3 modalități sigure de a păstra în siguranță Bitcoins | Romanian.globalsciencecollaboration.org

3 modalități sigure de a păstra în siguranță Bitcoins

3 modalități sigure de a păstra în siguranță Bitcoins

Bitcoinshas Depozitarea deveni o cauză majoră de îngrijorare. Mai mult decât atât, atunci când stocați Bitcoins într-un portofel on-line, de schimb, sau într-un HYIP (program de investiții cu randament ridicat), nu știi niciodată ce se va întâmpla cu ei. Au existat multe cazuri de așa-numitele servicii valutare cripto care au dispărut cu o mulțime de Bitcoins.

În unele cazuri, serviciile Bitcoin majore au fost piratat. Primul hack vreodată Bitcoin a fost înregistrată în 2011, atunci când un utilizator „Allinvain“ din bitcointalk.org a fost spart și a pierdut 25.000 de Bitcoins care au fost evaluate la aproximativ 500.000 $ la acel moment și în prezent, acestea sunt în valoare de 5,75 milioane de dolari. Un alt exemplu este de Mt. Gox, care a fost unul dintre cele mai utilizate extrem schimbate înapoi atunci când a existat. Schimbul a fost spart în 2011, ceea ce a dus la pierderea a aproximativ 2000 de Bitcoins, iar schimbul a fost offline pentru mai multe zile. Toate acestea necesită măsuri ferme de securitate care urmează să fie puse în aplicare și astăzi, vi se va da o perspectivă asupra măsurilor de securitate diferite.

Bitcoin Asigurări

Primul și cel mai important lucru este insureance cibernetic. În prezent, Xapoand Coinbasehave fost asigurat. Coinbase este asigurat de Aon, care este unul dintre cele mai importante servicii de asigurare, în timp ce Xapo a fost asigurat de către Meredian Asigurare. Cyber ​​asigurare poate fi un progres pentru securitate, din cauza caracteristicilor și a securității sale. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, în extinderea bazei de utilizatori, ca de asigurare pentru Cyber ​​Bitcoin va garanta utilizatorilor fondurile lor, dacă acestea sunt furate. De exemplu, Coinbase a fost asigurat, și are un uimitor 2,1 milioane de utilizatori.

Această asigurare este unul dintre un fel cu compania fiind asigurat pentru mai multe tipuri de hacks și compromisuri, cum ar fi furtul interne, pierderea de fonduri din cauza unui software bug, glitch, Bitcoins stocate pe servere etc. Dar ele nu restituie în cazul în care utilizatorii havent măsurile puse în aplicare de securitate adecvate, cum ar fi 2 factor de autentificare, sau în cazul în care contul utilizatorilor a fost compromisă din cauza neglijenței.

Offline Portofele

În termeni simpli, offline portofelele sunt în siguranță de vulnerabilități on-line, cum ar fi troieni administrare de la distanță, malware, viruși și keyloggers. Există mai multe tipuri de portofele offline, cum ar fi portofele hârtie, portofele hardware, etc. Coinbase deține 98% din toate fondurile sale off-line în casele situate peste tot în lume. Copiile de siguranta sunt diversificate în copiile de rezervă de hârtie, backup-uri USB. Pentru o masura suplimentara de securitate, acestea sunt chiar criptate. Pentru o mână de utilizatori, portofele de depozitare la rece ar putea fi un pic prea dificil de manevrat,

Xapo are unele măsuri unice și aparent antiglonț de securitate puse în aplicare. Compania a folosit mai devreme pentru a percepe o taxă de 0,12% pentru suma depozitată în tezaurul lor și au renunțat recent taxa de a face serviciul complet gratuit. Mai mult decât atât, Xapo este acum folosind un satelit de la Satellogicto magazin vitale informații / date care face foarte sigur ca in mod normal, nimeni nu poate merge și hack satelitul. În afară de aceasta, Xapo are facilitatea de semnătură multiple, care întărește și mai mult securitatea.

Wallet Bitcoin cu semnătura Multi

Există mai multe metode diferite de a executa Bitcoin transactionssafely, dar multi-signaturetechnology este de departe unul dintre cele mai bune și mai sigure, modalități de a executa tranzacții. Într-un portofel cu mai multe semnătură, există un anumit set de chei private și trebuie să fie semnate pentru ca tranzacția să fie executat un anumit număr de aceste chei. Acest lucru este foarte util ca, în cazul în care un acces câștigurile hacker la portofel Bitcoin, semnează cheia și inițiază o tranzacție pentru Bitcoins în portofel pentru a fi trimis la el, deoarece încă există o anumită cantitate de chei care trebuie să fie semnat, sau altfel tranzacția nu va fi executat. Datorită acestui fapt, chiar și în situația menționată aici, Bitcoins dumneavoastră rămâne în siguranță și sigur.

Știri asociate


Post Bitcoin

Progresele Bitcoin 2.0 aduc descentralizare realității

Post Bitcoin

Ce este un atac de 51% atac - Bitcoin Simplificat Tutorial

Post Bitcoin

Nu ar trebui să încercăm să punem Bitcoin în structurile juridice existente

Post Bitcoin

Moned Brief Weekly Bitcoin Raport preț: 24-30 august 2014

Post Bitcoin

Câștigă 40 de euro în Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Prognozele 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Sofisticate Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni și TOR

Post Bitcoin

Analiza prețurilor Bitcoin: GHash.io, Irak și licitația FBI

Post Bitcoin

Mike Hearn Lighthouse ar putea imbunatati masiv Bitcoin

Post Bitcoin

Miliardarul Richard Branson investește în Procesul de plată Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Analiza: prețul Bitcoin părăsește 600 USD

Post Bitcoin

Cum să acceptați donațiile Bitcoin pe blogul dvs