Bitcoin este o tehnologie depășită - Hackernoon | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Bitcoin este o tehnologie depășită - Hackernoon

Bitcoin este o tehnologie depășită - Hackernoon

În prezent, există peste 1500 cryptocurrencies mai noi decât Bitcoin. Aceste monede sunt mai eficiente, mai rapid, și oferă caracteristici care îi lipsește Bitcoin.

Există o istorie a primelor Movers pierde la fani rapid inovatoare. Cercetările arată că primul care intră într-un spațiu este de 6 ori mai multe sanse de a eșua atunci asocierilor pe care le urmează.

Bitcoin a făcut dificilă de-aprins traseu, iar acum porțile sunt deschise pentru o mulțime de concurenți moderni.

Bitcoin și blockchain sale au defecte serioase.

  • Rețeaua Bitcoin poate ocupa doar 7 tranzacții o secțiune. Asta înseamnă că doar 7 oameni din întreaga lume se pot cumpăra sau vinde folosind Bitcoin fiecare secundă... Limite de viteză mici de tranzacție Bitcoin eficacitatea ca monedă. Mă doare, de asemenea, cei care văd Bitcoin ca un magazin de valoare.
  • Portofele Bitcoin sunt legate de adresa (secvențe aleatorii hash-uri de litere). După ce proprietarul unui portofel este identificat toate tranzacțiile lor anterioare și toate tranzacțiile lor viitoare sunt vizibile pentru oricine care descarcă registrul Bitcoin lui. Această istorie nu poate fi șters sau modificat.
  • Bitcoin a fost conceput ca o monedă digitală. Tehnologia permite doar programarea de bază. Acest lucru previne Bitcoin de a fi utilizat în situații mai complicate cum ar fi pentru contracte inteligente care execută în mod automat. Ganditi-va ca un calculator în comparație cu un calculator.

Elogiul făcut byCoin și criptograficăBitcoin este inutil - HernaesÎn timp ce creșterea recentă a prețurilor Bitcoin este o veste bună pentru mulți investitori Bitcoin, acesta ar trebui să fie văzută ca o condamnare la moarte pentru valoarea funcțională a Bitcoin. Pe măsură ce prețul continuă să atingă noi niveluri record, devine evident că Bitcoin este inutil pentru nimic altceva decât speculații.

Comparativ cu monedele guvernamentale emise, Bitcoins plimbare sălbatice dovedește că îi lipsește predictibilitatea necesară pentru a acționa ca o monedă. Dacă luăm de pe pălăriile noastre staniol pentru un timp ar trebui să recunoaștem că monedele sunt reglementate dintr-un motiv. Pentru a oferi stability.The financiare mai Bitcoin prețurile la supratensiuni, datorită valorii sale speculative și creșterea cererii, Bitcoin mai inutile devine ca monedă. Și, după cum Bitcoin devine inutil ca monedă, ea își pierde valoarea sa intrinsecă ca un activ.

Elogiul făcut byChristoffer O. Hernæs


Bitcoin tocmai a suferit peste 4000 de dolari și este aproape de cea mai mare prabusire financiara in 400 de ani - The StreetUnii au comparat piața Criptomonedă sectorului internetului în 1999. Deși nu a existat nici o îndoială atunci, și dovezi clare, deoarece, că aceste companii ar prelua planeta, cei doi indici Nasdaq a scazut cu o medie de 90% în cele 30 de luni care se încheie 2002. De data aceasta, mania Bitcoin, care a eclipsat chiar becul nebunia Tulip, ar trebui să devină studiul de caz posterchild absolvent de școală nu numai finanțe, dar, de asemenea, psihologie, sociologie, și, probabil, alte discipline. În mod ironic, pentru indisciplinați!

Prieteni nu lasa prietenii dețin Bitcoin sub $ 2900 de, linia în nisip de protecție vinde-stop. În caz contrar, în viitorul apropiat, ar putea fi vândut-ar dori ei această zonă $ 3.500 de, ca pauze Bitcoin sub $ 35, cu un potențial de creștere pentru $ 3.50.

Elogiu făcută de: Ken Goldberg


Bitcoin ar putea fi aici timp de 100 de ani, dar este mult mai probabil să se prăbușească în totalitate , spune laureatul premiului Nobel - CNBCBitcoin va probabil „total colaps“, laureat al Premiului Nobel pentru Economie Robert Shiller a spus CNBC, adăugând că îi amintește de secole „lalea mania“ în urmă în Țările de Jos.

Profesorul Universitatea Yale a spus că sunt „bule peste tot“, nu doar în Bitcoin, și a adăugat că el „nu știe ce să facă în cele din urmă de Bitcoin.“

„Ea are nici o valoare dacă nu există un consens comun că are valoare. Alte lucruri cum ar fi aurul cel puțin ar avea o anumită valoare, dacă oamenii nu-l văd ca o investiție“, a declarat Shiller CNBC într-un interviu înaintea lumii Forumul Economic de la Davos, Elveția, unde va vorbi săptămâna viitoare.

„Îmi amintește de mania Tulip din Olanda în anii 1640, și așa întrebarea este făcut ca colaps? Noi încă plăti pentru lalele chiar acum și, uneori, ei costisitor. (Bitcoin) s-ar putea prăbuși în totalitate și să fie uitat și cred că e un bun rezultat probabil, dar poate persista pentru o lungă perioadă de timp bun, ar putea fi aici în 100 de ani.“

Elogiu făcută de Robert Shiller

Știri asociate


Post Bitcoin

Bitcoin Mining poate fi mai profitabil în curând

Post Bitcoin

Bitcoin Price: Când știrile sunt și nu sunt importante

Post Bitcoin

Bitcoin Jurnaliștii: Etica de a deține Bitcoin

Post Bitcoin

Sofisticate Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni și TOR

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Fidor Bank Utilizând Ripple, Dovada de rezerve a lui Huobi și multe altele

Post Bitcoin

Sunteți oricare dintre aceste 8 personalități de comerț Bitcoin?

Post Bitcoin

Analiza prețurilor Bitcoin: Tim Draper câștigă licitația rutieră de mătase

Post Bitcoin

Ce este un atac de 51% atac - Bitcoin Simplificat Tutorial

Post Bitcoin

Cum este Bitcoin Start Up Scene în Africa?

Post Bitcoin

Bitcoin: Economistul francez prezice o zi de calcul - Irish Times

Post Bitcoin

Bitcoin Alertă înșelătoare! Lista de înșelătorii Bitcoin curente și escrocii

Post Bitcoin

Bitcoin Basics Explained: ABC-urile BTC