Arbitrajul Bitcoin - Cum am atins o rentabilitate a investiției de 12,12% în 1 oră | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Arbitrajul Bitcoin - Cum am atins o rentabilitate a investiției de 12,12% în 1 oră

Arbitrajul Bitcoin - Cum am atins o rentabilitate a investiției de 12,12% în 1 oră

Așa cum ți-am promis că intenționau să ia o privire mai adânc în opțiunea arbitrajarea Bitcoins între diferite schimburi. Practic ceea ce vreau să fac este cumpere Bitcoins „ieftine“ de la BTC-E în cazul în care rata de schimb este mai mic. Apoi, transferă Bitcoins la Mt.Gox și să le vândă la un profit de cel puțin 10% (deci profitul meu nu va primi mânca cu toate taxele de tranzacție). Am încercat să găsească de referință pentru cineva care face acest lucru pe web pentru o lungă perioadă de timp și nu s-au găsit. Deci, aici e studiul meu de caz de modul în care am generat un ROI 12.12% în 1 oră.

(11:46) Etapa 1 - Punctul de pornire

Am început cu următoarele fonduri de la BTCe:

Iar acest lucru este contul inițial Gox meu:

(11:51 GMT) Pasul 2 - Cumpărarea Bitcoins "ieftine" la BTCe:

Deci, în acest moment am cumpărat 0.488BTC la un curs de schimb de 141.999 USD. Tranzacția a fost finalizată destul de mult imediat și BTC a fost transferat în contul meu. Costul a fost de $ 69.295512 

(11:53) Pasul 3 - transferarea fondul meu de la Mt.Gox

Acum am inițiat o retragere din BTC BTCe și sa mutat 0.488BTC mea la Mt.Gox

(01:01) Pasul 4 - Banii ajunge la MtGox

A durat în jur de o oră, până când banii au ajuns la Mt.Gox - Acesta este un punct crucial și vom ajunge la asta mai târziu. Dupa cum se poate vedea deja am pierdut în jurul valorii de 0.001BTC din cauza taxelor.

(13:02 GMT) Vindem Bitcoins la un profit

În acest moment am vândut 0.486 pentru $ 77.7. Pentru a vă reaminti, petrece inițial a fost de $ 69.295512. Ceea ce ne aduce la un profit de $ 8.404488 - un ROI de 12.12%, în aproximativ o oră.

Pasul final - retrage banii din Mt.Gox

Adaug acest paragraf ca am ajuns o mulțime de comentarii cu privire la faptul că nu poți retrage bani de la Mt.Gox cu ușurință. Acesta este într-adevăr cazul astăzi, dar așa cum o văd, totul se reduce la cât de mult crezi în Mt.Gox. Adică, dacă credeți că Gox nu se întâmplă departe oricând în curând, atunci acești bani vor ajunge la proprietarul său în cele din urmă, dar dacă nu, atunci acest proces nu este, probabil, pentru tine. De asemenea, motivul pentru care acest arbitraj este posibil, este, probabil, mult din cauza greutăților oamenii se confruntă atunci când încearcă să-și retragă bani de la Gox. Personal, cred că, chiar dacă ar dura 2 luni, iar banii vor ajunge la proprietarul său. Voi actualiza cu privire la modul acest lucru merge în posturi mai târziu.

Deci, este posibil arbitraj în Bitcoin?

1. Da. Este posibil, dar nu neapărat profitabile. (Veți vedea de ce într-un minut).

2. Din marturii si prieteni on-line Am înțeles că există o mulțime de probleme cu privire la retragerea de la Mt.Gox USD. Acesta este, de asemenea, unul dintre motivele pentru care diferența de preț dintre aceste schimburi. Sensul de oameni valoare banii lor la BTCe mai mult decât la Gox. Ai nevoie să ia în considerare acest lucru. Din moment ce poate dura până la 3 luni pentru a obține banii va fi greu să reinvestand astfel încât acest lucru nu va deveni un arbitraj „pe-sine“, ci mai degrabă un împrumut vă da Gox cu un profit.

Notă: Unul dintre cititorii blogului sugerat folosind un schimb mai flexibil ca VirWox. Nu sunt sigur dacă acest lucru ar lucra, dar, probabil, se deplasează în bani acolo va permite să obțineți banii mai repede. Voi posta o actualizare pe acest lucru într-una din următoarele mele posturi.

3. 2 taxele importante nu sunt incluse - Taxa pentru a depune bani la BTCe și taxa de a se retrage din Mt.Gox. Cu toate acestea, din moment ce aceste taxe sunt fixe, le puteți calcula cu ușurință în conformitate cu metoda de transfer.

4. Există unele programe care se spune că pentru a face exact ceea ce tocmai am făcut-o pe pilot automat. Nu le-am încercat. Dacă aveți - Mi-ar plăcea să aud despre experiența ta cu ei.

5. În cazul în care prețul BTC ar fi să renunțe brusc în timp ce așteaptă ca banii să ajungă la Gox mi-ar fi pierdut bani, astfel încât să păstreze în minte. Acestea fiind spuse, celălalt atunci „mare accident“ pe mai 2013 nu-mi amintesc Bitcoin prețurile în schimbare atât de dramatic în 1 oră, astfel încât estimarea mea este ca cel mai rau caz termina de rupere chiar.

6. Pentru ca acest lucru să fie cu adevărat profitabilă v-ar trebui să facă schimb de sume mari de bani, ceea ce ar însemna un risc mai mare. Dar imaginați-vă cât de mult te-ai profit dacă ai făcut același lucru cu $ de 10.000 de (indiciu: în jurul valorii de $ 1212)...

Știri asociate


Post Bitcoin

Banca Centrală Argentină este frică de Bitcoin

Post Bitcoin

Coin Scurt raport săptămânal Bitcoin raport preț: 17 august-24 august

Post Bitcoin

Bitcoin Millionaire: Top 5 miliarde de milionari

Post Bitcoin

Prognozele 2018: Bitcoin Will Crash- CTech

Post Bitcoin

Fundatia Bitcoin Board Election: Jim Harper, Olivier Janssens, sau chiar conteaza?

Post Bitcoin

Bitcoin nu poate fi reglementat ca pe Internet

Post Bitcoin

Principiile Bitcoin Explicate: IJK-urile BTC

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 națiuni care iubesc BTC

Post Bitcoin

Care este cel mai bun procesor de plată Bitcoin? Coinkite sau BitPay?

Post Bitcoin

Miliardarul Richard Branson investește în Procesul de plată Bitcoin BitPay

Post Bitcoin

Bitcoin revizuire IRA - Taxa gratuit Crypto?

Post Bitcoin

Diagrama valorii de piață Bitcoin - date de schimb live