Cum să-mi aleg Bitcoins: un ghid simplu pentru începători | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum să-mi aleg Bitcoins: un ghid simplu pentru începători

Cum să-mi aleg Bitcoins: un ghid simplu pentru începători

Deci, vrei sa devii un miner... Visat întotdeauna de a petrece zilele cu o casca pe cap, excavarea adâncurile pământului cu un târnăcop? Apoi, du-te caute alt ghid, pentru că acesta este forthe debutanții care doresc să devină mineri Bitcoin, dar mai întâi trebuie să înțeleagă elementele de bază ale acestei arte fine.

Primul lucru pe care să recunoască: nu fiecare utilizator Bitcoin este un miner, acestea sunt două lucruri diferite. În al doilea rând, trebuie să alegeți tipul de miner pe care doriți să fie: genul pe care o face pentru distracție și nu este în căutarea pentru profit, dar pentru o experiență diferită, sau cel care are timp să o facă într-un mod eficient și de a câștiga bani de la ea. Gata? Sa mergem!

1. Elementele de bază despre miniere Bitcoin

Așa cum am spus deja, nu există nici un târnăcop și o cască în acest tip de minerit. Deci, trebuie să luați o privire la aceste informații de bază pentru a înțelege ceea ce intra in. Imaginați-vă că aveți deja tot ce ai nevoie, software și hardware incluse. Odată ce începe procesul de minerit, computerul va rula o funcție hash criptografic (arunca o privire la un exemplu aici), bazat pe un antet bloc. Acest lucru înseamnă că, atunci când sunt generatoare, vă sunt, de asemenea, în mod constant hashing antetul blocului, care este actualizat ocazional, în timp ce lucrați pe ea (din nou, citiți acest lucru pentru a înțelege mai bine definiția).

Fiecare nou hash va fi identificat prin software-ul minier cu un număr diferit - numit nonce- și a devenit un element aleatoriu al antetului blocului. După acest proces, fiecare funcție hash va produce un hash.

Un hash este un număr lung, ceva de genul: 93ef6f358fbb998c60802496863052290d4c63735b7fe5bdaac821de96a53a9a

În continuare, există dificultatea targetlevel. Pentru a crea un bloc valabil, fiecare miner trebuie să găsească un hash care se află sub ținta de dificultate corespunzătoare. Aceasta este o parte destul de tehnic, dar să ne doar să vă dau un exemplu:

În cazul în care obiectivul este de dificultate 1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000, orice număr care începe cu un zero ar fi situat sub tinta, cum ar fi 0787a6fd6e0782f7f8058fbef45f5c17fe89086ad4e78a1520d06505acb4522f.

Cu toate acestea, din moment ce acestea sunt număr atât de mare, minerii a adoptat un sistem mai simplu: pentru a crea un număr în funcție de dificultatea miniere, care arată cât de greu este de a crea un bloc de astăzi, în comparație cu primul bloc, minat de Satoshi Nakamoto. Nivelul de dificultate se schimbă la fiecare 2016 de blocuri și acest lucru înseamnă că, atunci când puterea de rețea crește, de asemenea, dificultatea crește. Puteți verifica acest lucru paginăla cunosc nivelul de dificultate actualizat.

2. Ce fel de miner vrei să fii?

Apoi, trebuie să facă o alegere: cine vrei să fii în lumea minieră? Puteți face minerit dvs. Aloneand ia riscurile, dar, de asemenea, recompense, sau canjoin un bazin minier. In prezent, cei mai mulți mineri sunt membri ai unui bazin minier, care este considerată o modalitate mai eficientă de a face loc de muncă și de a obține ceea ce este al tau.

Ai câteva exemple de mari, cum ar fi piscine BTC Guild sau 50BTC, două dintre cele mai mari din lume. Dar pentru a alege cel mai bun bazin pentru tine, să ia o privire la această comparație completă.

3. Alegeți software-ul

După ce a decis ce tip de miner pe care urmează să fie, e timpul să afli mai multe despre software-ul disponibil. Dacă sunteți în minerit pe cont propriu, trebuie să configurați clientul Bitcoin pentru JSON-RPC. Dacă alegi să se alăture unui bazin minier, trebuie să alegeți una și să înregistreze acolo.

Apoi, este timpul pentru a configura minerul real, software-ul. Puteți verifica ghidul de software-ul 99Bitcoins și alege, indiferent de sistemul de operare aveți. Veți avea întotdeauna nevoie de un software special pentru a vă conecta la blockchain și la piscina miniere, dacă vă aflați într-una.

4. Selectați hardware-ul

Mult timp plecat sunt zilele în care primii mineri au trebuit să transpire din greu pentru a crea un Bitcoin, cu procesoare lor vechi tunate. Cu expansiunea Bitcoin lui, oamenii au observat că era mai ușor de a mea cu plăci grafice (GPU), ceea ce a permis o creștere de 50x a 100X în puterea minging și salvate unele de energie, în același timp.

Acesta a fost pasul care ne conduce spre viitor: în primul rând, lumea minieră a progresat la Field Programmable Gate Arrays (FPGA) - această tehnologie nu a fost chiar mult mai puternic, dar a permis utilizatorilor pentru a salva o mulțime de energie -, și apoi la epoca circuit integrat specific aplicației (ASIC). Și era și timpul! Un ASIC este un cip proiectat special pentru a mea Bitcoins.

Odată ajuns în piață, a explodat creierul nostru din: acești copii oferă o creștere a puterii 100x hashing, dar poate reduce, de asemenea, consumul de energie într-un mod semnificativ.

După știind toate acestea, ceea ce va fi dvs. „arma“ de alegere? Nu face această decizie acum. În primul rând, să ia o privire la această comparație hardware-ul miniere.

Deci, acestea sunt regulile de bază pe care trebuie să știți pentru a începe miniere Bitcoins dvs. Și să evolueze într-un alt nivel de expertiză. Dacă nu sunteți încă pregătit pentru a începe, dar doresc să știe cum se simte ca fără a instala orice software, încercați Bitcoin Plus. Este un browser bazat pe CPU Bitcoin Miner și în timp ce nu este eficient pentru minerit serios, este perfect pentru a vă arăta cum e ca a mea într-un bazin.

Știri asociate


Post Altcoin

BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin și Revoluția Bazarului Deschis

Post Altcoin

O metodă simplă de a vă spori securitatea Bitcoins

Post Altcoin

Coin Scurt ziar de zi cu zi: Twitch.tv și Dogecoin, Apple Pay, AMA Gavin, Bitcoin Ransomware, și Tecnisa

Post Altcoin

Jesse Powell de la Ripple demisionează

Post Altcoin

Dogecon SF: O petrecere care a fost surprinzător de serioasă

Post Altcoin

Cum de a analiza prețul lui Bitcoin ca un pro

Post Altcoin

Cum să cumpărați Ripple (XRP) în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care

Post Altcoin

16 Locuri pentru a verifica datele despre piața Bitcoin partea II

Post Altcoin

Prezentarea criptocurrencyului oficial aprobat de guvern din Ecuador

Post Altcoin

4 pași simpli pentru a accepta Bitcoin în afacerea dvs