Bitcoin Plummets - și poate fi împușcat într-o spirală descendentă de sine însuși - Business Insider | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin Plummets - și poate fi împușcat într-o spirală descendentă de sine însuși - Business Insider

Bitcoin Plummets - și poate fi împușcat într-o spirală descendentă de sine însuși - Business Insider

Moneda virtuala este din ce în ce cauta impresurat, iar prețul său a fost în scădere în mod constant în ultimele luni.. Este o reamintire a problemelor de securitate cu care se confruntă orice monedă virtuală care doresc adoptarea în masă, și aduce înapoi amintiri de schimb infama Mt. Gox.. Combinat cu reputația Bitcoin ca un stimulent pentru activități infracționale, este probabil ca această problemă imagine publică împiedică adoptarea în masă. Ca un comentator pe forum de discuții Hacker remarci, Bitcoin este o „chiar mai rău“ decât aurul de investiții.Bitcoin: Ponzi plecat la nivel mondial - Macro Business„Aceasta este o schemă Ponzi globală și că e sfârșitul.... Nu trebuie să fii Einstein pentru a vedea că o monedă super-națională ca aceasta subminează în mod fundamental puterea statelor autoritare cum ar fi China, să nu mai vorbim de democrațiile liberale precum. Dacă poți să-mi spui unde acest risc duce atunci esti Albert Einstein...

Joaca-l, ea proprii, face ceea ce iti place cu ea, dar amintiți-vă întotdeauna că nu este nimic mai mult ca un sistem intrinsec lipsit de valoare piramida globală, care ar putea prăbuși în orice moment.“


Bitcoin preț THREAT: Bitcoin NU va dura trecut 2018 - ExpressBitcoin nu va supraviețui, dar asta nu înseamnă întreaga nebunie Criptomonedă este mort cu cryptos utile, cum ar fi Ripple și ethereum Bitcoin depășind, Benjamin Quinlan, director executiv si managing partner la Quinlan and Associates dezvăluit.

Vorbind la Bloomberg, el a spus: „Noi credem că diferite forme de cryptocurrencies vor supraviețui și vor face foarte bine.

„Credem că cryptocurrencies cu posibile aplicații și utilități, cum ar fi ethereum sau eter, contracte inteligente pot fi construite pe partea de sus a acesteia, aplicații descentralizate.

„Bitcoin în forma sa actuală nu se poate face acest lucru.“

„Alte cryptocurrecnies au funcții de anonimat și a vieții private, care depaseste cu mult nivelul de Bitcoin, iar unele au timpi de procesare a tranzacțiilor care depășesc, de asemenea, Bitcoin.“

Quinlan, comparativ Bitcoin la platformele timpurii de social media, care au fost preluate, dar mai noi, site-uri mai funcționale.

El a spus: „Dacă ne uităm la, și am tras o analogie și am vorbit despre acest lucru înainte de a clienților noștri, într-adevăr este, dacă acesta este egal cu tehnologia blockchain la ceva de genul internet.

„Te uiți la aplicațiile care stau la baza acesteia, social media este doar o aplicație de pe internet în timp ce cryptocurrencies este doar o aplicare a blockchain.

Dar există diverși actori social media.

„Sunt jucători care a început inițial atunci când platformele de social media a apărut însă din cauza faptului că nu au fost la fel de avansate tehnologic ca și concurenți care au venit în, ei într-adevăr a căzut în dizgrația investitorilor.

„Bitcoin în forma sa actuală, cu toate că sunt planificate și upgrade-uri pentru a rezolva problemele de capacitate, ne gândim că, dacă piața se transformă, practic, cu spatele la Bitcoin acest an, acesta va cădea într-adevăr de favoare în raport cu alte cripte, care au mult mai mult de utilitate și valoare adăuga."

Elogiu făcute de Benjamin Quinlan


Raliul Bitcoin poate continua - dar este condus mai mult de abandonul școlar decât de fundamentele? - MarketWatchBitcoin arata ca un balon sigur - un dezastru care așteaptă să se întâmple...

Deci Bitcoin, atunci. O bulă sau nu? Dacă ignorați argumentele care încearcă să justifice evaluările sale, se pare ca unul, deși cu dinamica, care sunt foarte greu de interpretat. Dacă-i asculți, așa se pare, chiar mai mult, cu mai multă încredere în natură false argumentele. Trage propriile concluzii finale.

Elogiu realizat de Dr. Constantin Gurdgiev


Bitcoin Startup? Discuțiile despre incendiu sunt în curândMoneda de foc va produce un nou program săptămânal audio numit foc Side Chatsthat va fi oferind start-up-cryptocoin.

În fiecare săptămână vom sta în jos cu o pornire Criptomonedă și de învățare mai multe despre fondatorii, tehnologiile, ideile, conceptele și mai mult.

Dacă dezvoltați o pornire Criptomonedă, site-ul, produs sau serviciu vrem să auzim de la tine.

Trimite-ne un e-mail la:

Pentru bonus de puncte includ un kit de mass-media, comunicat de presa sau alte materiale de marketing astfel încât să putem face o idee despre ceea ce faci, cine ești sau ce planurile tale sunt.

Cele două gazde programul pe care îl va trimite un email dacă este selectat pentru a fi pe timpii de program și de configurare pentru a vorbi cu tine pe Skype și a înregistra show.

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru o expunere crescută pentru startup-ul!

Știri asociate


Post Bitcoin

Admiterea Bitcoin în creștere: 6 moduri de utilizare a BTC

Post Bitcoin

Bitcoin și tranziția la bani

Post Bitcoin

Cum de a backup portofel Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, Multibit)

Post Bitcoin

Bitcoin Block Economie Dimensiune și Gavin Andressen

Post Bitcoin

Profitabil Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining fără șoc

Post Bitcoin

Bitcoin este o schemă de piramide, avertizează fostul CEO Wells Fargo, Dick Kovacevich - CNBC

Post Bitcoin

12 minuni Bitcoin minunate

Post Bitcoin

Coin Scurt raport săptămânal Bitcoin Pret: 21-27 septembrie 2014

Post Bitcoin

Cum Bitcoin ar putea accelera sau limita inflația Fiat

Post Bitcoin

Analiza: prețul Bitcoin părăsește 600 USD

Post Bitcoin

Bitcoin: Analogul aurului de aur - Căutând Alpha

Post Bitcoin

OP-ED: avem nevoie de mai mult profesionalism în piața analizelor prețurilor Bitcoin