Un ghid pas cu pas pentru arderea propriului dvs. nod Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Un ghid pas cu pas pentru arderea propriului dvs. nod Bitcoin

Un ghid pas cu pas pentru arderea propriului dvs. nod Bitcoin

Dacă ați întrebat vreodată „Ce pot face pentru a ajuta Bitcoin reuși?“ acest post este pentru tine. Rețeaua Bitcoin este dependentă de descentralizare. Înțeles avem nevoie de o mulțime de oameni diferiți să dețină o copie a blockchain (Bitcoin lui „carte de istorie“) și asigurați-vă că tranzacțiile vor intra în blocul următor sunt de fapt valabile. Fiecare computer care deține o copie completă actualizată a blockchain și este conectat la rețeaua Bitcoin este considerată un nod.

Nu voi merge într-o explicație detaliată cu privire la acest lucru în acest post, dar acest lucru videowill ajunge până la viteza dacă sunteți un începător complet. Începând de astăzi există doar 5000 accesibile medie nodeson rulează rețeaua Bitcoin și că numărul a scăzut dramaticallysince 2014.

Iată câteva dintre motivele pentru care acest număr este în scădere:

 • Rularea unui nod necesită să luați o bucată importantă de calculatoare hard disk-ul (în jurul valorii de 50 GB) și stoca blockchain pe ea.
 • Nu te mai plătește nimic înapoi, spre deosebire de Bitcoins miniere, de exemplu.
 • Mulți oameni preferă utilizarea portofele ușoare (de asemenea, cunoscut sub numele de portofele SPV), astfel încât acestea nu sunt necesare pentru a descărca o copie completă a blockchain.
 • Software-ul nod care este disponibil în prezent (de exemplu, Bitcoin Core) are un newbie de interfață nu foarte ușor de utilizat. Deci, chiar dacă procesul de creare a unui nod este destul de ușor (după cum veți vedea într-un moment), software-ul poate speria oamenii departe.
 • Bitcoin a stagnat pentru un timp destul de lung acum și mulți oameni și-au pierdut interesul pentru ea. Deci, nodurile care erau active au fost închise.

Puteți ajuta la a face Bitcoin mai bine, robust și (chiar mai mult) sigure

Deci, dacă într-adevăr doriți să chip și „ajuta Bitcoin“, ca să spunem așa, puteți să declanșați doar un nod la domiciliu. Procesul este destul de simplu. Aici sunt cerințele inițiale:

 1. Utilizați un computer cu cel puțin 2 GB de RAM și în jurul valorii de 50 GB de spațiu pentru copia blockchain
 2. Au o conexiune la Internet în bandă largă
 3. Asigurați-vă că conexiunea este necontorizat / cu limite mari de încărcare / vă monitorizați în mod regulat conexiunea. Pentru a se asigura că nu depășește limitele de încărcare.
 4. Păstrați calculatorul de alergare și conectat la internet 24/7 (sau cel puțin 6 zile pe săptămână)

Este comun pentru nodurile complete cu privire la conexiunile de mare viteză pentru a utiliza 200 GB încărca sau mai mult de o lună. Descărcați de utilizare este de aproximativ 20 GB pe lună, plus în jurul valorii de o suplimentare de 40 de gigabiți prima dată când porniți nodul.

Chiar dacă acest lucru ar putea suna ca o mulțime de a cere, cele mai multe calculatoare de azi se pot ocupa aceste cerințe destul de ușor. Problema principală va fi lățimea de bandă nodul va consuma și acest lucru este ceva ce ar trebui să fie conștienți de mână înainte. Dacă nu sunteți sigur că sugerăm să apelați la furnizorul de servicii Internet.

Dacă nu doriți să se angajeze la acești termeni pe computerul dumneavoastră aveți două opțiuni suplimentare de luat în considerare:

 • Găsiți un laptop vechi pe care nu le mai folosiți și rotiți-l într-un nod.
 • Instalați un nod pe un VPS (server virtual privat). Înțeles împrumutați spațiu de stocare de la o companie și a instala nodul pe serverele lor. Nodul va fi funcțional 24/7 și nu va trebui să aibă grijă de ea (se elimină, de asemenea, necesitatea de a stoca în casa ta). Vom seta chiar asta pentru tine gratuit (citiți mai departe).
 • Construiți un nod pe un calculator Zmeură PI (instrucțiuni complet aici).

Aici, la 99Bitcoins vom rula propriul nostru nod pe un VPS. Monede pe care le obține atunci când vă abonați sunt trimise de la acest nod și considerăm că aceasta este contribuția noastră mică la rețeaua Bitcoin.

Unele mai multe lucruri să ia în considerare înainte de a începe

Mai întâi, asigurați-vă că Bitcoin este legalin zona dumneavoastră. În al doilea rând, asigurați-vă că sunteți conștient de limitele pentru încărcare pe Internet și descărcare, astfel încât furnizorul dvs. Nu va încetini conexiunea sau vă opriți în mod neașteptat.

Așa că acum vă va arăta instrucțiuni detaliate despre cum să porniți propriul nod personal indiferent dacă este pe cont propriu computer sau pe un VPS.

Instalați un nod pe computerul de acasă

Procesul de mai jos este însoțit de capturi de ecran de la un computer cu Windows, dar este identic cu un computer Mac, de asemenea. Dacă aveți dificultăți cu acest proces, vă rugăm să contactați USand vom încerca să facem tot posibilul pentru a ajuta.

 1. Programul Downloadthe Bitcoin Core la computer
 2. Rulați programul și instalați Bitcoin Core pe o unitate care are cel puțin 50 GB de rezervă.
 3. Firewall-ul poate bloca Bitcoin Core de la a face conexiuni de ieșire. Este sigur pentru a permite Bitcoin Core să utilizeze toate rețelele.

După ce finalizați aceste pas software-ul Bitcoin Core va începe să se descarce o copie a Blockchain la computer. Din moment ce acest lucru este un fișier mare, poate dura oriunde între câteva ore până la câteva zile pentru a finaliza. În timp ce descărcarea programului va arăta modul în care este actualizat în partea de jos a ecranului:

Rețineți că acest proces va lua o mare parte din lățimea de bandă și pe care îl puteți opri în orice moment numai prin închiderea software-ul Bitcoin Core. Data viitoare când vei relua programul va continua de unde a rămas.

În cele din urmă, în scopul de a se asigura că nodul este operațional cât mai mult posibil permite programului să lanseze de fiecare dată când vă conectați la computer. Pentru a face acest lucru, mergeți la „Settings“ -> „Opțiuni“. În fila „principal“ faceți clic pe Start Bitcoin pe sistem de conectare și apoi faceți clic pe butonul OK pentru a salva noile setări.

Configurarea conexiunii de rețea

Înainte de a putem spune de configurare nostru nod este completă, vom avea nevoie pentru a configura conexiunea de rețea pentru a permite altor noduri să comunice cu nodul nostru. Acest pas este relevant numai dacă vă configurați nodul la domiciliu și nu dacă îl configurați într-un VPS.

Primul lucru pe care veți dori să faceți este să vadă dacă este sau nu routerul este deja configurat să accepte conexiuni de intrare. Puteți utiliza una din cele două opțiuni:

Opțiunea 1 - Verificați conexiunea de intrare prin Bitcoin de bază

Deschideți Bitcoin Core, așteptați aproximativ 30 de minute și apoi plasați cursorul peste puterea semnalului în partea din dreapta jos a programului. În cazul în care spune că au mai mult de 8 conexiuni de intrare * esti bun pentru a merge, în cazul în care nu - activați conexiunile la rețea așa cum este explicat mai jos.

* Pentru a rula un nod va avea nevoie de mai mult de 8 conexiuni. Dacă aveți mai puțin, puteți utiliza în continuare programul ca un portofel Bitcoin, dar nu ca un nod. 

Opțiunea 2 - Verificați conexiunile de intrare prin Bitnodes

Porniți programul Bitcoin Core, așteptați aproximativ 10 minute și apoi vizitați pagina BitNodes. Introduceți adresa IP și faceți clic pe „Verificați Nod“ (dacă nu cunoașteți adresa IP doar de tip „ce este IP-ul meu“ în Google).

Dacă obțineți o lumină verde, atunci ați terminat și nu mai e nimic care trebuie să fie făcut. Dacă aveți o lumină roșie va trebui să activați conexiunile la rețea.

Activarea conexiunilor de rețea

Aceasta este, probabil, cea mai complexă parte a procesului. Pentru utilizatorii care nu sunt tech-savvy am foarte recomandăm să contactați sprijinul furnizorului de servicii Internet și să le cereți să vă ajute să configurați router-ul pentru a permite conexiuni de intrare la portul 8333.

Dacă vă simțiți suficient de confortabil pentru a configura aceste lucruri le urmați acești pași. După ce ați terminat în continuare configurația firewall-ului.

Configurarea firewall-ului

Trebuie să configurați firewall-ul computerului pentru a permite conexiuni la portul 8333. Pentru informații suplimentare pentru Windows, consultați link-urile de mai jos:

 • Instrucțiuni pentru Windows Firewall
 • Instrucțiuni pentru Norton Firewall
 • Instrucțiuni pentru Mcafee Personal Firewall

Mac OS X vine cu firewall dezactivat în mod implicit, dar dacă l-ați activat, consultați secțiunea Aplicații specifice din Permiterea ghidul oficial Apple.

După ce ați făcut toți pașii de mai sus verifica conexiunile de intrare din nou, fie prin programul Bitcoin Core sau instrument de testare Bitnodes.

Instalați un nod pe un tutorial VPS

Folosind un VPS pentru a rula un nod Bitcoin va permite să sprijine rețeaua Bitcoin 24/7 dar are și dezavantaje:

 1. Veți avea nevoie de unele cunoștințe tehnice cu privire la modul de a rula un VPS. Dacă nu știi cum să executați un VPS Vom fi bucuroși să stabilească acest lucru pentru tine, fără costuri suplimentare (va trebui doar să plătească pentru VPS). Doar contactați USand să ne anunțați.
 2. Acesta te va costa in jur de 15 $ / m pentru a închiria un VPS cu suficient spațiu pe ea (2 GB de RAM și 50GB de stocare).

Dacă simțiți că doriți să configurați VPS-le aici este o scurtă Reddit postexplaining procesul.

Bitcoin are nevoie de ajutorul tau

Principalul avantaj Bitcoin are în prezent față de metodele tradiționale de plată este descentralizarea acestuia. Dar, în cazul în care numărul de noduri neaccesibile vor continua să se diminueze, Bitcoin riscă să piardă acest avantaj. Dacă doriți să ajutați Bitcoin susține focul puterea de un nod de astăzi.

Știri asociate


Post Altcoin

Cum să cumpărați Litecoin cu Paypal, un card de credit sau un transfer bancar

Post Altcoin

10 Instrumente utile pentru a rămâne conectat la piața Bitcoin

Post Altcoin

Dogecon SF: O petrecere care a fost surprinzător de serioasă

Post Altcoin

Cum să obțineți Bitcoins online gratuit: 18 site-uri care vă pot ajuta

Post Altcoin

Reddcoin dezvăluie un Portofel Social, actualizări POSV și o Platformă Socială

Post Altcoin

Cum să cumpărați EOS în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Cum să cumpărați Denumire (Paypal, carte de credit, numerar) - 100% sigură și simplă

Post Altcoin

Fluttercoin: o idee nouă în alternative la Bitcoin

Post Altcoin

Introducere în tranzacționarea Bitcoin

Post Altcoin

Alpha Alpha 7 Release Wallet

Post Altcoin

Căutând reprezentanții monedelor din comunitățile Crypto

Post Altcoin

Cum se generează Bitcoins de pe computerul de acasă