Înțelegerea Arbitrajului Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Înțelegerea Arbitrajului Bitcoin

Înțelegerea Arbitrajului Bitcoin

Cea mai simplă definiție de arbitraj cumpără ceva ieftin într-o piață și apoi de vânzare-l ieftin pe o altă piață. Se face practic bani de pe piețele ineficiente.

Să presupunem că Bitcoins sunt de vânzare pentru 100 $ pe BTC-E, dar acestea sunt de vânzare pentru $ 110, în privința Mt.Gox. În acest caz, ai putea cumpăra Bitcoins pe BTC-E și imediat a le vinde pe Mt.Gox, în scopul de a face un profit din diferența de preț pe cele două schimburi. Aceasta se numește arbitraj și este un mod profitabil de a face bani. A căuta un al doilea pe Bitcoin Ticker la dreapta acestei pagini și a vedea diferențele majore de preț.

Deci, de ce sunt oportunități de arbitraj în Bitcoin?

Nu ar trebui să fie prețurile la fel pe toate piețele? Stocurile, de exemplu, sunt de multe ori tranzacționate pe piețe multiple, dar prețurile sunt aproape întotdeauna aproape la fel. Deci, de ce atunci se poate prețul de Bitcoin variază atât de mult pe piață de piață? În prezent, diferența mare a prețurilor se datorează mai mult de dureri de creștere fiind suferite de schimburi, cum ar fi Mt. Gox. Pur și simplu pune, Bitcoin exchangesaren't precum și dezvoltat ca bursele de valori, iar nivelurile de tranzacționare nu sunt la fel de mare sau reglementate de forțele pieței naturale. În viitor, posibilitatea de arbitraj se va micsora masiv.

Mai mult, unii comercianți susțin că banii pe anumite schimburi, cum ar fi Mt. Gox, este în valoare de mai puțin de bani pe alte burse, cum ar fi Bitstamp. Motivul pentru acest lucru se datorează faptului că este de fapt mult mai dificil de a retrage bani pe Mt. Gox și poate dura de fapt, de mai multe luni pentru a face acest lucru. Schimburile care permit oamenilor să se retragă mai repede sunt astfel mai foarte apreciate de către comercianți din cauza lichidității și capacitatea de a accesa rapid fonduri.

Săpat într-un pic mai adânc în site-uri, cum ar fi stivă exchangeI've găsite revendicăm de arbitraj fiind imposibil să se efectueze din iunie 2013, când Mt.Gox suspendat retragerea USD din conturile lor. Deoarece Mt.Gox are, de obicei, prețurile mai mari, desigur, acest deteriorat eforturile de arbitraj. Încă o cerere afirmă că este posibil să se arbitrajul, dar din moment ce marjele sunt atât de mici, veți avea nevoie de buzunare adanci pentru a face sume substanțiale de bani.

Este arbitrajul riscant?

Aceste diferențe de prețuri, cu toate acestea, nu crea oportunități unice de arbitraj. Ar trebui să vă avertizăm, cu toate acestea, că în timp ce unii oameni susțin arbitrajul este un „lipsit de riscuri“, o modalitate de a face bani, există într-adevăr, riscuri. Pentru unul, Bitcoin de tranzacționare și retragerile sunt încă în stadiu incipient de dezvoltare. Poate dura o lungă perioadă de timp pentru a efectua și de a finaliza o tranzacție, chiar dacă îl inițiați imediat. Între timp, deoarece comerțul dumneavoastră se desfășoară, prețurile se poate balansa salbatic si se poate schimba atât de mult înainte de a face o tranzacție care s-ar putea suporta pierderi.

Diferențele de preț pot fi create din cauza diferențelor de taxele pe diferite schimburi. În cazul în care taxele de un schimb de taxe mai mari să se retragă sau să realizeze tranzacții, prețul Bitcoins va fi cel mai probabil mai mici pentru a reflecta costurile acestor taxe. În același timp, în cazul în care un alt schimb are taxe mai mici, prețurile vor fi cel mai probabil mai mare. Uneori, diferența de preț dintre cele două schimburi este suficient de mare, cu toate acestea, pentru a oferi în continuare oportunități de profit. Doar asigurați-vă că vă petreceți timpul studiind taxele pe diferite burse și să ia în considerare atunci când cei care efectuează de tranzacționare.

Pot să mă bazez pe arbitraj pe termen lung?

Ca Bitcoin evoluează și devine folosit și acceptat pe scară mai largă, prețurile pe diferite piețe ar trebui să vină mai aproape împreună. Acest lucru înseamnă că peste posibilitățile de a face bani prin arbitraj se va contracta probabil. În timp ce oportunitățile vor fi disponibile în continuare, va trebui să se uite mai îndeaproape și să monitorizeze piețele mai frecvent pentru a observa discrepanțe.

Dacă se angajeze în arbitraj, ar trebui, de asemenea, păstrați-vă la curent cu privire la schimbările majore de pe piață. Este posibil ca schimbarea circumstanțelor sunt de fapt cauza locurilor de muncă în spatele prețurilor pe un singur schimb, iar celălalt schimb pur și simplu nu a reacționat încă. De exemplu, în cazul în care prețurile de pe un schimb favorizat de comercianții europeni brusc scade cu 10 $, s-ar putea cauza știri unui scandal în Europa tocmai a rupt și comercianții din America de Nord încă nu au reacționat.

Linia de fund - ar trebui să o fac sau nu?

Am cautat pe web destul de mult timp pentru a găsi un răspuns la acest lucru și a ajuns la concluzia că, la fel ca cele mai multe lucruri in viata trebuie sa-l încerca să afle. Așa că voi să efectueze un experiment în această săptămână pe care îl voi documenta și posta aici cu concluziile mele. Între timp am constatat că Bitcoin Analytics furnizează unele informații utile cu privire la oportunitățile de arbitraj. Există, de asemenea, unele roboții de tranzacționare care pretind că pot face acest lucru în mod automat pentru tine, dar din moment ce nu am încercat nici una dintre ele (încă) nu pot spune sigur.

Știri asociate


Post Altcoin

Mastercoin și Omniwallet Beta

Post Altcoin

SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului

Post Altcoin

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin și Revoluția Bazarului Deschis

Post Altcoin

Cum de a analiza prețul lui Bitcoin ca un pro

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Accesarea rețelei Darknet în mai puțin de 2 minute - Ghidul începătorului

Post Altcoin

Pietrele predau Crypto to Everyone

Post Altcoin

Raportul zilnic Bitcoin: CheapAir acceptând Dogecoin și Litecoin, DigitalTangible Gold la Bitcoin Exchange și multe altele

Post Altcoin

Dogecoin acceptat de Twitch.tv!

Post Altcoin

Digital Currency Rundown săptămânal - prima ediție

Post Altcoin

Cum sa faci bani cu Bitcoin - 99Bitcoins Studii de caz