6 Restaurante care acceptă Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

6 Restaurante care acceptă Bitcoin

6 Restaurante care acceptă Bitcoin

Bitcoinis fiind acceptat de către un număr tot mai mare de întreprinderi mici, inclusiv restaurante, care va transforma moneda digitală în mâncăruri delicioase. Iată o listă cu 6 restaurante care au început să Bitcoin ca plată pentru produsele alimentare.

1. Whiffies Fried Pies- Portland, OR - Acceptarea Bitcoin Din februarie 2013

Acest camion de alimente, deși nu un restaurant tradițional, face plăcinte umplute cu mână prăjite ingrediente sărate, cum ar fi cap de piept de pui la grătar și, sau fructe sanatoase, cum ar fi fructe de pădure, mere și piersici. Whiffies a început să accepte Bitcoin în februarie 2013 și proprietarul Gregg Abbott spune că a întâlnit foarte puține probleme de atunci. De fapt, unul dintre beneficiile sale preferate de a accepta Bitcoin interacționează cu oamenii care îl folosesc. Abbott spune că se bucură de întâlnire „oameni cu adevărat inteligente, care sunt înainte de curba.“

2. Thelonious Specii de pește pescar - Cambridge, MA - Bitcoin Susținător Din februarie 2013

Servirea zona mai mare din Boston, cu o abordare unică pe sushi și alte specialități asiatice, Thelonious a devenit primul pește pescar restaurant din New England pentru a accepta Bitcoin înapoi în februarie 2013. Un grup de studenți de la MIT convins proprietarul, Jamme Chantler, că a existat o vasta piață neacoperită de entuziaști Bitcoin, care au fost în căutarea de locații fizice de a cheltui banii lor la. „Am simțit că, dacă există un grup de chiar și doar o mână de Bitcoiners dornici să schimbe monede lor digitale pentru sushi și slănină pad thai,“ Chantler spune, „atunci suntem incantati sa se acomodeze!“

3. Cafe Berlin- Las Vegas, NV - produse alimentare din Germania pentru Bitcoins Din mai 2013

Cineva obosit de la o noapte lungă de jocuri de noroc, cu un portofel plin de Bitcoins și pofta de mâncăruri germane autentice, ar putea face mult mai rău decât Cafe Berlin. Acest mic restaurant din sudul Vegas servește o varietate de mâncăruri apetisante, inclusiv diferite preparate de bratwurst și multe tipuri de șnițel. După ce a început acceptarea Bitcoin mai 2013, Cafe din Berlin a înregistrat o ușoară creștere de clienți și numai o singură dată a avut o problemă cu procesarea unei tranzacții Bitcoin.

Dining 4. Flyte Mondială și vinotecă Nashville, TN - Bitcoin pentru Fine Dining Din noiembrie 2013

Facturant ca o „experiență fin mese casual, dar elegant,“ Flyte isi propune sa fie una dintre cele mai implicate social restaurante din Tennessee, prin utilizarea surselor durabile de carne și produse cultivate pe plan local ori de câte ori este posibil. Această atitudine deschisă se extinde la sistemul lor de plată, care a început să accepte Bitcoin în noiembrie 2013. De atunci, restaurantul a avut 23 de clienții plătesc cu Bitcoin, și în conformitate cu co-proprietar Scott Sears, utilizatorii BTC petrec de obicei mai mult decât 15% medie a clientului. A fost o dată o problemă tehnică, în cazul în care aplicația Coinbase nu se poate conecta la servere, dar acest lucru a fost remediat prin utilizarea BitPay în loc. Sears spune că acesta este un semn al puterii lui Bitcoin: „Acest tip de flexibilitate nu este disponibil cu procesarea card de credit.“

5. FlameStone american Grill- Oldsmar, FL - Bitcoin acceptate Din februarie 2014

Situat într-un oraș mic la marginea Tampa, FlameStone utilizează tehnici de gătit naturale, cum ar fi încălzirea peste o flacără deschisă și folosind o piatră de lavă pentru a face guacamole. Restaurantul a început să accepte Bitcoin pentru cardurile lor cadou în februarie 2014, iar de atunci a văzut o mână de clienți plătitori cu moneda digitală. Proprietar Nick Pappas spune că acoperirea de presă a fost o mulțime de distracție, și el se bucură „sentiment salutat și acceptat de o tot mai mare Bitcoin următoare.“ Grup de Bitcoin Local Tampa Bay Bitcoineersare, de asemenea, de așteptat să înceapă meetups săptămânale la FlameStone în următoarele săptămâni.

6. Felinar Pizza- Reno, NV - italiană pentru Amenajate unic Bitcoin Din aprilie 2014

Revendicarea de a fi primul restaurant din Reno pentru a accepta Bitcoin, a inceput sa ia un stâlp de iluminat pentru moneda digitală în aprilie 2014, în schimbul pentru o mare varietate de pizza, paste și sandwich-uri. Oferte speciale includ Taco Pizza, picante Thai pui pizza, și Chicago Dog Pizza. Potrivit proprietarului, Jay Watson, cele mai multe dintre clienții care plătesc cu Bitcoin au fost de la meetups locale de entuziaști Bitcoin, dar practica a stimulat, de asemenea, conversații cu clienții care sunt curioși în legătură cu moneda digitală și doriți să aflați mai multe.

Acestea sunt doar o mână de restaurante care iau Bitcoin, și mai mult va apărea cu siguranță în viitor. Nu există aproape nici un capăt la varietate de alimente gustoase, care pot fi achiziționate cu Criptomonedă.

Știri asociate


Post Bitcoin

Bitcoin Plummets - și poate fi împușcat într-o spirală descendentă de sine însuși - Business Insider

Post Bitcoin

Bitcoin News Today - Cele mai tari BTC Round Up!

Post Bitcoin

Ashton Kutcher este cel mai nou dependent de Bitcoin (și el investește de dolari lui!)

Post Bitcoin

Bitcoin este acum pe Bloomberg și Yelp!

Post Bitcoin

5 provocări cu care se confruntă în prezent Bitcoin (Potrivit lui Mike Hearn)

Post Bitcoin

Argentina Bitcoin Exchange Conturi bancare pierdute

Post Bitcoin

Studiu: Drumul de mătase a fost o schimbare paradigmă în comerțul cu droguri

Post Bitcoin

Coin Scurt raport de preț săptămânal Bitcoin: 14-20 octombrie 2014

Post Bitcoin

Cum Bitcoin ar putea accelera sau limita inflația Fiat

Post Bitcoin

2 aprilie 2015

Post Bitcoin

Analiza corectă a prețurilor Bitcoin: Introducere în evaluarea USD la evaluarea BTC

Post Bitcoin

Coin Scurt raport săptămânal Bitcoin Pret: 21-27 septembrie 2014