Regulile de aur: un ghid de bază pentru cumpărarea și utilizarea Bitcoins | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Regulile de aur: un ghid de bază pentru cumpărarea și utilizarea Bitcoins

Regulile de aur: un ghid de bază pentru cumpărarea și utilizarea Bitcoins

Iată un articol obligatoriu pentru orice site despre Bitcoins, cum ar fi 99Bitcoins noastre. Daca esti unul dintre noi iubitorii de monedă digitală, trebuie să învețe cum să cumpere în mod corespunzător, transferul și utilizarea Bitcoins.

În primul rând, uita despre procesul de exploatare. Crearea Bitcoins nu mai este o opțiune validă, deoarece necesită exploatare specială hardwareand o operațiune uriașă. Cel puțin, acestea sunt regulile, dacă doriți să aveți ceva profit.

Alegerea următoare este de a cumpăra Bitcoins, prin trimiterea de bani reali la un schimb de Bitcoin. Cele mai cunoscute sunt Kraken sau Bitstamp. Dar, dacă doriți să luați o privire la toate opțiunile, du-te la Bitcoin Grafice.

Apoi, începe să utilizați banii reali și să uitați de credit transferurile cards.Wire sunt cea mai bună alegere, din cauza pericolelor de card de credit și a fraudelor aferente. Deci, transferați banii și de a lua niște dolari în contul dvs. On-line la unul dintre site-urile menționate mai sus, care va (evident) câștiga un comision mic.

Doar urmați instrucțiunile site-ului web și veți obține Bitcoins aproape instantaneu. În continuare veți dori să le folosească, deci va trebui să obțineți un portofel Bitcoin. Ia-o ca Coinbase sau Blockchain.info. Acest portofel va fi a ta și referințe la moneda digitală. Dar, dacă-l pierzi, pierzi toti banii. La fel ca în lumea reală.

Acum, să învețe cum să trimită banii. Fiecare portofel are un addressto în cazul în care puteți trimite Bitcoins dumneavoastră. Dacă procesul de sincronizare durează un timp, nu vă faceți griji. Este, de obicei, ceva care poate dura ore.

Următorii pași sunt ușor. De exemplu, dacă doriți să transferați banii în alt cont, aveți nevoie de o adresă și asta e practic. Doar să fie conștienți de faptul că tranzacțiile să dureze un timp.

Pentru a cumpăra ceva cu moneda digitală, trebuie doar să caute un „magazin“, care acceptă Bitcoins. Va trebui să urmați instrucțiunile și, în acest caz, utilizați BitPay, instrumentul care se ocupă de toate plățile Bitcoin. În continuare, veți primi o adresă de unde trebuie să trimită bani, pentru a primi produsul. Doar du-te la portofel și să cumpere tot ce ai nevoie. Simplu ca asta!

Via zdnet.com

Știri asociate


Post Altcoin

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care

Post Altcoin

Vindem Litecoins cu Paypal pentru numerar USD sau EUR

Post Altcoin

SEC Investigarea preliminară în mineri GAW confirmat, și informațiile scurgeri

Post Altcoin

13 Locuri pentru a verifica datele de pe piața Litecoin

Post Altcoin

Bit-thereum - Potențialul lui Bitcoin, Ethereum și Orisi, partea a doua

Post Altcoin

Patru fapte despre portofelele Bitcoin pe care trebuie să le cunoașteți

Post Altcoin

Interviul: Brandon Kurtz de la Vertcoin Athlete

Post Altcoin

Statul Dogecoin

Post Altcoin

Cum să cumpărați EOS în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea a II-a

Post Altcoin

Cum să cumpărați Lumini stelare în 3 pași simpli: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Schimbarea revoluționară a Reddcoin: Dovada vitezei de mers (PoSV)