6 noi bancomate Bitcoin și unde să le găsești | Romanian.globalsciencecollaboration.org

6 noi bancomate Bitcoin și unde să le găsești

6 noi bancomate Bitcoin și unde să le găsești

A trecut mai mult de șapte luni de la prima BitcoinATMlaunched într-o cafenea mică din Vancouver, și în acest timp de mai multe companii au intensificat pentru a oferi mai multe mașini pentru masele de monede foame. În prezent, există zeci de ATM-uri înființate în întreaga lume, care poate converti fiat la Bitcoin sau invers, cu mai multe în curând. Să aruncăm o privire la doar 6 locatii care primesc masini noi de brand:

1. Hong Kong, China

În timp ce speculațiile și controverse continuă să complice statutul oficial Bitcoin în China, antreprenorii se deplasează cu viteză maximă, cu planuri de a mări gradul. Hong Kong, una dintre zonele cele mai dens populate din lume, este acum acasă la HK Bitcoin ATM Magazinul situat în interiorul Chic Shopping Mall în districtul Mong Kok.

După deschiderea sa Grand pe 18 mai, HK Bitcoin ATM Store este acum deschis 24 de ore și oferă persoanelor cu o modalitate de a cumpăra valută digitală, să învețe despre inflație fiat, și chiar trimite sfaturi Bitcoin la un robot care va dansa în schimbul plății.

2. Saskatoon, Canada

Vecin Americii la nord se dovedește a fi un teren fertil pentru ATM-uri Bitcoin, iar cel mai mare oraș din provincia Saskatchewan are acum prima mașină care distribuie moneda digitală. Lansat la începutul lunii mai de către compania de pornire Bitcoin Solutions, ATM-ul a fost fabricat de Ottawa pe bază de BitAccess, iar acum se află în interiorul restaurantului Caloriile pe Broadway Avenue.

Mașina în Saskatoon este doar cel mai recent pas în planul ambițios Bitcoin Solutions pentru a aduce mai multe ATM-uri Bitcoin la orașe din Europa de Vest Canada.

3. Brisbane, Australia

Al treilea cel mai populat oraș din decazut este acum gazda unui produs-Bit2Bit Bitcoin ATM. Mașina se află în Roastery Cafe pe strada Glenelg, și a lansat destul de recent pe 16 mai în mod natural permite retragerea și vânzarea de Bitcoin, dar ceea ce stabilește această mașină în afară este că acceptă, de asemenea, Litecoin și dogecoin.

Roastery Cafe co-proprietar Bruce Carrall, a carui magazin, de asemenea, accepta Bitcoin pentru cafea, speră să atragă atenția asupra activității sale de entuziaști digitale moneda locală. „Există o mulțime de oameni care au fost de așteptare pentru acest lucru“, a spus el. „Exista Bitcoiniacs care au întâlniri peste tot în fiecare săptămână, iar aceste grupuri sunt în creștere rapidă.“

4. Glasgow, Scoția

Tehnologia retailer CEX a început recent să accepte plăți Bitcoin pe site-ul său on-line, iar acum a stabilit un fizic ATM în interiorul una dintre locațiile sale de cărămidă și mortar. Situat în magazinul CEX pe strada Sauchiehall în Glasgow, mașina Lamassu-a produs are în prezent o taxă de atractiv 0% pe tranzacțiile.

Magazinul a avut loc un eveniment de promovare special de la 13-15 mai în celebrarea lansării ATM-uri, în care numai Bitcoin ar putea fi folosite ca plata pentru produsele CEX lui. Compania spune ca noul ATM este „de cotitură stradal scoțian într-un laborator Bitcoin.“

5. Ljubljana, Slovenia

Oricine merge să stați la Tresor Hostel în capitala Sloveniei va avea acum o șansă de a cumpăra Bitcoin la ATM, care a fost fabricat și înființat de către compania locală Bitnik. Mașina este încărcată cu 16 BTC, asigurând o mulțime de monedă digitală pentru consumatori, în viitorul apropiat.

Doar aproximativ 50 de agenți economici acceptă în prezent Bitcoin în Slovenia, dar Bitnik speră să transforme valul în favoarea Criptomonedă. Potrivit Bitnik executiv Peter Trcek, „Urmatorul nostru pas este de a convinge că vânzătorii Bitcoin este o monedă bună.“

6. Johannesburg, Africa de Sud

Cel mai mare oraș din Africa de Sud va fi creat cu primul Bitcoin bancomat de pe continent până la sfârșitul lunii mai, datorită start-up ZABitcoinATM și producătorul Lamassu. În timp ce locația exactă este încă în curs de elaborare, aparatul este de așteptat să fie plasat într-un magazin restaurant sau o cafea. Un bancomat din Africa de Sud va ajuta probabil Bitcoin face incursiuni cu piața de remitențe mari în această țară.

ZABitcoinATM a anuntat, de asemenea, oa doua mașină care va fi înființat în Cape Town, Africa de Sud până la sfârșitul lunii iunie.

Știri asociate


Post Bitcoin

Coin Scurt raport săptămânal Bitcoin raport preț: 17 august-24 august

Post Bitcoin

Mike Hearn Lighthouse ar putea imbunatati masiv Bitcoin

Post Bitcoin

Mainstream Bitcoin Partea 2: Academia și laicii

Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii: Etica de a deține Bitcoin

Post Bitcoin

Arbitrajul Bitcoin - Cum am atins o rentabilitate a investiției de 12,12% în 1 oră

Post Bitcoin

Bitcoin Fees Explained - Sunt Bitcoin Transaction Actually Free?

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 miliarde de milionari

Post Bitcoin

Coin Scurt saptaminal Bitcoin raport pret: 31 august-6 septembrie 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii # 2: Efectul intenției asupra eticității proprietății Bitcoin

Post Bitcoin

Coin Scurt raport de preț săptămânal Bitcoin: 14-20 octombrie 2014

Post Bitcoin

Deflația Partea 1: Natura deflaționară a prețului Bitcoin

Post Bitcoin

Raportul zilnic al lui Bitcoin: Afilierea fundației Bitcoin din România, populația dominicană care primește bitcoin și multe altele