Bitcoin News Today - Cele mai tari BTC Round Up! | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin News Today - Cele mai tari BTC Round Up!

Bitcoin News Today - Cele mai tari BTC Round Up!

Single Bitcoin Prețul va ajunge la 100.000 $ sau $ 1.000.000 de-a declarat managerul Fondului

Raoul Pal, un fost manager de la Global Macro Group Investitor a insistat ieri, că un singur Bitcoin pricecould în valoare de cel puțin $ 100.000 de locuitori, chiar de 1 milion de dolari în câțiva ani. El a făcut predicția prin evaluarea Bitcoin vs prețurilor de aur pe o perioadă de un an. Pal fiinteaza spune că despre Bitcoin pentru un timp acum și reitera solicitarea sa, după experiența Bitcoin un vârf la începutul acestei săptămâni. Citiți întreaga poveste!

Bitcoin Preț trece peste $ 400 pe Single Bitcoin

Lumea ar trebui să fie atent la Bitcoin de știri, deoarece prețul de Bitcoins a crescut singur cu marca de $, 400 pentru prima dată din septembrie și pentru scurt timp la jumătatea lunii octombrie. Aceasta este o veste semnificativ Bitcoin, deoarece prețul a fost în mod constant alpinism și fixând la mijlocul anilor 300 și chiar de la $ 319 pe 05 octombrie.

Citeste si: Ce este de conducere Bitcoin Preț de azi? Este Bitcoin miniere ilegale?

Poate fi imposibil de a fixa punctul cauza exacta a acestui val, dar mulți bănuiți că ar putea fi în legătură cu represiunea piețelor negre. Această știre Bitcoin are oameni optimiști și precaut, dar această creștere a prețului Bitcoin ar putea susține în luna următoare sau ar putea fi trăit scurt. Citiți întreaga poveste!

BTC antreprenor cu succes Bitcoin Wallet Introdus sub piele

Acest lucru trebuie să fie una dintre cele mai interesante și povești de top Bitcoin știri până în prezent. Da, pe care îl citiți corect titlul. Un entuziast și antreprenor cunoscut sub numele de Martijn Wismeijer (aka: „Dl Bitcoin“) a avut două cipuri numite NFC (Near Field Communication), injectat în partea din spate a mâinilor sale. El este citat ca spunând: „Atâta timp cât aveți posibilitatea de a exporta cheia privată, puteți scrie că în mâinile tale.“ El nu va fi le folosind pe termen lung și a subliniat că acestea sunt o optiune sigura si viabila pentru persoanele regulate, de asemenea.

Chip-ul în sine este de aproximativ 2x12mm și poate fi comparat cu un microcip pentru animale de companie. Aceasta veste Bitcoin este ca un design futurist, care este sigur de a ridica unele semne de întrebare. Amal Graafstra este inginerul din spatele acestui implant biohacking și se spune că mai multe utilizări vor deveni disponibile, deoarece acestea experiment cu implanturi mai mari, cu mai multă memorie. Acest articol este demn de a fi în poveștile de top ale știri Bitcoin. Citiți întreaga poveste!

Știri asociate


Post Bitcoin

Miliardarul Richard Branson investește în Procesul de plată Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Principiile Bitcoin Explicate: IJK-urile BTC

Post Bitcoin

Procesor de plată Bitcoin BitPay are 1 milion de dolari în tranzacții zilnic!

Post Bitcoin

Analiza corectă a prețurilor Bitcoin Partea 1: Metodologia

Post Bitcoin

Coin Scurt raport săptămânal Bitcoin Pret: 21-27 septembrie 2014

Post Bitcoin

Bitcoin Block Economics Size: Clarificarea și revizuirea argumentelor

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin Rezerve la 104%

Post Bitcoin

Principiile Bitcoin Explicate: EFG-urile BTC

Post Bitcoin

AsiaCoin Transitions to Proof Of Miza

Post Bitcoin

Primul set de bancomate Bitcoin din Los Angeles în această săptămână

Post Bitcoin

Antonopoulos Leaves Fundația Bitcoin Over Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoin este o tehnologie depășită - Hackernoon