Principiile Bitcoin Explicate: EFG-urile BTC | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Principiile Bitcoin Explicate: EFG-urile BTC

Principiile Bitcoin Explicate: EFG-urile BTC

Bitcoincan fi utilizat la o gamă largă de comercianți cu amănuntul din întreaga lume. Oriunde pe care le puteți conecta la Internet, puteți face achiziții cu Bitcoin. Chiar dacă planurile tale se extind deasupra atmosferei Pământului, puteți plăti cu Bitcoin, în conformitate cu Virgin Galactic

Site-uri ca all4btc.comallow să facă achiziții pe site-uri precum eBay și Amazon cu Bitcoin prin simpla copiere a adresei de web a produsului. WordPress acceptă upgrade-uri Bitcoinsfor, și a fost una dintre cele mai vechi organizații mari să facă acest lucru.

În zona San Francisco Bay? Bucurați-vă de evenimente sportive? Sacramento Kingsand San Jose Quakesaccept Bitcoin.

Bitcoins sunt inter-schimbătoare, ca și alte mărfuri. Cu alte cuvinte, la fel ca și o uncie de aur pur este în valoare la fel ca orice alt uncie de aur pur, un Bitcoin este un Bitcoin este un Bitcoin. Puteți acumula porțiuni dintr-o Bitcoin în portofel până când aveți o Bitcoin complet.

Pe lângă faptul că este fungibil, ele sunt extrem de divizibile. Un Bitcoin poate fi împărțit în jos la 8 zecimale. Astfel, 0.00000001 BTC este cea mai mică cantitate care poate fi manipulat într-o tranzacție. Dacă este necesar, în viitor, protocolul și software-ul aferent pot fi modificate pentru a gestiona cantități chiar mai mici.

G este pentru Global

Oriunde că o persoană se poate conecta la Internet este un loc unde Bitcoin poate fi utilizat. Pentru a vă oferi un sentiment de modul în care la nivel mondial este într-adevăr, există peste 75 de milioane de accesări pentru „Bitcoin la nivel mondial“, ca o expresie de căutare pe Google. Deși este accesibil la nivel global, o hartă a Bitcoin nodesreveals adoptarea sa în anumite regiuni mai mult decât altele. Statele Unite ale Americii, Germania, Canada, Franța, Marea Britanie, Olanda, Rusia, China, Australia și Suedia sunt în prezent primele zece țări în care Bitcoin este în uz.

H este pentru funcția Hash

Baza tuturor cryptocurrencies este matematica. În cazul Bitcoin, funcția matematică-cheie este numit Hashcashinvented în 1997 de Adam înapoi. Pentru a înțelege cum funcționează, trebuie să aveți un sentiment de ceea ce este o funcție hash și ceea ce face. O funcție hash este o procedură matematică, care este aplicată o intrare și generează o ieșire.

De exemplu, ai putea lua toate cifrele la intrare și adăugați-le împreună pentru a crea ieșire. Deci, dacă ați luat de intrare 12345 și a aplicat această funcție hash, v-ar obține numărul 15. Această funcție este de a lucra în opusul ușor de a lucra într-o singură direcție, greu. Chiar știind că suma a fost de 15 cifre, și că această funcție necesită însumarea cifre, nu știu ce a fost de intrare. Cu cifre de intrare știi de ieșire, dar cu ieșire și procedura, nu știu dacă a fost 12345, sau 348, sau 3040800. Din moment ce mai mult de o intrare poate genera o producție dată, procedura de adăugare cifre împreună este vulnerabil la „coliziune hash.“

În cazul Bitcoin, funcția hash se numește SHA256. Hashcash original utilizat o funcție hash diferit numit SHA1. Deci, ce înseamnă SHA? Aceasta se referă la „Secure Hash Algorithm.“ SHA-2 este o familie de funcții hash, care au fost publicate de către Institutul Național de Standarde. Cele două funcții hash similare au cu dimensiuni diferite de bloc, cunoscut sub numele de SHA-256 si SHA-512. Acestea diferă în mărime cuvânt; SHA-256 folosește cuvinte pe 32 de biți în cazul în care SHA-512 folosește cuvinte pe 64 de biți. Există, de asemenea, versiuni trunchiate ale fiecărui standard, cunoscut sub numele de SHA-224 și SHA-384.

Pentru scopurile noastre introductive, ați putea dori să se limiteze explorarea la unele fapte de bază despre funcțiile hash criptografice. Obiectivul este de a avea o funcție care este aproape imposibil de a inversa. Datele care funcționează pe de o funcție hash se numește mesajul, în timp ce producția se numește hash, valoarea hash, sau mesajul Digest. Proprietățile dorite sunt:

  • Este ușor de a calcula valoarea hash pentru orice mesaj dat
  • Este foarte greu (nefezabil) pentru a genera un mesaj care are un anumit hash
  • Este foarte greu de a modifica un mesaj fără a schimba hash
  • Este foarte greu de a găsi două mesaje diferite, cu același hash.

Din diverse motive, Bitcoin utilizează două iterații hash pentru a proteja împotriva anumitor tipuri de atacuri care au lucrat la funcții hash conexe. Scopul este de a face blockchainfunctional, calculabil, și foarte greu de falsificat.

Intoduction: A - D | E - H | I - L

Știri asociate


Post Bitcoin

Bitcoin Fees Explained - Sunt Bitcoin Transaction Actually Free?

Post Bitcoin

Cum să acceptați donațiile Bitcoin pe blogul dvs

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin Rezerve la 104%

Post Bitcoin

AsiaCoin Transitions to Proof Of Miza

Post Bitcoin

3 modalități sigure de a păstra în siguranță Bitcoins

Post Bitcoin

Principiile Bitcoin Explicate: IJK-urile BTC

Post Bitcoin

Coin Scurtă prezentare zilnică: Bitcoin VeriCoins, Internetul lucrurilor al IBM, Syscoin împotriva lui Moolah, Bitlendingclub și Bitcon

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 națiuni care iubesc BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Block Economics Size: Clarificarea și revizuirea argumentelor

Post Bitcoin

Bitcoin Centralizarea mineritului: Piața se fixează

Post Bitcoin

5 moduri de a cumpăra Bitcoin cu Paypal - Scams și Legit

Post Bitcoin

Coin Scurt raport de preț săptămânal Bitcoin: 7-13 septembrie 2014