Raportul zilnic al lui Bitcoin: Afilierea fundației Bitcoin din România, populația dominicană care primește bitcoin și multe altele | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Raportul zilnic al lui Bitcoin: Afilierea fundației Bitcoin din România, populația dominicană care primește bitcoin și multe altele

Raportul zilnic al lui Bitcoin: Afilierea fundației Bitcoin din România, populația dominicană care primește bitcoin și multe altele

De data aceasta, un caz a fost umplut împotriva fondatorul Bitcoin Economii & Trust, acuzându-l de operare o schemă Ponzi care a folosit Bitcoin. O parte a intresting această poveste este că Philip Moustakis, The represenative a SEC, în cazul a fost activ în Bitcointalk.org, încurajând membrii comunității să se implice în procedurile din acest caz. Apărarea și a adus în sus că IRS consideră Bitcoin să fie proprietate și „proprietate“ nu este o parte din legea în vigoare privind schemele Ponzi. Cu toate acestea, magistratul nu este de acord, afirmând că „în douăzeci și trei locuri din codul IRS, bani este denumit ca proprietate...“

Bitcoin Foundationannounced miercuri că a aliat cu primul său afiliat capitol din Europa de Est, Fundația Bitcoin România.

Acest lucru face ca al patrulea capitol afiliat pentru Fundația Bitcoin în Europa continentală, după Germania, Țările de Jos și Danemarca. Într-o declarație, fundația a declarat Fundatia Bitcoin România va împinge eforturile educaționale în țara de 21 de milioane de consumatori și să încurajeze precum și comercianții să adopte Bitcoin la nivel local.

La începutul acestui an a fost raportat că Bitcoin a fost în plină expansiune în România. Se pare știri recente că Fundația Bitcoin România este acum affilated cu fundația principală confirmă. Capitolul afiliații primesc sprijinul și îndrumarea la nivel mondial Fundației Bitcoin, și membrii săi, precum și accesul la alte avantaje.

Drop Bit a numit Dominica, o națiune de peste 70.000 de locuitori, ca destinatari ai unei distribuții Bitcoin programată să aibă loc la data de 14 martie 2015. Acestea sunt în parteneriat cu cele doua mari companii de telecomunicații de pe insula pentru a livra Bitcoin prin SMS prin Coinapult.

„Să meniurile de biți“, spune că scopul lor este de a crea cea mai mare și cea mai mare densitate din lume Bitcoin comunitate de pe planetă. Și ei intenționează să facă acest lucru prin acordarea Bitcoin fiecărui rezident al țării. Dar asta nu este tot! Deși cooperarea cu guvernul, ei intenționează să distribuie materiale educaționale pentru a informa localnicii despre Bitcoin și evenimentul „drop-Bit“. Planurile includ, de asemenea, crearea de centre de informare, în scopul de a educa localnicii despre Bitcoin, și, de asemenea, să furnizeze informații, cum ar fi modul de utilizare a portofelele.

Un grup de hacker încearcă să folosească conflictul dintre Rusia și Ucraina, deoarece distribuie malware-ul care este capabil de direcționarea în funcție de portofele Bitcoin. 

Un raport al Bitdefender Labs, o firmă de securitate cibernetică, care se concentrează pe piața valutară digitală, scoate în evidență modul în care un presupus grup de hacker deghizată o formă de malware ca alta. Potrivit raportului, autorii distribuit software care au descris ca fiind capabile de a afecta activitățile digitale ale guvernelor occidentale luptă împotriva Rusiei.

Este evident că hackerii încearcă să profite de situația politică crucială între Rusia și Ucraina, încercând să atragă utilizatorii să instaleze malware-ului lor, spunându-le că va ajuta să lupte guvernele occidentale. Ce program are de fapt, este de a instala un pachet de malware numit Kelihos. Printre alte efecte negative, malware-ul care a reapărut din nou, după ani este, de asemenea, capabil de a fura conținutul Bitcoin portofele.

San Francisco Coinbase a publicat un articol de blog interesant miercuri, care servește, în esență, un mijloc de reconfortant utilizatorilor săi.

Pe scurt: compania a anunțat că deține o asigurare împotriva furtului și atât pierderea cala Bitcointhey - din care o mare parte din ei peste un milion de utilizatori.

Deși Coinbase a fost asigurat de către gigantul de asigurări AON începând cu noiembrie 2013 au decis să-l anunțe în mod public acum, ca și alte servicii de stocare Bitcoin au făcut același lucru.

Știri asociate


Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Conturi bancare pierdute

Post Bitcoin

Bitcoin este o schemă de piramide, avertizează fostul CEO Wells Fargo, Dick Kovacevich - CNBC

Post Bitcoin

Analiza prețurilor Bitcoin: continuă acțiunea laterală

Post Bitcoin

Bitcoin a acceptat: eBay să integreze Bitcoin cu Paypal!

Post Bitcoin

Banca Centrală Argentină este frică de Bitcoin

Post Bitcoin

Arbitrajul Bitcoin - Cum am atins o rentabilitate a investiției de 12,12% în 1 oră

Post Bitcoin

12 minuni Bitcoin minunate

Post Bitcoin

Deflația Partea 1: Natura deflaționară a prețului Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin oficial legal în California! Gov. Jerry Brown semnat AB129!

Post Bitcoin

Ce este un atac de 51% atac - Bitcoin Simplificat Tutorial

Post Bitcoin

Bitcoin: Analogul aurului de aur - Căutând Alpha

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Lawsky Outline revizuite BitLicense, GAW lansează Paycoin și multe altele