Raportul zilnic Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit ridică 3 milioane de dolari, Bitcoin Spending PAC și multe altele | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Raportul zilnic Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit ridică 3 milioane de dolari, Bitcoin Spending PAC și multe altele

Raportul zilnic Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit ridică 3 milioane de dolari, Bitcoin Spending PAC și multe altele

Bitcoinindustry a format un comitet de acțiune politică pe care l-ar putea folosi pentru a dus parlamentari și comitetele de partid cu donații.

Camera de Comerț Digital, un grup de comert luni vechi pentru monedele digitale și active, cum ar fi Bitcoin, a înregistrat un grup de cheltuieli politic cu Comisia Electorală Federală în această lună, în conformitate cu documentele recent divulgate.

Un nou comitet de acțiune politică a fost creată de către Camera de Comerț Digital. În timp ce comisia nu are planuri directe pentru viitorul apropiat este cu siguranță primul de acest gen ea lui. Este cu siguranță primul PAC pentru a favoriza candidații care susțin Bitcoin și monedele digitale, în general. Potrivit CEO-ul Camerei Digital, Perianne plictisitoare, formarea PAC este un semn de maturitate pentru accelerarea Bitcoin și un simptom care politicienii se pot confrunta cu presiuni politice pentru a sprijini monedele virtuale. Am putea fi apropiem de un timp care Bitcoin va este vocea în politică.

Piața canabisului rutier - piața pe care a fost stabilit pentru doar vânzătorii de canabis, s-au spart și acum este deconectat până la o notificare ulterioară.

Aceasta nu este prima dată când vom vedea o piață deepweb fiind hacked, dar de data aceasta de știri sunt mai notabile, deoarece rutier de canabis a fost una dintre piețele de desfacere care au avut tehnologia multisig în uz, în scopul de a proteja în continuare fonduri de utilizator. Utilizatorii care au încercat accesând site-ul mai devreme astăzi ar primi un mesaj semnat de administratorul site-ului. Printre altele, el își cere scuze public pentru aproape toate fondurile de pe site-ul fiind furat de pe site-ul și, de asemenea, a dat afară adresa fondurile furate sunt depozitate la. Și, în timp ce este incert dacă rutier de canabis va continua să existe, Crypto, administratorul site-ului a promis să investigheze incidentul în continuare pentru a afla cum hackerii au reușit să fure monedele astfel încât alte piețe deepweb știu cum să fie protejate de astfel de atacuri.

Mai devreme, miceliu lui Dmitri Murashchik, cunoscut sub numele de „Rassah,“ postat la subreddit Bitcoin să mulțumesc comunității pentru implicarea lor în crowdfunding cu succes prima vreodată Bitcoin de hârtie Dispozitiv Wallet USB. Pe parcursul strângerea de fonduri, Myceliumraised un total de $ 31271 USDfor scopul lor: Un mod simplu de a crea portofele de hârtie Bitcoin într-un mediu sigur și controlat.

Miceliu Entropyis este de fapt un stick USB mic, care poate fi folosit pentru a crea în siguranță, portofele din hârtie. Aparatul generează numere în mod aleatoriu care sunt apoi transformate într-o cheie privată Bitcoin și adresa, se adaugă apoi codul QR al adresei ca imagine. USB se poate conecta la orice imprimantă cu un port USB și a imprima o copie a portofelului de hârtie creat cu dispozitivul. Dispozitivul suportă, de asemenea, 2-a-3 chei private pe părți, creând o adresă a cărei cheie privată este împărțită în trei acțiuni de hârtie astfel încât ar trebui să aibă toate cele trei părți ale portofel imprimate, în scopul de a fondurilor de acces trimise la adresa imprimată. În acest fel fiind, de asemenea, un instrument de mare pentru a crea un portofel menit să fie dat ca o moștenire la un strămoș așa cum este, de asemenea, promovate în film animat de promovare a lui Entropy. 

Coreean de schimb Bitcoin Korbit a crescut de 3 milioane $ în seria A de finantare condus de SoftBank Ventures Coreea și Pantera de capital, cu participarea la BAM Ventures, și recurenți investitorilor Bitcoin Oportunitate Corp., Tim Draper, Pietro Dova, și Ventures puternice.

În afară de a fi schimbul de lider în Coreea Korbit este, de asemenea, în concurență cu Coinbase și Bitpay. Ele oferă lor propria soluție pentru comercianți de a începe să accepte plăți Bitcoin, dar serviciul lor este specializat pentru piața coreeană. Este demn de menționat faptul că autoritățile locale au fost primitoare pentru astfel de inovații noi. Într-o declarație recentă CEO al companiei a menționat că, chiar fundația bancară este investit în Korbit. Deși acest lucru nu este prima dată când Korbit a primit finanțare, investițiile anterioare au avut un total de $ 600.000 de a face cea mai recentă rundă de finanțare cel mai mare. 

BitGive Foundationannounced astazi ca a devenit prima organizație non-profit Bitcoin pentru a obține 501 (c) (3) statutul, adică Internal Revenue Service (IRS) recunoaște oficial ca o organizație de caritate în SUA.

Bitgive dedică este eforturile privind îmbunătățirea sănătății publice și a mediului din întreaga lume. Evenimentul a unei organizații de caritate care primește doar donații se află într-Bitcoin obținerea unui statut non-profit este încă o piatră de hotar pentru Bitcoin ca monedă. Mai mult decât atât, este o piatră de hotar care ar putea avea mare oportunitate pentru publicitate pozitiva ca vom intra în cel mai activ trimestru al anului pentru donații caritabile. În picioare scutite de taxe a fundației este că 1 dată la o organizație de caritate Bitcoin legate, un precedent important, cu implicații pozitive pentru ajutor financiar pentru moneda digitală.

Știri asociate


Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii # 2: Efectul intenției asupra eticității proprietății Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Alertă înșelătoare! Lista de înșelătorii Bitcoin curente și escrocii

Post Bitcoin

Nu ar trebui să încercăm să punem Bitcoin în structurile juridice existente

Post Bitcoin

Cum să crească profitul cu baterii Bitcoin cu un pas

Post Bitcoin

Ashton Kutcher este cel mai nou dependent de Bitcoin (și el investește de dolari lui!)

Post Bitcoin

Câștigă 40 de euro în Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Bitcoin Arbitraj Oportunități: Un scurt ghid

Post Bitcoin

BTCRobot - Bitcoin Automatizat de tranzacționare Software Bot revizuire

Post Bitcoin

Coin Scurt saptaminal Bitcoin raport pret: 31 august-6 septembrie 2014

Post Bitcoin

Sunteți oricare dintre aceste 8 personalități de comerț Bitcoin?

Post Bitcoin

Deflația Partea 2: Este o scădere a prețului Bitcoin bună sau rea?

Post Bitcoin

Sofisticate Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni și TOR