Argentina Bitcoin Exchange Conturi bancare pierdute | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Argentina Bitcoin Exchange Conturi bancare pierdute

Argentina Bitcoin Exchange Conturi bancare pierdute

  CoinDeskreported că Unisend

Singurul prezent Bitcoinexchange din Argentina, a avut conturile sale bancare închise de către cele două bănci ar fi fost parteneriatul cu Fiat pentru stocarea monedei bursei. Ca urmare a contului de închidere lor, schimbul Bitcoin va trebui să înceteze depozitele clienților săi și transferuri bancare săptămâna viitoare.

Unisend a primit notificări de la cele două bănci, Banco Santander și Banco Río Gailicia, în termen de trei zile de la unul de altul, că acestea ar fi închiderea conturilor schimbului Bitcoin; Banco Santander Río a trimis o notificare la datele de 28 iulie și Banco Gailicia a dat Unisend Notă asupra 31. Ambele bănci se face referire la o lege financiară argentiniană iulie, articolul 792 din Codul Argentina de comerț, care permite băncilor să desființăm conturile clienților lor din orice motiv, atâta timp cât banca oferă clienților 10 de zile înainte de închiderea conturilor.

Potrivit CoinDesk, aproximativ 90% dintre utilizatorii Unisend a transfera bani din conturile lor bancare la conturile lor privind schimbul Bitcion. Celelalte 10% din utilizatorii depune banii „prin procesoare de plată, cum ar fi RapiPago ARS, PagoFacil, CobroExpress și BaproPagos, printre altele.“ CoinDesk, de asemenea, remarcat faptul că clienții de Unisend vor fi în continuare posibilitatea de a utiliza conturile bancare pentru a depune bani în Bitcoin lor conturi de schimb pentru un pic în timp ce-Unisend conturile bancare nu vor fi închise până săptămâna viitoare, conform notificării necesare 10 zile prevăzute de legislația financiară argentiniană.

Jose Rodriguez, un reprezentant din Unisend, a declarat CoinDesk că aceste închideri de cont ar fi doar un obstacol minor, schimbul Bitcoin are mai multe planuri de urgență pe care le-au elaborat în anticiparea unui astfel de eveniment:

Avem alte relații bancare și sunt de lucru pentru a deschide altele noi în cazul când apare orice altă intervenție. Operațiunile continuă ca de obicei.

Activitate recentă Bitcoin Exchange în Argentina

 

Rodriguez a spus CoinDesk că Unisend a văzut cea mai intensă activitate care le-a avut vreodată în zilele în urma deciziei guvernului argentinian la valorile implicite privind datoria națională. In mod normal, a declarat Rodriguez, piroane în activitatea de schimb Bitcoin provin de la modificarea prețului Bitcoin; oamenii cumpara ca pretul creste pentru a obține înainte de a merge chiar mai mare, ei vând la partea de sus, ei vând în cazul în care prețul este în scădere, și cumpără înapoi în cazul în care prețul Bitcoin a stabilit. Dar activitatea recentă privind schimbul Bitcoin argentiniene nu a urmat modificările în prețul Bitcoin. În ziua în care Argentina în incapacitate de plată a datoriei, Unisend a văzut cea mai mare activitate de schimb Bitcoin a lunii.

Rodriguez a crezut că oamenii au pierdut credința în peso argentiniene, ca urmare a implicit și unele apelat la Bitcoin ca un loc pentru a asigura bogăția lor în mijlocul unui clătinarea, sistem monetar controlat de guvern.

Credem că a fost cea mai mare parte pentru ca utilizatorii să păstreze banii în siguranță în altă parte, și nu peso argentinian. Utilizatorii Bitcoin se simt mai în siguranță în Bitcoin [...] din cauza inflației ridicate, forthcomings economice necunoscute, restricții bancare și de control al capitalului, restricționarea liberei circulații a capitalurilor.

Noul regulament Bitcoin ar putea fi de vina pentru contul Închideri

 

Lipsa de încredere în moneda lor controlată de guvern Argentinianul cetățenilor a făcut o țară Argentina populară pentru adoptarea Bitcoin. Ca urmare, guvernul argentinian nu a fost prietenos față de moneda digitală și a încercat să descurajeze cetățenii lor să folosească în locul peso Argentinan. Acum câteva luni, Banca Centrală a Argentinei chiar pasiv utilizatorii Bitcoin threatenedthe țării, reamintindu-le într-o declarație publică că tranzacțiile care efectuează în Bitcoins încălcat legile de licitație legale ale țării.

Adevărat la poziția neprietenos guvernului argentinian față de Bitcoin, un nou regulament Bitcoin a fost trecut cu câteva zile în urmă. În urma tendința recentă a guvernelor care propun legi de combatere a spălării banilor (CSB), agenția de reglementare CSB Argentina, Unidad de Información Financiera (UIF), a impus noi reglementări Bitcoin, care impune tuturor întreprinderilor de servicii de bani pentru a raporta toată activitatea lor Bitcoin către cele guvern.

Redactat luna trecută, și a pus în aplicare pe 1 august, prezentul regulament Bitcoin permite UIF să servească drept o „conductă“ pentru activitatea Bitcoin în cadrul sectorului financiar Argentina, care ar îmbunătăți capacitatea guvernului de a urmări utilizarea Bitcoin în Argentina. Jose Rodriguez a declarat CoinDesk că el credea că acest nou regulament a fost de ce doi parteneri bancari Unisend a închide conturile schimbului Bitcoin.

Mai degrabă ne suspecta că are de a face cu noua rezoluție UIF și obligațiile de raportare Resolución Nº 300/2014.

Acest regulament Bitcoin ar necesita mult mai mult de lucru de hârtie din partea întreprinderilor de servicii de bani, pe care le-ar avea nevoie să angajeze mai mulți angajați să se ocupe de munca in plus. Angajații suplimentare ar face pentru costuri suplimentare pentru întreprinderile; Astfel, partenerii bancari Unisend ar putea fi anulat conturile schimbului Bitcoin pur și simplu pentru că ar fi mai profitabil să facă acest lucru.

Știri asociate


Post Bitcoin

Miliardarul Richard Branson investește în Procesul de plată Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Asigurați-mi portofelul Bitcoin: Sfaturi Bitcoin Security

Post Bitcoin

Cum este Bitcoin Start Up Scene în Africa?

Post Bitcoin

Primul set de bancomate Bitcoin din Los Angeles în această săptămână

Post Bitcoin

AsiaCoin Transitions to Proof Of Miza

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Brazilia spune că este prea devreme pentru regulamentul Bitcoin, Charlie Shrem condamnat la 2 ani în închisoare

Post Bitcoin

6 noi bancomate Bitcoin și unde să le găsești

Post Bitcoin

Profitabil Bitcoin Cloud Mining: Bitcoin Mining fără șoc

Post Bitcoin

Principiile Bitcoin Explicate: EFG-urile BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Investment 2016: este meritat?

Post Bitcoin

Google Adsense Alternative pentru Post Bitcoin Apocalipsa Apă

Post Bitcoin

Bitcoin oficial legal în California! Gov. Jerry Brown semnat AB129!