Bitcoin Country! Top 10 națiuni care iubesc BTC | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Country! Top 10 națiuni care iubesc BTC

Bitcoin Country! Top 10 națiuni care iubesc BTC

Este o preluare Bitcoin si daca nu sunt pe această listă de top zece națiuni care adoptă acest fenomen comerciant, atunci nu sunt o parte din Bitcoin Țară. Bitcoinhas o mulțime de potențial. Posibilitățile sunt infinite, dar mai important fiind faptul că a fost citat ca prima monedă globală adevărat, poate că va unifica și completa de e-commerce la nivel mondial. Oricine poate folosi această nouă monedă pe internet, dar numai aceste top zece națiuni, care vor fi listate în acest articol au locațiile cele mai astfel încât, prin urmare, aceste Adaptarea în națiuni sunt declarate Bitcoin țară.

Lista care va apărea în acest articol provine din coinmap.org sursa de date care urmărește locațiile globale comerciale BTC. Există 5.400 de comercianți din întreaga lume enumerate și locuri sunt actualizate la fiecare oră. Populația în raport cu numărul de locații în care consumatorii pot utiliza Bitcoins este formula utilizată pentru a obține o perspectivă de care aparține cu adevărat în Bitcoin Țară. Mai jos sunt primele 10 națiuni Bitcoin prietenos botezate Bitcoin țară!

Bitcoin țară - Top 10 țări prietene Bitcoin

Aceste națiuni sunt enumerate de cel puțin acomodarea la locurile cele mai cazarea. Primele 10 țări pentru data de adoptionto comercianți BTC care formează Bitcoin țară sunt după cum urmează: Italia, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Finlanda, Australia, Singapore, Olanda, Canada, Slovenia, și locația cea mai conciliantă de Bitcoin Țara este Insula Om. Ca un bonus, numărul de Bitcoin ATMsis a inclus, de asemenea, deși nu au fost luate în considerare la clasarea țării.

Citeste si: Lista de țări care au interzis Bitcoin!

Ca o altă notă numărul de noduri Bitcoin nu au fost luate în considerare pentru ca cifra nu ar reflecta cu exactitate sprijinul infrastructurii BTC într-o anumită țară sau regiune. Acest lucru ar fi favorizat puternic Statele Unite ale Americii (39.80%), în timp ce toate celelalte țări este mult în urmă cu locul doi (Germania), fiind o singură cifră, creând, astfel, această listă de Bitcoin Țară.

Bitcoin este descentralizată, și, prin urmare, este o monedă electronică anonim care a luat ființă pentru prima dată în 2009. Este încă nu este clar cât de departe Bitcoin poate merge să se impună în economia de masă, dar națiunile enumerate în acest articol au acceptat Bitcoin ca mijloc de achiziționarea de bunuri și servicii pe internet, mai progresiv ceea ce le face cu adevărat membri ai Bitcoin Țară.

Lista de furnizori Bitcoin (care acceptă Bitcoins) este în creștere în fiecare zi atât de multe națiuni trebuie să se întrebe. Nu vor să fie lăsate în afara buclei și să nu fie o parte din acest cerc, care a creat un nou club numit Bitcoin Țară? În scris acest articol, cu siguranță știu că ar fi o greșeală, pentru că, dacă toate estimările și predicții sunt adevărate, va exista o Bitcoin CountryTakeover.

Bitcoin Țară: comercianții acceptanți Bitcoin De Continent

Foto: cointelegraph 

Știri asociate


Post Bitcoin

Bitcoin News Today - Cele mai tari BTC Round Up!

Post Bitcoin

Bitcoin a explicat în 3:30 minute

Post Bitcoin

3 modalități sigure de a păstra în siguranță Bitcoins

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Canabis Road Hacked, Korbit ridică 3 milioane de dolari, Bitcoin Spending PAC și multe altele

Post Bitcoin

De ce experții Bitcoin nu se tem de un atac de 51%

Post Bitcoin

6 Restaurante care acceptă Bitcoin

Post Bitcoin

Primul set de bancomate Bitcoin din Los Angeles în această săptămână

Post Bitcoin

Analiza prețurilor Bitcoin: continuă acțiunea laterală

Post Bitcoin

Prognozele 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Pericolele bancnotelor de rezerve fracționare

Post Bitcoin

Cum Bitcoin ar putea accelera sau limita inflația Fiat

Post Bitcoin

Cum să acceptați donațiile Bitcoin pe blogul dvs