Raportul zilnic Bitcoin: Lawsky Outline revizuite BitLicense, GAW lansează Paycoin și multe altele | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Raportul zilnic Bitcoin: Lawsky Outline revizuite BitLicense, GAW lansează Paycoin și multe altele

Raportul zilnic Bitcoin: Lawsky Outline revizuite BitLicense, GAW lansează Paycoin și multe altele

Ben Lawsky, actualul Supravegheatorul New York Departamentul de Servicii Financiare (NYDFS) a avut loc o conferință de presă de astăzi, în care a subliniat și a clarificat unele dintre informațiile care vor fi în al doilea proiect al extrem de controversialBitLicense Bitcoin regulament. Lawsky a declarat în mod expres că regulamentul propus Bitcoin nu s-ar aplica persoanelor fizice, comercianți sau dezvoltatori. În plus, chestorul a remarcat că BitLicense revizuit este mult mai puțin restrictivă decât proiectul inițial.

De la Ben Lawsky:

Cred că propunerea BitLicense actualizată este pe drumul cel bun prin (1) sculptură participanți suplimentari care nu ar fi afectate, (2) efectuarea unor dispoziții de rezerve de capital care va avea loc în monede virtuale, deoarece acest tip de capital de lucru este esențială pentru multe afaceri modele și (3) furnizarea de doi ani de pornire scutirea parțială. Cu toate acestea, nu sunt sigur New York joc prinde up va oferi climatul de reglementare fertil necesar pentru a menține și a atrage Bitcoin startup legate.

Sursa: CoinTelegraph

Minerii Gaw lanseaza Paycoin, cauze val de activitatea speculativă

De la Coindesk:

În ciuda controverselor, paycoin a atras o mulțime de atenție din partea minerilor după ce a fost listata la serviciu popular rentabilității miniere CoinWarz. Mai multe site-uri care se conectează proprietarii de amator cu potențialii chiriașii au înregistrat o creștere rapidă a prețurilor peste week-end din cauza prețului ridicat de debut al paycoin pe mai multe schimburi de altcoin, cu tarife de închiriere a ajunge la fel de mult ca 0.15 BTC pe terahash pentru o sesiune de 24 de ore lungi la începutul acestei săptămână.

Sursa: Coindesk

Draper Universitatea Bitcoin Curs enrolls Peste 2000 Studenți

La începutul lunii octombrie 2014, Universitatea Draper a anunțat că va începe oferind un curs de Bitcoin. Acest curs se referă la o varietate de subiecte Bitcoin; aici este o prezentare generală a conținutului cursului:

 • Secțiunea 1 - Ce este Bitcoin?

  Secțiunea 2 - o evoluție a sistemelor de plată

  Secțiunea 3 - Protocolul

  Secțiunea 4 - Inovație în Bitcoin

  Secțiunea 5 - Noțiuni de bază

  Secțiunea 6 - Interviuri Bonus

  Secțiunea 7 - Material mesaj

Din moment ce anunță lansarea, Universitatea Draper a inscris peste 2000 de studenți în cursul Bitcoin. Cursul constă din prelegeri și interviuri cu membri proeminenți ai comunității Bitcoin tradiționale.

Sursa: CoinTelegraph

CEO ChangeTip Nick Sullivan comunitar că Datele Asigură private ale utilizatorilor nu vor fi vândute

Ieri, 17 decembrie 2014, ChangeTip a suferit un val de critici online din cadrul comunității Bitcoin. ChangeTip este o companie care oferă o Bitcoin servicii de basculare la diverse site-uri web. Diverse persoane din comunitatea Bitcoin a criticat structura centralizată a ChangeTip, și a susținut că societatea a fost un punct slab mare în comunitate, deoarece ar putea vinde datele utilizatorilor săi la guverne sau companii private. Vanzarea de date private ar compromite pseudonimitate pe care utilizatorii Bitcoin sunt capabili să se bucure. Astăzi, Nick Sullivan, CEO al ChangeTip, a asigurat utilizatorii ca societatea nu va vinde datele lor pentru oricine.

Avem o viață privată policyin cu litere mari aldine pe care spune că nu va vinde datele utilizatorilor fără permisiunea utilizatorului, și nu avem nici o intenție de a face acest lucru vreodată. Este corect pentru ca oamenii să fie paranoic, dar se găsesc aici nici o vrăjitoare.

Știri asociate


Post Bitcoin

Cel mai bun echipament pentru minerit Ethereum (2018 actualizat)

Post Bitcoin

Bitcoin Block Economics Size: Clarificarea și revizuirea argumentelor

Post Bitcoin

Despre bateriile Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Opțiuni de tranzacționare pentru începători

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiv, dar riscant pentru guverne

Post Bitcoin

3 modalități sigure de a păstra în siguranță Bitcoins

Post Bitcoin

Bitcoin: Economistul francez prezice o zi de calcul - Irish Times

Post Bitcoin

Cumpărătorii Bitcoin ar trebui să fie pregătiți să-și piardă toți banii, avertizează autoritatea britanică de reglementare - CNBC

Post Bitcoin

Bitcoin este o tehnologie depășită - Hackernoon

Post Bitcoin

Bitcoin Investment 2016: este meritat?

Post Bitcoin

Twitch.tv a început să accepte Bitcoin pentru abonamente

Post Bitcoin

Prețul Bitcoin încă mai caută un nou nivel după raportul EBA