Cum să acceptați donațiile Bitcoin pe blogul dvs | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum să acceptați donațiile Bitcoin pe blogul dvs

Cum să acceptați donațiile Bitcoin pe blogul dvs

Accepta donații Bitcoin

Ai auzit recent despre un nou sistem numit Bitcoin? Bitcoin poate fi definită ca o nouă monedă digitală care a fost introdus pe web. Moneda digitală este o formă eficientă și sigură de a face plăți pe web. Software-ul open source este o cale sigură de a efectua plăți. Acesta poate fi folosit pe diferite platforme pentru site-ul de jocuri de noroc exemplu în cazul în care Bitcoin a devenit o unitate de tranzacție populară. Cum de a accepta Bitcoin donationsis una dintre intrebarile multe webmasteri cer. Acceptarea Bitcoin ca donație este cu siguranță foarte important pentru webmasteri acum mai mult ca oricând, ca mai multe persoane sunt trecerea la plăți online.

Accepta donații Bitcoin - Ce este?

O mulțime de indivizi tech savvy au mutat deja la utilizarea Bitcoin, dar ceea ce despre cei care sunt încă nou la ideea? O nouă tendință care a apărut recent este în ceea ce privește donațiile Bitcoin. Cum de a accepta Bitcoin donationson pe web? Deci, multe întrebări și te lăsat nici o idee atât de aici sunt câteva sfaturi care să vă ajute în a face donații Bitcoin. Acest concept inovator de a accepta bani ajută la efectuarea de plăți la nivel mondial rapid, sigur și ușor. Acesta cuprinde tehnologia peer-to-peer, fără a fi supravegheate de către o autoritate centrală sau bănci. Dacă sunteți de manipulare un site în cazul în care donațiile pot fi acceptate apoi prin utilizarea Bitcoin, procesul devine relativ ușor.

Cum de a accepta donații Bitcoin?

Acceptați Bitcoin donationsin forma United stat dolar (USD), euro sau orice altă formă de valută, la o rată de schimb standard. În prezent, există peste 12 milioane de Bitcoins în circulație în cazul în care majoritatea utilizatorilor cuprind de oameni de afaceri. Mass-media majore investighează deja popularitatea tot mai mare de donații Bitcoin. Folosind o varietate de instrumente eficiente care convertesc plățile în moneda Bitcoin, tot ce ai nevoie este o extensie Bitcoin.

Bitcoin de donatie Instrumente

1. Donații de cantități variabile pot fi realizate folosind un link de imagine care acceptă o legătură Bitcoin și o donație specifică. Bitcoin QR codeimage poate fi plasat pe site-ul dvs., care permite utilizatorilor să plaseze donații folosind telefoanele lor inteligente. Pentru a asigura donarea Bitcoin este important să se mențină un mediu sigur.

Notă: Crearea Bitcoin butonul donație pentru site-ul dvs. / blog. Odată ce v-ați înscris până vi se va da Bitcoin butoane pentru donație și Bitcoin imagine QR code pentru a adăuga la site-ul. Mi-ar recomanda adăugarea atât pentru comoditate. Butoane de donare, adresa Bitcoin, și imaginea de cod QR arata astfel:

In interiorul acestui cod QR este o adresă Bitcoin care arată astfel: 16qT2iLQ7d5MiEkKWYau6mfRNHUFZ3NzHz

2. Pentru a accepta donații Bitcoin pe site-ul, apoi o opțiune alternativă poate fi sub forma unui contor de donare. Prin plasarea unui donat până în prezent“eticheta de pe site-ul dvs., ca parte a unei campanii. Eticheta poate indica un interval de timp și o sumă standard pentru donarea utilizatorii doresc să plaseze. Coșul de cumpărături plug-in-uri pot fi răspunsul perfect la întrebarea dvs., de asemenea.

Notă: Utilizați blockexplorer.comto obține un contor de donație Bitcoin. Ei au instrucțiunile de acolo. 

3. Butoanele de plată se adaugă direct tranzacțiile Bitcoin pe site. Butonul de plată se deschide practic o suprapunere care poate fi controlată până la primirea plății. Paginile de plată care sunt similare cu butoanele duce direct utilizatorul la o pagină on-line plată specială. IFrame de plată procesa în special plata direct, fără a deschide ferestre pop-up.

În timp ce încearcă să înțeleagă donații Bitcoin, trebuie să vă asigurați că site-ul este securizat! Standardul de securitate site-ul subliniază necesitatea de a deține un control complet asupra tranzacțiilor efectuate. O adresă Bitcoin poate fi ușor interceptată în timpul publicării care poate direcționa banii către un alt domeniu. Dacă vrei să știi cum să accepte Bitcoin donationsand proteja fiecare plată, apoi face uz de un certificat HTTPS care protejează în mod legal site-ul dvs. De evenimente nefericite.

Știri asociate


Post Bitcoin

Analiza: prețul Bitcoin părăsește 600 USD

Post Bitcoin

Admiterea Bitcoin în creștere: 6 moduri de utilizare a BTC

Post Bitcoin

Bitcoin: Analogul aurului de aur - Căutând Alpha

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Fidor Bank Utilizând Ripple, Dovada de rezerve a lui Huobi și multe altele

Post Bitcoin

Prețul Bitcoin încă mai caută un nou nivel după raportul EBA

Post Bitcoin

Bitcoin este o tehnologie depășită - Hackernoon

Post Bitcoin

22 aprilie 2015

Post Bitcoin

Comisia Europeană să urmărească reglementarea Bitcoin

Post Bitcoin

Bitcoin Arbitraj Oportunități: Un scurt ghid

Post Bitcoin

Bitcoin Mining: Un ghid pentru începători

Post Bitcoin

Bitcoin Block Economie Dimensiune și Gavin Andressen

Post Bitcoin

Asigurați-mi portofelul Bitcoin: Sfaturi Bitcoin Security