Cum Bitcoin ar putea accelera sau limita inflația Fiat | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum Bitcoin ar putea accelera sau limita inflația Fiat

Cum Bitcoin ar putea accelera sau limita inflația Fiat

Acesta este un subiect pe care l-am pus în gând semnificativ în ultimele câteva luni. Se pare ca în cazul în Bitcoin, și alte valute digitale, ar putea influența în mod semnificativ rata la care monedele Fiat experiență de inflație sau deflație. În SUA, Fed se confruntă cu dificultăți deja determinând nivelul inflației care au ca scop, și că abilitatea ar putea fi îngreunată și mai mult în viitor.

Cum se poate Bitcoin Efectul asupra inflației?

Ca Bitcoin realizează acceptarea mai mainstream, iar volatilitatea calmeaza, este probabil că va începe din nou să urce încet în timp valueover. În acel moment, acesta va deveni rapid foarte dificil pentru nici o monedă pentru a menține numai o cantitate mică de inflație, așa cum este de obicei căutat de către economiști în anumite școli de gândire.

În schimb, atunci când o monedă este manipulat într-un mod care este de așteptat să provoace inflație, ar fi în interesul populației care folosește moneda pentru a converti fondurile lor în Bitcoins, pentru a evita bogăția lor diluată. Cu toate acestea, acest lucru ar putea avea de fapt efectul creșterii ratei inflaționistă a monedei Fiat, ca un astfel de aflux în Bitcoin ar conduce rapid prețul de Bitcoin vs Fiat sus. Creșterea puterii de cumpărare, care Bitcoin ar bucura ar trebui să vină din altă parte, și acel loc ar fi probabil de moneda fiat fiind convertite în ea.

Pe de altă parte, în cazul în care economia unei țări este puternică, și este moneda pare a fi rezistent la inflație, sau în cazul în care Bitcoin în sine se confruntă cu un trend descendent, apoi un potop de indivizi care vand Bitcoin ar putea determina moneda Fiat să înceapă să experimenteze deflație. Cantitatea de manipulare ar fi nevoie de un guvern sau o instituție, cum ar fi Federal Reserve, pentru a limita efectele ar putea ajunge foarte repede de sub control a acestora.

Este bine sau rău pentru Bitcoin?

În timp ce acest lucru ar putea fi filate să pară ca un negativ spre Bitcoin, cum ar fi o forță destabilizatoare în oricare dintre aceste situații, care ar fi miop. Dacă una dintre aceste situații s-ar întâmpla, ar fi pur și simplu un testament pentru capcanele inerente într-un sistem monetar, cum ar fi Fiat, care se bazează pe un monopol pentru a funcționa. Nu mă aștept Bitcoin, sau orice altă monedă digitală, pentru a înlocui niciodată complet valute tradiționale. Cu toate acestea, eu mă aștept ca aceasta va necesita un nivel mai ridicat de responsabilitate, și responsabilitate, să fie menținută de către instituțiile care gestionează, și că va fi bine pentru toată lumea.

Desigur, acest lucru este tot depinde de Bitcoin o acceptare de masă, și în creștere de multe ori este capac curent de piață. Acest lucru ar trebui să dea economiști, și bănci, timp suficient pentru a dezvolta planuri pentru a gestiona orice situație potențială care ar putea apărea. Să sperăm că această planificare este deja în curs de desfășurare.

Știri asociate


Post Bitcoin

Progresul lui Bitcoin este o combinație de imposibili platforme viitoare, partea 1

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Opțiuni de tranzacționare pentru începători

Post Bitcoin

Sofisticate Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni și TOR

Post Bitcoin

Bitcoin Fees Explained - Sunt Bitcoin Transaction Actually Free?

Post Bitcoin

Bitcoin este anonim? Iată răspunsul complet

Post Bitcoin

Coin Scurt raport de preț săptămânal Bitcoin: 7-13 septembrie 2014

Post Bitcoin

În cele din urmă o modalitate ușoară de a trimite Bitcoin pe Facebook

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: plățile Bitcoin pentru Newegg.ca, partenerii Apriva cu GoCoin și multe altele

Post Bitcoin

Analiza: prețul Bitcoin părăsește 600 USD

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Un ghid pentru începători

Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii: Etica de a deține Bitcoin

Post Bitcoin

5 provocări cu care se confruntă în prezent Bitcoin (Potrivit lui Mike Hearn)