum va oferi sprijinul necesar pentru un nou tip de rețea

Ethereumis una dintre acele idei „revoluționare“, care pare imposibil la început, dar devine mai credibil odată ce te uiți la lucrările în curs, și să asculte oamenii care sunt in curs de dezvoltare îl.

Am auzit oameni spunând că „Ethereum va înlocui Bitcoin“ sau că „Bitcoin poate fi doar actualizat pentru a oferi funcționalitatea Ethereum.“ În timp ce aceste două situații sunt posibile punct de vedere tehnic, nici unul dintre ele sunt probabil să se întâmple. Un rezultat mai rezonabil este că Ethereum va oferi un cadru în care Bitcoin poate fi utilizat mai eficient, în timp ce Bitcoin va oferi baza și sprijinul necesar pentru a crea acest cadru. Ar fi o relație de simbioză în care sinergia dintre cele două creează un sistem care este mai mare decât suma părților lui ea.

Desigur, asta nu explică de ce „nevoie“ sau „vid“, care Ethereum este de umplere. Motivul din spatele că este că se umple unul care nu a fost recunoscut înainte de... Sau cel puțin nimeni nu a recunoscut că a existat o modalitate de a-l umple cu tehnologia actuală. Multe alte sisteme Crypto 2.0 furnizează interacțiuni pe bază de contract, care există cu siguranță nevoie de, și sunt foarte identificabile. Cu toate acestea, cu Ethereum, este programabilitate deschis, care va da puterea lui l.

Ethereum are potențialul de a depăși monedă și contracte, nu pentru a nu deveni următoarea fază a Criptomonedă, dar faza următoare a internetului. Dincolo de faptul că, în cele din urmă s-ar putea oferi Bitcoin cu capacitatea de a fi complet descentralizat prin demontarea ultimelor câteva industrii, care au o cantitate mare de influență asupra acesteia. În cazul în care creatorii Ethereum sunt de succes, atunci am putea vedea o amestecare a lumii Criptomonedă cu internetul. Prin intermediul acestui nou sistem integrat, dar descentralizat și autonom,, posibilitățile sunt dincolo de imaginația mea. Dezvoltatorii lumii va decide ce se întâmplă în continuare. Cu peste 28.000 BTC a investit pana in prezent, echipa Ethereum ar trebui să dispună de resurse suficiente pentru a crea acest sistem, în special cu cantitatea de muncă, care a fost deja pus la acesta.

Oamenii au susținut că „2014 este anul de Bitcoin“, și că a fost adevărat până acum. Prețul nu o arată, dar există motive pentru acest lucru. O puteți vedea în rata de adoptare, creșterea investițiilor în societățile bazate pe Bitcoin, interesul guvernului și teama în creștere în anumite cercuri. Cu toate acestea, mă aștept ca 2015 va fi „Anul Descentralizate Autonome Corporații“ cu Ethereum oferind platforma pe care să le construiască.

Până acum, eu sunt sigur că vă întrebați cum acest lucru se referă la o scădere a prețurilor recente Bitcoin lui. Ei bine, atât face și nu.

Bitcoin Drop recente Preț

Scădere de preț Bitcoin'srecent este dureros pentru mulți oameni să vadă, dar era previzibil dacă ai fi fost atent. Semnele au fost tot în jurul valorii de faptul că acest lucru se va întâmpla, și nu este sfârșitul lumii. Bitcoin probabil va recupera, deoarece are întotdeauna, și să continue în ea este tendința generală ascendentă. Cu toate acestea, pentru cei dintre voi care au fost prins cu garda jos, voi încerca să contureze unele dintre motivele din spatele acestei scăderi... Cel puțin din ceea ce pot vedea. Sunt 100% sigur că nu am acoperă totul, pentru că fiecare mișcare de preț a ascuns actori, și persoane fizice aleatorii, care o influențează într-un fel sau altul. Uneori, acest lucru este intenționat, iar alteori nu este, dar impactul este încă acolo.

Grafice Bitcoin Pret semnalizau o picătură

In timp ce unul dintre autorii noștri, Evan, tinde să fie împotriva folosind algoritmi complicate și calcule pentru a încerca să prezică mișcările de pe piață, chiar și el este de acord că o analiză mai amplă poate arăta adesea mentalitatea generală a pieței. Dincolo de faptul că, chiar faptul că oamenii fac analiza graficele are un impact asupra prețului de tranzacționare din cauza persoanelor pe baza analizei lor. Este un sistem care creează profeții auto-îndeplinirea.

La un moment dat am fost un comerciant activ zi Bitcoin, și am fost destul de bun la asta. Dacă am început cu o cantitate puțin mai mare de fonduri, aș fi probabil destul de bogat de acum, și cu adevărat mă pot întoarce la el, sau de comerț pe piața de valori, și de a face destul de bine pentru mine. Cu toate acestea, nu-mi place de tranzacționare zi, ca un loc de muncă, și au tendința de a lipi de rafale mici de tranzacționare altcoin aceste zile. Acestea fiind spuse, eu încă mai place să merg analiza graficele din când în când de depănare înapoi la ultima dată când m-am uitat, apoi folosind sistemul meu pe termen lung, pentru a vedea în cazul în care mi-ar fi tranzacțiile efectuate.

Grafice Bitcoin prezintă semne Bearish

In timp ce noi avem o Bitcoin Pret pe Charthere Moneda Scurt, care nu este obiectivul nostru general, și deci nu are încă adâncimea de instrumente necesare pentru a face adevărate de analiză. Acest lucru se va schimba în viitor, dar acum trebuie să folosesc Bitcoinwisdomto prezint acest lucru:

În zilele mele de tranzacționare zi, aș fi lichidat toate BTC mea atunci când atât galben și albastru a trecut sub violet. Asta m-ar fi pus la o ieșire de ~ $ 610-600 pe 24 iulie Acum, că singur nu semnal osândă și întristare. Acesta este un semn de urs puternic pentru mine, dar ar putea sări înapoi. Acest semn (sau invers sa pentru un trend bullish) mi-ar pune într-o fază foarte atent uitam. Cu regulile am stabilit pentru mine atunci când zi de tranzacționare, în timp ce acest tip de semnal a fost afișat, aș păstra cel puțin 50% din fondurile mele în USD, iar restul de 50% i-ar putea folosi pentru tranzacționare pe termen scurt (cum ar fi încercarea de a apuca un pic BTC în partea de jos vedeți la scurt timp după aceea, apoi vinde din nou la următoarea sus).

Al doilea semnal al unei piețe Bitcoin bearish

Acest lucru mi-ar fi pus în 100% Fiat, până când am văzut o schimbare:

Puteți vedea acest lucru în primul grafic, de asemenea, dar am vrut să-l evidențiați aici. Odată ce ambii indicatori pe termen scurt sunt pe sub indicatorul pe termen lung, care ar semnal pentru mine să rămână în 100% Fiat. Nici de cumpărare Bitcoinat toate până atât pe termen scurt, s-au intors de mai sus pe termen lung, și fie a rămas acolo pentru o perioadă semnificativă de timp, sau a sărit considerabil deasupra ei. In schimb, au răsucit în jurul ei.

Confirmarea finală a unui trend bearish Hard pentru Bitcoin

Acest lucru ne conduce la ultimul pas, care este în cazul în care suntem acum, și are comercianți din întreaga lume, uitam de jos:

Acum suntem la capătul opus unde am fost în săptămânile care au dus la prima vinde pe 24 iulie În acest moment, aș fi, și mulți alți comercianți probabil sunt, de așteptare pentru a vedea o schimbare. Rezultatele de astăzi au fost promițătoare, și ar putea începe să uniformizeze indicatorii pe termen scurt. Odată ce indicatorii de lumină pe termen scurt, albastru și galben începe să arate în sus un pic, iar termenul purplemid aplatizează, aș începe să comerțului din nou, iar în cazul în albastru deschis conduce galben peste purpuriu, care ar fi un alt all-in pe Bitcoin (cu opțiunea de a utiliza 50% în comerțul).

Am urmărit, în mod eficient, aceeași serie de evenimente se întâmplă de mai multe ori în trecutul lui Bitcoin, și de fiecare dată sa întâmplat în timp ce am fost de tranzacționare zi am făcut câștiguri semnificative prin alegerea în partea de jos și de echitatie-l înapoi în sus. Cu toate acestea, această tendință a raționament în spatele ei dincolo de doar comercianților manipulând piață prin utilizarea unor indicatori pentru a crea profeții auto-îndeplinirea. De fapt, acesta este motivul pentru care am folosit metoda de tranzacționare de mai sus afișat atunci când am făcut comerț, așa cum a fost foarte eficient în îndepărtarea „zgomot“.

Creșterea Adoptarea Bitcoin de marile companii

Acest lucru suna înapoi la o mulțime de oameni, dar companiile mari de a decide acceptarea Bitcoin adaugă o presiune semnificativă de vânzare. Pe măsură ce, în general, trebuie să plătească furnizorii lor cu USD, sau alte forme de valută emise de guvern, acestea au tendința de a retrage toate, sau majoritatea dintre Bitcoins că acestea sunt plătite cu. Cu toate acestea, această presiune descendentă scade ca prețul leagăne în jos, ca oamenii, fie dețin BTC lor până când acestea sunt în valoare de mai mult, sau le-au achiziționat deja orice bunuri au dorit de la compania respectivă. Cu toate acestea, se pare ca un paradox la început. Pentru Bitcoin să crească, ea are nevoie de mai mulți oameni să-l utilizați. Pentru mai multe persoane pentru a începe utilizarea acestuia, mai multe companii au nevoie să-l accepte. Cu toate acestea, în cazul în care mai multe companii accepta, care determină fluctuațiile de preț care fac noi utilizatori ezită să se scufunde în. Din fericire, nu este un paradox deloc, și este doar o parte din dureri de crestere pe care Bitcoin trebuie să experimenteze cum funcționează spre acceptare de masă. Există doi factori importanți pentru a aminti despre companiile mari accepta Bitcoin.

Companiile mari influențează Persoanele fizice pentru a începe utilizarea Bitcoin

Companiile mari care acceptă Bitcoin are un impact pozitiv net asupra prețului Bitcoin, iar rețeaua în ansamblul său. O nouă companie de a accepta Bitcoin poate foarte bine face pe oameni care au fost pe gard despre el decide să-l încercați. Unele dintre aceste persoane pot deveni ezitat dacă văd prețul gliseze în jos, dar altele vor fi fie cercetat-l deja, sau de a începe cercetarea este istorie, și a vedea că aceste fluctuații sunt comune. Cei care cercetat, fie va decide să cumpere doar câteva BTC, oricum, sau se vor alătura comercianții și să încerce să prindă partea de jos. După ce partea de jos a fost atins, iar prețul începe să crească din nou, o parte din persoanele ramase vor sari la bord, deoarece temerile lor vor începe să dispară

Marile companii influențează Alte companii, mari și mici, pentru a accepta Bitcoin

În timp ce fiecare companie care decide să accepte Bitcoin nu adăuga o presiune de vânzare, că vânzarea de presiune devine% mai mică a întregii ca piata creste. Pe masura ce companiile mari influențează alte companii pentru a accepta Bitcoin, două lucruri vor începe să se întâmple:

  1. Multe companii vor începe să dețină o parte din venitul lor Bitcoin cu sediul în Bitcoin. Unii nu vor avea nici un BTC, alții vor ține doar ceea ce au economisit peste un card de debit sau de credit, și o porțiune mică va dedica o% mai mare a plăților lor rămase în BTC (cu unele de fapt, păstrarea 100% a plăților BTC în Bitcoin).
  2. Furnizori pentru companiile mari vor începe să accepte Bitcoin. Acest lucru într-adevăr nu are un efect imediat, dincolo de a adăuga doar o altă companie la listă, dar în timp se poate reduce costurile companiilor, iar dacă suficient unui lanț de aprovizionare accepta Bitcoin, poate duce la „sfârșitul jocului“ obiectivul de a nu fi nevoie să rândul său, Bitcoin în dolari, la toate. Cu toate acestea, fiecare pas în sus lanțul de aprovizionare te duci, cu atât mai puțin stimulent este de a face acest lucru. Companiile furnizoare companiile de retail au tendința de a face mai puține, dar mai mari, de vânzări, iar costurile de tranzacție sunt, în general, o parte mult mai mică din costurile totale ale acestora.

Desigur, adoptarea Bitcoin nu provoacă această scădere. Presiunea de vânzare este nici pe departe suficientă pentru a provoca un accident grav în Bitcoin Price, și orice presiune descendentă ar fi fost în mod normal compensate în acest moment. Există și alți factori.

Regulamentul Guvernului este de strângere pe Bitcoin

Nu va petrece mult timp pe acest subiect, așa cum a fost menționat atât de multe ori înainte, dar este un factor important. BitLicense din New York, interdicția în Ecuador, reglementările imposibile din Argentina, și multe alte probleme care le-am discutat în trecut, toate contribuie la o presiune negativă asupra Bitcoin. Cu toate acestea, această presiune a fost în jur, într-o formă sau alta, de ani de zile acum. Chiar înainte de regulamente au fost discutate în mod serios de către orice parte a guvernului SUA, teama de reglementare a fost întotdeauna o presiune descendentă asupra Bitcoin. Orice mențiune de reglementare a provocat o împinge în jos. De fiecare dată când un guvern a discutat Bitcoin într-un mod nefavorabil, sau discutat normele legi bazate pe o lipsă totală de înțelegere cu privire la ceea ce de fapt Bitcoin este sau nu a avut un impact negativ. Cu toate acestea, acesta este un impuls mare, pentru că New York, este centrul financiar al SUA, și potențial din lume (discutabil în unele cazuri).

Din fericire, indiferent de reglementările BitLicense din New York, sfârșesc prin a fi, aceasta va trece. Fie New York, va fi lăsat în afara Bitcoin, care va afecta, dar nu va fi sfârșitul lumii, sau oamenii vor merge doar în jurul valorii de lege. Într-un scenariu cel mai bun caz, BitLicense este complet reînnoit, și a făcut în ceva care este mai gustos. Dacă nu faptul că, atunci regulamentul va mai probabil să ardă ca Bitcoin continuă să crească, iar New York-ezi încep să sufere financiar din cauza incapacității lor de a utiliza în mod legal, fără a trece prin proceduri ridicole.

Alte Cryptocurrencies Trageți de Marketcap Bitcoin lui

Acesta este unul mare, suparari si o multime de oameni care investesc în numai Bitcoin. De asemenea, este motivul pentru care am menționat Ethereum și Reddcoin în prima parte a acestui articol. Când Bitcoin merge la pret, asa ca nu prea o mulțime de altcoins. Cu toate acestea, multe dintre aceste altcoins obține, de asemenea, în ceea ce privește Bitcoin, și, astfel, consumă o porțiune mai mare a numărului total de piață pentru moneda digitală. Mai degrabă decât o presiune descendentă de la o forță exterioară, tind să se gândească la acest lucru ca mai mult o trăgând în jos pe Bitcoin ca ei se ridica.

În timp ce motivele pentru aceasta sunt numeroase, există câteva care aș dori să subliniez, deoarece acestea sunt de fapt mai pozitiv decât negativ.

Bitcoin la Altcoin este mai bună decât Bitcoin la Fiat

Unul dintre cele mai mari motive pentru această forță de tragere este că altcoins oferi utilizatorilor care nu doresc să vândă BTC pentru USD (sau altă monedă guvernamentală), un loc pentru a stoca fondurile lor atunci când Bitcoin dips. Acestea sunt fonduri care probabil vor fi transformate înapoi în Bitcoin atunci când prețul începe să crească din nou. Chiar dacă ei nu fac, acest lucru păstrează încă marketcap total de monede digitale mai mare decât ar fi în cazul în care fondurile sunt vândute pentru Fiat și nu sunt utilizate pentru a rebuy mai târziu.

Altcoins testeaza motive, și The Marketcap de Altcoins Relativ la Bitcoin este un sistem de votare

Altcoins sunt un teren de testare pentru noi caracteristici, idei și produse. Chiar dacă am subliniat Ethereum și Reddcoin mai devreme, deoarece acestea ies în evidență pentru mine, ca ceva care ar putea să crească dincolo de a fi luate în considerare doar o „altcoin“, asta nu înseamnă că sunt singurii. Există destul de multe cryptocurrencies care lucrează la crearea de tranzacții și portofele cu adevărat anonime, care este cu siguranță dorit de o mare parte a comunității. Alții lucrează la diferite stiluri de „Crypto 2.0“ cu caracteristici care se extind în mod semnificativ dincolo de monedă. Apoi, există monede, cum ar fi Myriadcoin, care încearcă modalități unice de punere în aplicare a unui algoritm de hashing. Myriad utilizează 5 algoritmi hashing concurente, ceea ce a condus dezvoltator lor de a propune un nou tip de minerit fuzionat, în cazul în care o monedă ar putea fi îmbinate minat cu un număr restrâns de algoritmi, păstrând în același timp alți algoritmi care au fost non-îmbinare mineable.

Fiecare altcoin care introduce ceva nou, sau încearcă o altă combinație de parametri, algoritmi, sisteme de distribuție sau obiective este furnizarea unui serviciu valoros pentru comunitatea Criptomonedă, si, posibil, lumea ca un întreg. Suntem martorii evoluției digitale prin concurs și în selecție. Cel mai rapid, mai sigur, mai util, mai rezistente la atac, mai vandabile, mai eficiente, sau mai „valoros“, în general, o monedă este, cu atât mai probabil este să crească. Clonat, subdezvoltate sau inutil sunt sortite eșecului.

Altcoins nu doare Bitcoin. Ele ajuta doar Criptomonedă să crească. Ei aduc noi oameni care nu sunt familiarizați cu frică de Bitcoin, și de multe ori converti cei utilizatorilor Bitcoin. Ei promovează concurența. Acestea creează un mediu mai descentralizat pentru monedele descentralizate, care este o dezvoltare uimitoare în sine.

Pretul Bitcoin lui va recupera, și viitorul Bitcoin va fi o revoluție

Mulți dintre noi susțin că Bitcoin este revoluționar, dar revoluția nu sa întâmplat cu adevărat încă. Se apropie, dar noi trebuie să fim răbdători. Prețul poate flux și reflux în sus și în jos, și val de piață Bitcoin va continua probabil să aibă o amplitudine mult mai mare și frecvență decât alte piețe, dar că este în regulă. În cele din urmă, după cum am spus mai înainte, Genie nu poate fi pus înapoi în flacon.

Bitcoin și monedele cryptocurrenciesdigital sunt aici pentru a rămâne. Ei vor revoluționa lumea, într-un fel sau altul. În timp ce eu, și mulți alții, ca să cred că știm exact despre ce va face, sau cum se va întâmpla, adevărul este, probabil, suntem complet greșite. Nu cred că cineva de pe planeta înțelege astăzi cu adevărat ce sisteme descentralizate ca aceasta sunt, de fapt va deveni, dar eu știu un singur lucru: nu pot să aștept pentru a afla.

Știri asociate


Post Bitcoin

Bitcoin Arbitraj Oportunități: Un scurt ghid

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Lawsky Outline revizuite BitLicense, GAW lansează Paycoin și multe altele

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Brazilia spune că este prea devreme pentru regulamentul Bitcoin, Charlie Shrem condamnat la 2 ani în închisoare

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Pericolele bancnotelor de rezerve fracționare

Post Bitcoin

Toate aceste lucruri Bitcoin sunt false - Splinter

Post Bitcoin

Arbitrajul Bitcoin - Cum am atins o rentabilitate a investiției de 12,12% în 1 oră

Post Bitcoin

Bitcoin Block Economics Size: Clarificarea și revizuirea argumentelor

Post Bitcoin

Comisia Europeană să urmărească reglementarea Bitcoin

Post Bitcoin

Procesor de plată Bitcoin BitPay are 1 milion de dolari în tranzacții zilnic!

Post Bitcoin

Graficul de schimb valutar Bitcoin și graficul de predicție a dificultăților

Post Bitcoin

Este Bitcoin Mining Worth It?

Post Bitcoin

Cum de a backup portofel Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, Multibit)