5 provocări cu care se confruntă în prezent Bitcoin (Potrivit lui Mike Hearn) | Romanian.globalsciencecollaboration.org

5 provocări cu care se confruntă în prezent Bitcoin (Potrivit lui Mike Hearn)

5 provocări cu care se confruntă în prezent Bitcoin (Potrivit lui Mike Hearn)

Mike Hearn este un fost inginer Google care lucrează în prezent pe o varietate de proiecte legate de Bitcoin, inclusiv punerea în aplicare a protocolului Java, care servește ca bază pentru aplicații portofel. El este unul dintre doar 10-15 de oameni care manevrează scris codul de bază Bitcoin înainte de a putea fi aprobat de mineri de pe rețea, și opinia sa despre ecosistemul Criptomonedă este cu siguranță în valoare de auz.

Următoarele citate sunt de la recenta prezentare Hearn la conferința Bitcoin 2014 în Amsterdam, și sublinia unele dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă în prezent tineri moneda digitală:

1. Zelos Venture Capitalismul

A avut loc o erupție a ceea ce ai putea numi Bitcoin 2.0 proiecte în ultima perioadă, care au primit sume mari de bani și o mulțime de ei - nu există într-adevăr o mulțime întreagă pentru ei, mă simt. Unele dintre ele sunt un fel de vagi.

Hearn nu a precizat care el crede start-up-se „schițată“, dar finanțarea de risc a consolidat activitățile cu siguranță, în ultimele câteva luni. De exemplu, Palo Alto pe bază de Vaurum asigurat recent 4 milioane de $ în bani de semințe pentru software-ul său, care va permite instituțiilor financiare găzduiască propriile lor schimburi Bitcoin.

2. Nesigur terță parte de stocare

Există încă o mulțime de utilizatori Bitcoin din lume care - nu sunt, de fapt Bitcoin utilizatori, nu sunt ele? Ei depune Bitcoins lor cu o terță parte și ceea ce primesc în schimb sunt promisiuni pe care o vor primi înapoi. Asta nu e adevărat ce intenționat Satoshi când a construit un sistem care nu trebuia să aibă nici intermediari.

Acest lucru este vechi dezbaterea care a fost ravagii în comunitatea Bitcoin de ani de zile - stocarea de monede într-un portofel on-line înseamnă predarea de control către un terț care nu este întotdeauna de încredere. Pentru a preveni un alt Mt. Gox lucru, Hearn încurajează cu tărie utilizatorii Bitcoin să controleze propriile lor chei private ori de câte ori este posibil.

3. Infrastructura Bazată Voluntari

Acest lucru nu este durabil, nu? Nu poți avea o infrastructură financiară mare, deschizătoare mondială care este deținută împreună de guma de mestecat si banda adeziva, si oameni care fel de lucru pe ea, atunci când au timp, deoarece ei simt ca ea.

Deoarece Bitcoin este un proiect open-source care nu este deținut de către orice persoană particulară sau de grup, aceasta nu are un mecanism de compensare a persoanelor care lucrează pe codul său. Hearn prevede un nou sistem în care utilizatorii să plătească pentru caracteristici avansate și să sprijine în mod direct dezvoltatorilor.

4. Scalabilitate

Scalarea se va fi de lucru foarte mare, presupunând că este de succes. În acest moment nu avem o problemă de scalare, deoarece Bitcoin nu este într-adevăr în creștere, dar în cazul în care [scalabilitate] devine fix, care va fi o tona de muncă. Asta e la fel ca în următorii zece ani de activitate.

Bitcoin are, în esență, o limită privind valoarea tranzacțiilor care pot apărea într-un anumit interval de timp, în scopul de a preveni dimensiunea blockchain din spirala de sub control. Rețeaua nu a lovit această limită înainte, dar se va întâmpla în cele din urmă, dacă Bitcoin devine o formă de masă de plată. Este foarte spune că Hearn crede că ar putea dura zece ani pentru a rezolva problema de scalabilitate Bitcoin lui.

5. Confidenţialitate

O mulțime de oameni cred eronat Bitcoin este un sistem criptat, dar nimic în Bitcoin este criptat. Deci, acest lucru înseamnă că, dacă am fost de lucru la ANS sau GCHQ și mi-au dat o echipă de cinci persoane, și au spus „să lucreze la acest timp de șase luni,“ mi-ar fi probabil în măsură să de-anonimiza 70, 80, 90 la suta din sistemul Bitcoin. Așa că nu s-ar aștepta Bitcoin să păstrați private de la ANS.

In timp ce acest lucru nu este neapărat o problemă în mintea Hearn - a spus el doar acest lucru, ca răspuns la o întrebare audiență - lovește în inima o slăbiciune fundamentală a blockchain. Fiecare tranzacție care a avut loc vreodată este disponibil pentru examinare și analiză publică. Ar trebui să fie foarte derutant pentru avocați de confidențialitate care beneficiază de resursele adecvate, un tip ca Hearn poate lega identități lumea reală pentru marea majoritate a utilizatorilor Bitcoin. Din fericire, proiecte cum ar fi DarkWallet recunosc această problemă și încearcă să-l abordeze.

Pentru restul perspectivei sobering Mike Hearn pe Bitcoin, verifica prezentarea sa de mai jos:

Știri asociate


Post Bitcoin

Bitcoin Price: Când știrile sunt și nu sunt importante

Post Bitcoin

Asigurați-mi portofelul Bitcoin: Sfaturi Bitcoin Security

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 miliarde de milionari

Post Bitcoin

Viitorul lui Bitcoin este luminos: scăderea prețurilor și evoluția

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Pericolele bancnotelor de rezerve fracționare

Post Bitcoin

Despre Bitcoin și Fear

Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii: Etica de a deține Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Adoptarea: Progresul printre Top 100 site-uri web

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin pozitiv, dar riscant pentru guverne

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit ridică 3 milioane de dolari, Bitcoin Spending PAC și multe altele

Post Bitcoin

Cum de a backup portofel Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, Multibit)

Post Bitcoin

Mike Hearn Lighthouse ar putea imbunatati masiv Bitcoin