Investiții pe termen lung | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Investiții pe termen lung

Investiții pe termen lung

Investiții pe termen lung se referă la o strategie de investiții care se concentrează pe cumpărarea Bitcoinsnow și de așteptare pentru ei să aprecieze pe perioade lungi de timp. Un investitor pe termen lung, s-ar putea ține pe o investiție de treizeci de ani sau mai mult! Vom fi greu de cap, chiar acum acest lucru nu este metoda preferată pentru mulți investitori. Cu prețurile de piață se deschid larg de mai mulți dolari sau mai mult într-o anumită zi, mulți investitori sunt mai interesați în a face bani pe termen scurt. Totuși, acest lucru nu înseamnă că investițiile pe termen lung nu poate fi o strategie de investiții mare.

Cei mai mulți investitori pe termen lung nu stabilesc data de încheiere sau de la punctul de preț la care să vândă Bitcoins. In schimb, ei investesc și stai pe spate și priviți ca activele lor aprecia în timp. Investitorii pe termen lung sunt mai interesați în acumularea de ore suplimentare decât valoarea de cotitură profit week-to-o săptămână sau o lună la lună. Acest lucru nu înseamnă că investițiile pe termen lung nu pot culege profituri uriașe. Departe de. Dacă aveți investi 100 de dolari în Bitcoin din nou în februarie 2011, când acestea au fost de tranzacționare pentru aproximativ 1 dolar, ei ar fi în prezent în valoare de mai mult de 100.000 de dolari. Și nu uitați, Bitcoins au fost de vânzare de peste 1000 BTC pe dolar în 2009. Imaginați-vă dacă ați fi investit 100 de dolari, apoi și a avut loc pe Bitcoins dumneavoastră!

Comparativ cu investiții pe termen scurt, specifice cumpăra și vinde în puncte nu sunt, în general, la fel de importante. Diferențele de preț de câțiva dolari, în general, nu contează la fel de mult. Desigur, în cazul în care Bitcoins par a fi construirea într-un balon masiv, ar trebui să nu investească indiferent de strategia dvs. De investiții este. În același timp, în cazul în care prețurile Bitcoin arata ca acestea sunt deprimat si grunduit pentru o revenire, acum este o mare de timp pentru a investi, indiferent de strategia ta.

Dacă sunteți în căutarea de a face o investiție pe termen lung, cea mai importantă întrebare pe care trebuie să o punem este dacă investiția se pare ca va acumula valoare de-a lungul timpului. Dacă crezi cu fermitate da, apoi face o investiție pe termen lung ar putea fi o alegere excelentă. Ar trebui să faci cercetare, desigur, și sublinia cu atenție de ce investiția va câștiga valoare de-a lungul timpului.

Știri asociate


Post Altcoin

De ce Reddcoin este moneda socială

Post Altcoin

Tutorial despre cum să vă conectați la portofelul Reddcoin POSV

Post Altcoin

Podul Bratislava acceptând Worldcoin În timp ce Alianța WDC a lansat lansarea portofelului revoluționar Turtle Drunk

Post Altcoin

Bitcoin și viitorul banilor

Post Altcoin

Este Dogecoin Dead? Sau se va ridica Doge?

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Marți - Deveniți un expert Bitcoin Safety

Post Altcoin

7 modalități ușoare de a afla dificultatea Bitcoin

Post Altcoin

Bit-thereum - Potențialul lui Bitcoin, Ethereum și Orisi, partea a doua

Post Altcoin

FIMK - Revoluționarea economiei Finlandei cu criptocurrency

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

16 Locuri pentru a verifica datele despre piața Bitcoin partea II

Post Altcoin

Cum Darkcoin anonim DarkSend ajută Bitcoin