Lucrează pentru Bitcoins - 4 moduri de a câștiga Bitcoin Online | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Lucrează pentru Bitcoins - 4 moduri de a câștiga Bitcoin Online

Lucrează pentru Bitcoins - 4 moduri de a câștiga Bitcoin Online

Fie că doriți să lucrați în interiorul industriei Bitcoin sau pur si simplu face unele concerte pentru Bitcoins mai multe și mai multe opțiuni sunt disponibile. Ca urmare a posta noastre despre cum să câștige Bitcoins gratuite am fost obtinerea o mulțime de e-mailuri intrebat despre acest lucru, astfel astăzi voi revizui ce locuri de muncă Bitcoin sunt de fapt acolo noastre.

Găsi de lucru în interiorul industriei Bitcoin

Una dintre cele mai fierbinți tendințe pe care fenomenul Bitcoin a adus cu ea este căutarea de locuri de muncă Bitcoin. Expresia „Bitcoin locuri de muncă“ este căutat aproximativ 2000 de ori în fiecare lună și este în mod clar în creștere (în conformitate cu Planificatorul Keword de Google):

Dacă sunteți în căutarea de muncă reale cu normă întreagă în industria Bitcoin aici sunt unele locuri pentru a păstra un ochi pe.

Coinalityis un site web care listează diverse locuri de muncă Bitcoin pentru dezvoltatori, scriitori, brokeri, specialiști în marketing și multe altele. Puteți urmări, de asemenea, este stare de nervozitate, pentru profilein pentru a obține actualizări de locuri de muncă în direct.

O altă modalitate foarte bună de a găsi locuri de muncă Bitcoin este prin site-uri web freelancer, cum ar fi oDesk, Freelancerand Elance. Deși Coinality consolidează, de obicei, cei care, de asemenea, mai puteți utiliza diferite filtre pe aceste site-ul astfel încât găsi cel mai potrivit pentru tine. O altă modalitate de a merge ar fi de a căuta locuri de muncă Indeedfor Bitcoin. Într-adevăr, este una dintre cele mai importante placi de intreaga lume.

In ultimul timp am fost, de asemenea, a informat Cointelegraph lucrează la un nou serviciu de HR pentru locuri de muncă legate de Bitcoin. Am verificat, dar cred că e încă în stadii incipiente.

De lucru pentru Bitcoins Online

Dacă ești doar interesat în a face unele Bitcoins aveți mai multe opțiuni. Un sub Reddit numit Jobs2Bitcoins afișează un consiliu de locuri de muncă Bitcoin unde puteți schimba abilitățile pentru Bitcoins. Site-ul BitGigsis, care este similar cu Fiverr în cazul în care oamenii posta ceea ce ei sunt dispuși să facă pentru o cantitate mică de Bitocins. Puteți încerca să devină un vânzător pe BitGigs, dar nu cred că site-ul are atât de mult trafic.

XBTFreelanceris o numai Bitcoin site-ul freelancing 100%, puteți posta locuri de muncă plătite numai în Bitcoin și liber-profesioniști la celălalt capăt plătit doar Bitcoin.

Schimb de timp pentru Bitcoins

Ultimul tip de metodă de a câștiga Bitcoin este prin pierzi timpul pe Internet. Eu o numesc „pierzi timpul“, deoarece aceste tipuri de locuri de muncă, de obicei, ai merge în jurul clic pe link-uri sau vizionarea anunțuri inutile. Cu toate acestea, în cazul în care acest lucru este ceva pe care doriți să o urmeze, aici sunt opțiunile (pentru înregistrare mi-ar sta departe de oricare dintre acestea):

BitVisitor | VisitBit - te plateste Bitcoins pentru a vizita alte site-uri.

CoinWorker- Finalizarea sarcinilor analitice scurte on-line, câștiga puncte și de a le converti la Bitcoins.

CoinAd | BtcClicks- Ia plătit pentru vizionarea anunțurilor.

Câștigați Bitcoins ajutând oamenii pe forumuri

Probabil cel mai interesant mod am întâlnit pentru a câștiga Bitcoins este prin ceea ce este cunoscut ca o campanie de semnătură în interiorul forum BitcoinTalk. Ideea de bază este că, dacă sunteți un membru activ forum BitcoinTalk puteți plasa un link în semnătură promovarea unei societăți și să fiți plătit de ei. Plata corespunde, de obicei, la nivelul de membru BitcoinTalk, așa că, dacă ești un începător, veți câștiga mai puțin decât un membru erou. Iată un listof complet toate campaniile de semnătură disponibile pe forum.

Au alte modalități de a câștiga Bitcoins care nu sunt listate în acest post? Lasă un comentariu schimbul de experienta ta.

Știri asociate


Post Altcoin

Cum să comerțului cu Bitcoins și să nu te arestezi

Post Altcoin

Tranzacție Bitcoin neconfirmată? Iată cum puteți scurta timpul de tranzacționare Bitcoin

Post Altcoin

Cum să cumpărați Lumini stelare în 3 pași simpli: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

16 calculatoare Bitcoin minunate și utile

Post Altcoin

4 pași simpli pentru a accepta Bitcoin în afacerea dvs

Post Altcoin

Ce este mineritul?

Post Altcoin

6 tutoriale de tranzacționare Bitcoin care merită citite

Post Altcoin

Reddcoin lansează oficial POSV - va începe pe 2 august (acum live)

Post Altcoin

8 moduri de a nu pierde niciodată o actualizare crucială Bitcoin

Post Altcoin

Ce este Ripple? O privire în interiorul Crypto 2.0

Post Altcoin

Cloud Mining - profitabilă sau o evoluție a unei înșelători?

Post Altcoin

Dogecon SF: O petrecere care a fost surprinzător de serioasă