Bitcoin Banking: Pericolele bancnotelor de rezerve fracționare | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Banking: Pericolele bancnotelor de rezerve fracționare

Bitcoin Banking: Pericolele bancnotelor de rezerve fracționare

Bitcoinbanking este probabil pe un orizont foarte îndepărtat, departe de a fi puse în aplicare în orice capacitate semnificativă în economia de masă. Cu toate acestea, este posibil - și important - să utilizeze economie pentru a crea o viziune aspră a ceea ce Bitcoin bancare ar putea fi ca, în viitor, acordând o atenție deosebită efectelor Bitcoin bancare privind ciclurile de afaceri

Fundamentul ciclurilor de afaceri, fazele periodice de boom și bust care au afectat economiile de piață încă din cele mai vechi timpuri, se află în practica bancară cu rezerve fracționare. Într-o economie de piață cu Bitcoin bancare, devine imposibil de a rula rezerve fracționare, indiferent de statutul juridic al practicii. Prin urmare, o economie care utilizeaza Bitcoin bancar va avea, foarte probabil, un impact semnificativ asupra creării ciclurilor de afaceri.

Acest articol servește ca un ghid introductiv, prima instalare a unei serii de două părți asupra economiei teoretice ale Bitcoin bancare. În această instalație, vom oferi o imagine de ansamblu a modului de bază cu rezerve fracționare bancar produce cicluri de afaceri, precum și modul în care aceste cicluri rula cursul lor într-un cadru de echilibru. În partea a doua, vom discuta despre modul în care Bitcoin bancar ar putea rezolva problemele de rezerve bancare și de afaceri de cicluri de fracționare.

 Pericolele de rezervă fracționară bancare

Tratamentul economice anterioare de fractionala Reserve Banking

 

Mulți economiști austrieci, în timp ce este extrem de critic al băncii centrale, au ignorat sau respins pericolele bancare cu rezerve fracționare, în general. Ludwig von Mises - care a pus bazele lui Hayek în teoria ciclului de afaceri de adâncime - a susținut că obligatorii de 100% raporturi de rezervă nu au fost necesare. În schimb, forțele pieței ar elimina în cele din urmă orice bănci cu rate ale dobânzii scăzute în mod artificial, iar piața ar aduce rata dobânzii la nivelul său natural. Pe baza acestui argument, Mises sa concentrat energia academică pe expunerea amenințărilor băncilor centrale.

Friedrich Hayek au urmat exemplul, și a dezvoltat teoria ciclului de afaceri austriac bazat pe argumentul că ratele dobânzilor banksartificially mai mici centrale.

Murray Rothbard, în contrast cu Mises și Hayek, a susținut că activitatea bancară cu rezerve fracționare a fost în mod inerent frauduloasă, și trebuie să fie scos în afara legii într-o societate liberă.

Mai recent, Jesus Huerta de Soto a expus pe argumentul lui Rothbard și a arătat modul în care activitatea bancară cu rezerve fracționare este incompatibilă în mod legal, cu drepturi de proprietate privată. In plus, de Soto a explicat consecințele economice ale rezervelor fracționare de funcționare, care arată că ciclurile de afaceri provin de fapt din această practică, în timp ce băncile centrale doar consolidarea ciclurilor de afaceri și de a proteja băncile de eșec.

Desigur, curentul principal al gândirii economice nu vede nici un pericol inerent în sistemul bancar cu rezerve fracționare. Economiști Mainstream cred că crearea de bani care provin din activitatea bancară cu rezerve fracționare, când controlată și condusă de o bancă centrală, poate stimula creșterea agregată. Această credință probabil provine din faptul că școlile obișnuite de gândire de un suport teoretic robust și detaliat de capital.

O prezentare generală de bază de interes Ratele într-o piață Purely gratuit

Înainte de a examina modul în fracționară rezervelor bancare denaturează piața și produce brațe și busturi, trebuie să avem o înțelegere generală a modului în care sunt stabilite ratele dobânzilor pe o piață liberă, și modul în care aceste rate sunt diluate prin bancare cu rezerve fracționare.

În primul rând, trebuie să înțelegem diferența dintre un depozit de timp și un depozit a cererii. Pur și simplu pune, depozitele la vedere sunt bani puse într-o bancă în scopul de păstrare și cu speranța de a fi capabil să-și retragă banii în orice moment pentru consum sau strângi. Exemple de depozite la vedere ar fi familiare conturile de verificare și de economii. Depozite la termen constau în bani, care este depus în scopuri de investiții. Într-un depozit de timp, deponentul dă banii la bancă cu intenția de a primi o sumă mai mare de bani la o dată ulterioară, cu nici o speranță de a fi în măsură să-și retragă banii înainte de data scadenței fără a plăti o taxă de penalizare.

Ratele dobânzilor la creditele bancare pe o piață liberă sunt determinate de raportul dintre suma de bani în depozite la vedere și depozite la termen. Într-o piață liberă, banii pot fi împrumutate din depozite la termen, deoarece banii din aceste conturi sunt destinate pentru investiții. Fondurile nu pot fi împrumutate din depozitele la vedere, deși, pentru că deponentul pus banii lui sau a ei în bancă, cu speranța că el sau ea poate retrage o parte sau toate depozitului, în orice moment, și împrumutau că bani ar face indisponibil deponentului. Prin urmare, într-o piață liberă, numai bani în depozite la termen pot fi împrumutate; creditare depozitele la vedere în timp ce asigurarea deponenților că banii lor sunt pe deplin disponibile ar fi o activitate frauduloasă, cu consecințe sociale și economice negative.

Deoarece ratele dobânzilor pe piața liberă sunt determinate de raportul dintre timp și depozitele la vedere, și numai bani în depozite la termen pot fi împrumutate, rezultă că cantitatea reală de bani prezente în depozite la termen este un factor major în determinarea ratelor dobânzilor la creditele bancare. Alte lucruri egale, o sumă mai mare de bani ar reduce ratele dobânzilor, și o sumă mai mică ar crește ratele dobânzilor.

O prezentare generală de bază de interes Ratele Sub fractionala Reserve Banking

 

Sub activitatea bancară cu rezerve fracționare, cu toate acestea, rata dobânzii preferinței de timp este dilutedby de creditare din depozite la vedere. Diluarea are loc, deoarece fondurile din depozitele la vedere - care sunt alocate spre consum sau tezaurizare - sunt acordate investitorilor de credit pe care le pot utiliza pentru a prelua proiecte care necesită resurse pentru a fi mutat la niveluri mai ridicate în structura de capital. Astfel, în loc de a acorda credite strict pe baza sumei disponibile în depozite la termen, care este determinată de preferințele de timp, bănci „artificial“ rate ale dobânzii mai mici prin preluarea de la depozitele la vedere, crescând astfel valoarea fondurilor disponibile pentru împrumuturi și scăderea ratei dobânzii pentru credite.

Din moment ce deponenții așteaptă banii lor să fie disponibile în orice moment, banca nu scade din soldurile deponenților după împrumuturile din fondurile lor. In schimb, ei păstrează integral soldul disponibil, și utilizează depozitele altor patroni atunci când o retragere se cere. Acest proces duce la crearea de bani. De exemplu, un deponent plasează 100 $ într-un cont de economii, creditele bancare $ 50 din depozit la un investitor, iar banca asigură deponentului că există încă 100 $ în contul său, pe care el sau ea se va utiliza pentru a achiziționa bunuri de consum. Astfel, $ 150 are fost creat din aer subțire!

Bănci și fractionala Rezerva ciclurilor de afaceri

 

Deplasările care rezultă din structura de producție care provin din acest proces de creare a banilor constituie principala cauză a ciclurilor de afaceri. Atunci când depozitele la vedere sunt împrumutați, debitorii folosesc banii pentru a investi în etape mai mari de producție, în timp ce cererea de pe piață rămâne constantă - ceea ce înseamnă că bunurile produse de aceste etape mai îndepărtate de producție nu au suficientă cerere pentru a fi profitabile. Din moment ce cererea de pe piață nu sa schimbat, prețurile pentru bunuri de consum creștere, deoarece resursele sunt deplasate departe de producția de bunuri de consum și în producția de bunuri de ordin superior, scăzând astfel de aprovizionare în timp ce cererea rămâne constantă. În același timp, prețurile pentru bunuri de ordin superior crește datorită banilor create din activitatea bancară cu rezerve fracționare care să permită investitorilor să exercite o cerere mai mare.

Odată ce devine evident faptul că proiectele - finanțate de ratele dobânzilor, care sunt mai mici decât ceea ce ar fi determinat preferința timp pură - sunt neprofitabile și nesustenabile, debitorii trebuie să înceteze producția și să concedieze toți angajații lor. Prețurile pentru bunuri de ordin superior, apoi să scadă, ca urmare a cererii a scăzut, ca urmare a investitorilor abandona proiectele neprofitabile. În plus, prețurile pentru bunuri de consum scad, de asemenea; resursele sunt realocate producția de bunuri de consum, restabilirea echilibrului pieței și scăderea prețurilor. Cu toate acestea, prețurile sunt reduse și mai mult, deoarece șomajul a crescut, reducând astfel cererea. După ceva timp, de muncă și de alți factori de producție va fi complet restaurat la echilibru, iar economia va reveni la starea care a existat înainte de începerea creării de bani cu rezerve fracționare.

Acum, că avem o înțelegere de bază a modului în care fracționară bancare de rezervă poate crea un ciclu de afaceri într-un cadru de echilibru, putem concluziona această instalare introductivă din seria noastră din două părți cu privire la modul Bitcoin bancar poate afecta crearea ciclurilor de afaceri. În a doua instalare, vom discuta depozitele la vedere și depozitele la termen în cadrul Bitcoin bancare, indiferent dacă sunt sau nu o bancă cu rezerve fracționare poate funcționa cu succes în cadrul Bitcoin bancare, precum și măsura în care Bitcoin impactul bancare crearea și severitatea ciclurilor de afaceri. 

Știri asociate


Post Bitcoin

BetChain devine prima casetă Bitcoin pentru a oferi rotiri gratuite în cele mai recente rotiri gratuite

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Time Inc. acceptă Bitcoin, Overstock Falls Short pe vânzările Bitcoin și multe altele

Post Bitcoin

În cele din urmă o modalitate ușoară de a trimite Bitcoin pe Facebook

Post Bitcoin

Cumpărătorii Bitcoin ar trebui să fie pregătiți să-și piardă toți banii, avertizează autoritatea britanică de reglementare - CNBC

Post Bitcoin

6 noi bancomate Bitcoin și unde să le găsești

Post Bitcoin

Analiza prețurilor Bitcoin: continuă acțiunea laterală

Post Bitcoin

Fiind cinstit

Post Bitcoin

Antonopoulos Leaves Fundația Bitcoin Over Mgmt

Post Bitcoin

Progresul lui Bitcoin este o combinație de imposibili platforme viitoare, partea 1

Post Bitcoin

Cum Bitcoin ar putea accelera sau limita inflația Fiat

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Lawsky Outline revizuite BitLicense, GAW lansează Paycoin și multe altele

Post Bitcoin

OP-ED: avem nevoie de mai mult profesionalism în piața analizelor prețurilor Bitcoin