Bitcoin Millionaire: Top 5 miliarde de milionari | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Millionaire: Top 5 miliarde de milionari

Bitcoin Millionaire: Top 5 miliarde de milionari

Milionar Bitcoin - Bitcoins sunt luați cu adevărat un loc între lumea financiară și toată lumea vrea să știe totul despre celebrități ale industriei. Aceștia sunt cei care au ajuns la Bitcoin investitorilor Milionar. Ei nu am făcut-o prin a fi un manager de fond de hedging sau prin vânzarea cea mai mare produs. Ei au devenit milionari prin achiziționarea, minerit, și comercializarea Criptomonedă.

Numărul de millionaireinvestors reale Bitcoin nu este cunoscută. Bitcoins sunt conținute în portofele virtuale și, în timp ce numărul de portofele și sumele pe care le conțin sunt publice, persoanele care dețin aceste portofele sunt protejate. Având în vedere că oamenii pot avea cât mai multe portofele doresc, este imposibil să spunem că toate portofelele aparțin persoanelor fizice.

Bitcoin milionar: Lista individuale Bitcoin Milionarilor

Milionar Bitcoin Jered Kennapurchased primul său lot pentru $ 0,20 o bucată. El le-a comercializat aproximativ 258 $ o bucată. Acesta a fost doar primul lot de monede. El a pierdut aproximativ 200.000 $ în 2010, când a reformatat unitatea lui. Ceva ce se poate întâmpla atunci când se face cu Criptomonedă că nu vă faceți griji cu privire la pierderea, deși el nu ar dezvălui valoarea lui reală.

Facebook justițiabilii a Winklevoss investitorilor twinsbecame pe piață, potrivit New York Times au adunat 11 milioane de $ din investiția lor. Gemenii Winklovess a intrat în clubul milionar Bitcoin, chiar înainte de Bitcoin a fost făcut popular și cunoscut publicului.

Charlie Shremfound Bitcoins în 2011; el a cumpărat primul său lot pentru între $ 3-4 o bucată. El a cumpărat mii mai mult atunci când acestea au crescut la 20 $. Apoi a început o BitInstant companie care permite oamenilor să cumpere Bitcoins în magazine fizice.

Roger Ver

El a investit în BitInstant și apoi a început să nu numai de cumpărare, dar da Bitcoins departe. El vede ca un magazin de încredere de valoare. El face totul în aceste zile în Bitcoins.

Monede miniere Yifu Guobegan când era student la Universitatea din New York. Apoi a fondat Avalon. Avalon este o companie, care este dedicat echipamentul necesar pentru extragerea datelor necesare pentru Bitcoins. Scopul de a promova răspândirea Bitcoins și contribuie la asigurarea rețelei este disponibil pe termen lung.

Topy GallippiCEO de BitPay include Bitcoins în portofoliul său drept, împreună cu imobiliare sale, obligațiuni și a stocurilor. Compania sa este o companie de procesare a plăților care se ocupă de prelucrarea Bitcoin.

După cum sa menționat anterior, din cauza modului în care sunt stocate Bitcoins este imposibil să aibă o înțelegere clară a cât de multe dintre proprietarii portofel sunt milionari reale. Statutul de milionar provine din cantitatea de greu față de Criptomonedă o vor păstra în cazul în care ar încasa în exploatațiile lor Bitcoin.

Știri asociate


Post Bitcoin

Câștigă 40 de euro în Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Graficul de schimb valutar Bitcoin și graficul de predicție a dificultăților

Post Bitcoin

Comisia Europeană să urmărească reglementarea Bitcoin

Post Bitcoin

Progresul lui Bitcoin este o combinație de imposibili platforme viitoare, partea 1

Post Bitcoin

6 Restaurante care acceptă Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin Rezerve la 104%

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Fidor Bank Utilizând Ripple, Dovada de rezerve a lui Huobi și multe altele

Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii # 2: Efectul intenției asupra eticității proprietății Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii: Etica de a deține Bitcoin

Post Bitcoin

Analiza prețurilor Bitcoin: GHash.io, Irak și licitația FBI

Post Bitcoin

Cum Bitcoin ar putea accelera sau limita inflația Fiat

Post Bitcoin

12 minuni Bitcoin minunate