Coinbase împotriva Btc-e împotriva BitStamp - Cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoins | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Coinbase împotriva Btc-e împotriva BitStamp - Cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoins

Coinbase împotriva Btc-e împotriva BitStamp - Cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoins

Tendința ascendentă Bitcoin este real si cu siguranta aici pentru a rămâne. O mulțime de oameni din întreaga lume sunt curios despre această monedă digitală. Dacă intenționați să investească în afaceri Bitcoin și sunt curios cu privire la ceea ce este cel mai bun loc pentru a cumpara Bitcoins, acest articol este pentru tine.

Datorita popularitatii Bitcoin lui, tot mai multe platforme de tranzacționare sunt disponibile pentru toată lumea pentru a comerțului Bitcoins online. Cu toate acestea, acest lucru face greu pentru un newbie de a alege una care este cea mai bună opțiune. Lucru bun, există schimburi specifice care sunt punerea tot ce au pentru a avea un sistem mai eficient. Astăzi, marile burse sunt Coinbase, BTC-E, și BitStamp. Pentru a ști care dintre ele va poate oferi mai multe avantaje, citiți mai departe și de a afla mai multe. Încă întrebam ce este cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoins? Continuați lectură!

Cel mai bun loc pentru a cumpara Bitcoins

Coinbase - Fapte trebuie să știți: $ 100 = $ 98,85 = 0.2213BTC

NOTĂ: Coinbase nu mai este cel mai bun pentru a vă rugăm să cumpere Bitcoin - Este CoinMama (Foarte remcommened). Vom scrie despre asta mai târziu!

Înființată pe 20 iunie 2012, Coinbase este o companie de administrare privată, cu sediul in San Francisco. În afară de oferirea de servicii de telefonie mobilă Bitcoin, ofera servicii bazate pe web pentru a clienților săi. Acesta este adesea numit ca PayPal a rețelei Bitcoin deoarece utilizatorii săi trebuie să se ocupe cu compania în locul rețelei. Când vine vorba de taxele, compania taxele de taxe doar 1 la suta pentru fiecare transfer, Bitcoin în dolari și vice-versa. Astăzi, ea a ridicat deja peste 31 de milioane $ de la diferiți investitori importanți. Rețineți că Coinbase este disponibil doar pentru rezidenții din SUA.

Adevărul despre BTC-E $ 100 = $ 98.8 la = 0.2283BTC

BTC-E este un alt furnizor de servicii de popular în rețeaua Bitcoin. Înființată la 17 iulie 2011, este o companie cu sediul în Europa. Rata de schimb de Bitcoins este mai puțin costisitoare la BTC-E. Este un serviciu la nivel mondial, care percepe un comision de 1 la suta pentru fiecare transfer bancar. Pentru fiecare tranzacție efectuată de către utilizatorii săi, compania percepe un comision de 0,2 la sută. De obicei durează între 7 și 10 de zile pentru cont și verificarea, cu toate acestea, comerțul este de obicei executată imediat.

Cum Despre BitStamp? $ 100 = $ 84.575 = 0.1902BTC

Născut în 2011, BitStamp este un furnizor de servicii din Marea Britanie. Comparativ cu BTC-E, ratele de schimb de la BitStamp sunt de obicei mai scumpe. Acesta este un schimb la nivel mondial, care acceptă diferite forme de plată, inclusiv transfer bancar internațional, Banca UE, AstroPay și Ripple. Acesta este considerat ca fiind cea mai veche platforma de tranzacționare în afaceri Bitcoin. În funcție de valoarea tranzacției, comisioanele de tranzacționare variază de obicei între 0,2 la sută și 0,5 la sută.

Acum, cine e câștigătorul?

Pentru mai mult confort și securitate, Coinbase este considerată cea mai bună alegere și cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoins. Dacă doriți să deschideți un cont Bitcoin, vă puteți baza pe acest anumit furnizor de servicii. Ca o companie, Coinbase oferă o tehnologie de ultimă oră pentru a oferi liniște sufletească. La fel ca orice alte schimburi, trebuie să încredințeze cheile de securitate pentru companie. Acesta este considerat un furnizor sigur de servicii Bitcoin, deoarece este în conformitate cu reglementările federale și de stat, în afară de faptul că se bazează pe sprijinul multor investitori importanți. Fiind cel mai bun loc pentru a cumpara Bitcoins, vă permite să investească sume mici.

Din moment ce a devenit o tendință curentă în lumea virtuală în zilele noastre, Bitcoin are puterea de a deveni o forță mare în industria financiară. Prin alegerea celui mai bun schimb sau portofelul Bitcoin, va fi capabil de a obține cele mai bune din această oportunitate de a face bani. Bazându-se pe cel mai bun loc pentru a cumpăra Bitcoins de schimb Bitcoinsor on-line, veți avea șansa de a face o mare sumă de bani on-line.

Credit foto: 99bitcoins.com

Știri asociate


Post Bitcoin

Mt. Gox, Mintpal, Hashfast, Laboratoarele Butterfly și Robocoin: Greseli în Bitcoin Business

Post Bitcoin

3 modalități sigure de a păstra în siguranță Bitcoins

Post Bitcoin

Câștigă 40 de euro în Bitcoin. Ledger Wallet Nano Duo Edition

Post Bitcoin

Coin Scurt raport săptămânal Bitcoin raport preț: 17 august-24 august

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Un ghid pentru începători

Post Bitcoin

Serviciile comerciantului Bitcoin și companiile de servicii bancare izvorăsc

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Parteneri BitPay cu Demandware, SpectroCoin aduce soluții convenabile pentru europeni și multe altele

Post Bitcoin

Ce este o cheie privată Bitcoin, cum să o folosiți, păstrați-o în siguranță!

Post Bitcoin

22 aprilie 2015

Post Bitcoin

BetChain devine primul cazino Bitcoin în sprijin multilingv

Post Bitcoin

Diagrame Bitcoin - Ce sunt acestea, cum să utilizați diagramele BTC

Post Bitcoin

Cumpărătorii Bitcoin ar trebui să fie pregătiți să-și piardă toți banii, avertizează autoritatea britanică de reglementare - CNBC