Sunteți oricare dintre aceste 8 personalități de comerț Bitcoin? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Sunteți oricare dintre aceste 8 personalități de comerț Bitcoin?

Sunteți oricare dintre aceste 8 personalități de comerț Bitcoin?

Cu mai multe persoane care sosesc în lumea Bitcoin fiecare zi, ne-am decis să aruncăm o privire la fel de comercianți acolo. Cu milioane de utilizatori pe acum, te-ai aștepta la o mulțime de personalități diferite, dar există unele tipuri care par să păstreze vine.

Nu este vorba doar minerii care au moduri ciudate de a acționa, comercianții Criptomonedă regulate nu sunt diferite. Site-ul Coindeskmade o listă de 8 Bitcoin personalități, cei care ies în evidență cel mai mult, și ne-am inspirat. Ești unul dintre acestea? Sunt oricare dintre prietenii tăi ca aceasta? Poate că recunosc unele semne (sau poate te îngrijorat pentru că te recunosti...)!

1. Comerciantul la modă

Genul de comerciant, care merge cu fluxul și această regulă se aplică la aproape totul în viața lui. Comerciantul la modă este genul de individ care ia decizii în conformitate cu ceea ce alți oameni fac și, de asemenea, la ceea ce se așteaptă de la el. Se numește comportamentul de masă și cele mai multe dintre noi tind să-l urmeze, este o parte din codul nostru genetic. Pentru a vă da un exemplu rezonabil, comerciantul la modă va fi cel mai probabil pe cineva care cumpără un anumit produs, fără a fi nevoie într-adevăr, doar pentru că toți ceilalți are unul. Cu toate acestea, acest lucru este un mod periculos de a acționa într-o piață ca Bitcoin.

2. Oile

Acesta este foarte similar cu agentul economic la modă, dar consolidează latura negativă a unor comercianți. Acest tip de comerciant va fi cel care va sta confortabil în mijlocul turmei sale și, dintr-o dată, tot ce este nevoie este pentru o oaie să plângă lup și „comercianții de oi“ va urmări și începe să ruleze cu disperare. De ce este în curs de o oaie este mai rău decât a fi un comerciant la modă? Deoarece efectele asupra pieței Bitcoin sunt mult mai rău. „Oile“ sunt cei care obține disperați și începe să fie difuzate fără un plan în timpul unui accident de piață sau un balon financiar. Și ei sunt cel mai probabil să cadă de pe o stâncă, deoarece acestea sunt atât de speriați că nu pot vedea în cazul în care acestea sunt conduse.

3. „e mai bine mai puțin decât nimic“

Acest tip de comerciant este destul de ciudat, mai ales pentru că el are o aversiune de a pierde bani. El ar reduce mai degrabă pierderile sale și să vândă imediat ceva ce a crescut în valoare - contrar de așteptare și de a obține mai mulți bani - și țineți pe ceva ce și-a pierdut valoarea în speranța falsă de recuperare a investiției sale. Pentru moment, Bitcoin este încă un joc și acești oameni nu sunt pregătiți să-l joace.

Trader 4. Wall Street

Oh, ironia... Agentul economic Wall Street este genul de comerciant care are nevoie de un singur sfat cu privire la mișcările de pe piață și el crede deja că știe exact ce să facă. O mulțime de oameni cred că Bitcoin este ca piata de capital, atunci când nu este. Acest comerciant are nevoie doar de un mic pic de inteligență și ei o vor folosi ca ghidul lor. De exemplu, în cazul în care aud de la o sursă de încredere care consideră că valoarea Bitcoin merge în jos, acest comerciant va face acțiunile sale merge în această direcție, făcând tot ce poate pentru a câștiga bani.

5. Bob Marley

De ce Bob Marley? Deoarece acești comercianți nu vă faceți griji cu privire la un lucru, ei cred cu adevărat fiecare lucru mic va fi bine. Ele sunt optimiștii, a căror pahar de Bitcoins este întotdeauna pe jumătate plin. Cu toate acestea, au tendința de a ignora primele semne de catastrofe și, în general, care ajung să sufere cu acest tip de atitudine.

6. „se poate merge doar în sus de aici“

Comercianții cred că prea încrezător exact ca asta. Pentru ei, când lucrurile sunt rele, ei pot primi doar mai bine. Și când lucrurile sunt bune, ele pot obține mai bine decât la fel de bine. Acestea sunt comercianții care au cea mai mare cădere atunci când totul începe să se prăbușească, dar ele sunt, de asemenea, cei care uită imediat trecut atunci când lucrurile încep să se îmbunătățească din nou.

7. Struțul

Există, de asemenea, acest tip de comerciant, care ne aduce aminte de un struț. Mai ales pentru că el crede că, dacă el îngroapă capul în nisip și așteaptă furtuna să treacă, el va fi în siguranță. Nou-veniții și comercianți fără experiență de multe ori face acest lucru, dar neagă situațiile grele nu va lua oriunde.

8. Cel plin de regret

Fiind un comerciant de regret, nu este ușor. Ei se gândesc mereu și regândirea ceea ce au făcut greșit. „De ce nu am face această investiție? De ce am făcut asta cealaltă?“... Ea nu contează cu adevărat ceea ce fac sau nu fac, ei vor avea întotdeauna ceva de regret.

Știri asociate


Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: plățile Bitcoin pentru Newegg.ca, partenerii Apriva cu GoCoin și multe altele

Post Bitcoin

Ghidul începătorului pentru Bitcoins miniere

Post Bitcoin

Fundatia Bitcoin Board Election: Jim Harper, Olivier Janssens, sau chiar conteaza?

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 miliarde de milionari

Post Bitcoin

Cum de a backup portofel Bitcoin (blockchain.info, Bitcoin QT, Multibit)

Post Bitcoin

Principiile Bitcoin Explicate: MNO-urile BTC

Post Bitcoin

Bitcoin ca marfă: Licență pentru impozitare?

Post Bitcoin

5 provocări cu care se confruntă în prezent Bitcoin (Potrivit lui Mike Hearn)

Post Bitcoin

Raportul zilnic Bitcoin: Dezvoltarea P2pool a lui Bitmain, Knockers Arctic Cycle Cloud Mining și multe altele

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin Rezerve la 104%

Post Bitcoin

Graficul de schimb valutar Bitcoin și graficul de predicție a dificultăților

Post Bitcoin

În cele din urmă o modalitate ușoară de a trimite Bitcoin pe Facebook