Cum să obțineți Bitcoins - Un ghid pentru a câștiga Bitcoins rapid și gratuit în 2018 | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum să obțineți Bitcoins - Un ghid pentru a câștiga Bitcoins rapid și gratuit în 2018

Cum să obțineți Bitcoins - Un ghid pentru a câștiga Bitcoins rapid și gratuit în 2018

A trecut ceva timp de când am scris un mesaj nou, și se simte bine să fie înapoi! Astăzi, am de gând să acopere toate modurile disponibile sunt pentru a câștiga Bitcoins on-line. Înainte de a începe, vreau doar să fac ceva foarte clar:

Nu există nici o modalitate ușoară de a face o cantitate substanțială de Bitcoins

La fel ca nu exista nici o modalitate ușoară de a face o cantitate substanțială de dolari SUA sau orice altă monedă valoroasă pentru care contează. Vestea bună este că, dacă sunteți dispus să pună în efort, puteți obține unele câștiguri foarte frumos on-line. Mai târziu în acest post, voi expune unele dintre propriile mele venituri astfel încât să puteți vedea ce vreau să spun.

De asemenea, nu există nici un lucru, cum ar fi „Bitcoins libere“. Acesta va costa întotdeauna ceva pentru a obține Bitcoins. Este posibil să nu fie întotdeauna bani, dar ceva trebuie să fie cheltuite, indiferent dacă este timpul, adresa de e-mail, vizualizarea anunțurilor sau orice altceva.

Sper că nu am izbucnit cu bule prea mult chiar de la începutul acestui post, dar dacă ești încă aici cu mine, să se arunca cu capul în diferite moduri în care puteți câștiga Bitcoins astăzi.

# 1 - Câștiguri Micro

Aceasta este, probabil, cea mai ușoară nișă pentru a intra în, dar este, de asemenea, cea mai consumatoare de timp. Metodele care aparțin acestei nisa, de obicei, o mulțime de timp și să plătească o sumă destul de mică (aproape irelevantă) din Bitcoins. Chiar dacă aveți o mulțime de timp liber pe mâini, acest lucru încă nu vă va aduce prea mult venit. De asemenea, unele dintre site-urile care plătesc veniturile micro-au construit în malware și viruși, deci trebuie să stați în condiții de siguranță și să nu faceți clic pe orice link-uri care nu aveți încredere.

PTC sau site-uri cu plată pentru clic ($ de 0,4 / oră pe avg.)

După cum sugerează și numele, acestea sunt site-uri care vă va oferi cantități mici de Bitcoin pentru vizualizarea anunțurilor și accesează site-uri. Cele mai populare site-ul PTC astăzi este ads4BTC. Site-ul vă va oferi posibilitatea de a alege între anunțuri de 5 secunde, anunțuri de 10 secunde și de anunțuri de 20 de secunde, după cum se arată aici:

După cum puteți vedea, chiar dacă ne uităm la anunțurile de 20 de secunde pe tot parcursul zilei, timp de 24 de ore, vom face 0.0216BTC. Deci, practic, vom face $ 9.612 timp de 24 de ore de muncă.

Bitcoin Faucets ($ 0,054 / oră). Avg

Chiar dacă rulează un Bitcoin faucetcan fi profitabil (mai mult pe acest subiect ulterior), folosind un robinet nu este la fel de mult. Faucets sunt site-uri care vă va oferi o cantitate mică de Bitcoins la fiecare câteva minute. De exemplu, propria noastră Bitcoin faucetgives până la 1000 Satoshis (0.00001BTC) la fiecare cinci minute. Dar chiar dacă ați reușit să lovi premiul 1000 de fiecare dată pentru un plin de 24 de ore, ai fi în continuare a face doar 0.00288BTC. Deci, ați obține în jurul valorii de $ 1.31 pentru 24 de ore de muncă (și avem una dintre cele mai profitabile robinete din industrie).

Locuri de muncă Micro

Există întotdeauna posibilitatea de a completa sarcini micro, în scopul de a obține sumele plătite mici de Bitcoin. Coinworkeris un bun exemplu de site-ul de locuri de muncă un micro Bitcoin. Locuri de munca poate fi orice, de la testarea unei aplicatii web de pe un browser pentru a retweeting un post.

# 2 - Scrierea despre Bitcoin

Scrierea despre Bitcoin necesită timp, cunoștințele și capacitatea de a scrie în limba cerută (de obicei, în limba engleză). Prin scris, puteți începe să câștigați un venit frumos, în funcție de cazul în care alegeți să scrie.

BitcoinTalk Campanii Signature ($ 2,67 / oră). Avg

Undeva în jurul valorii de la jumătatea anului 2014, BitcoinTalk a început să ruleze campanii de semnătură. Aceasta înseamnă că utilizați semnătura BitcoinTalk dvs. Pentru a face publicitate unui produs Bitcoin și să fiți plătit pentru fiecare post pe care o scrie. Lista completă a campaniilor pot fi văzute aici. Desigur, acest lucru a creat o mulțime de posturi „junk“ pe BitcoinTalk, cum ar fi oameni spunând doar „vă mulțumesc“ sau „post minunat“ și nu adăugarea de orice conținut real.

Ai plătit în funcție de nivelul de membru pe BitcoinTalk. De obicei, orice persoană sub un membru cu drepturi depline nu va fi plătit atât de mult sau achitate deloc. Pentru a deveni un membru cu drepturi depline, veți avea nevoie de cel puțin 120 de posturi sub centura ta, și apoi puteți începe să câștigați 0.0005BTC, în medie, pentru fiecare post. Există, de asemenea, limitări cu privire la mesajele pot fi scrise, cum ar fi „mesaje originale cu 60 sau mai multe caractere“, „Nu poți avea încredere negativă sau alte anunțuri“, etc. Uneori, există, de asemenea, o cerință minimă de după pe săptămână.

Vazand ca scris un post constructiv de cel puțin 60 de cuvinte durează cel puțin cinci minute, presupunerea mea este că, dacă lucrezi pentru 24 de ore drepte, puteți face 0.144BTC. Deci, veți fi de luare $ 64.08 timp de 24 de ore de muncă. Aceasta, desigur, nu include numărul de posturi pe care trebuie să scrie, în scopul de a obține nivelul de membru necesar pe BitcoinTalk. De asemenea, multe campanii au un „posturi maxime permise pe săptămână“ politica, deci este posibil să nu fie în măsură să lucreze un plin de 24 de ore.

Scrierea pentru bloguri și site-uri de știri ($ 31.25 / ora pe avg.)

Dacă credeți că aveți suficiente cunoștințe pentru a contribui despre Bitcoin, poti deveni întotdeauna un scriitor pentru un blog sau un site de știri. Multe site-uri au nevoie pentru a umple o cotă zilnică de posturi, iar ei sunt cu disperare în căutarea pentru scriitori. Angajăm scriitor ocazional pe 99Bitcoins la fel de bine, și pot spune că salariul unui scriitor de blog va varia în funcție în mod semnificativ pe experiența dumneavoastră, controlul asupra limbii și expertizei engleză. Dacă sunteți un scriitor de top-notch, puteți face chiar și până la 80 $ pe 1000-cuvânt blog. În medie, Cred că cel mai mult scriitor ajunge undeva în jurul valorii de 35 $ pentru un post pe blog-1000 cuvânt.

Dar scris un bun blog are nevoie de timp. De exemplu, mi-a luat aproximativ patru ore pentru a scrie acest cuvânt 2400-blog. Deci, să spunem, teoretic, că eu pot lucra timp de 24 de ore drepte; Voi face în jurul valorii de 750 $. Dacă doriți să devină un scriitor, cel mai bun mod de a găsi Bitcoin blog-uri care sunt în căutarea de scriitori este prin Coinality, care agregă toate lucrările Bitcoin fiind postate online.

Servicii de aprovizionare Bitcoin legate - # 3

Această categorie este un pic largă, deoarece include fiecare serviciu Bitcoin posibil ca vă puteți gândi că cineva ar plăti pentru. Cele mai bune modalități de a obține idei pentru serviciile pe care le poate oferi este de a vizita fie Coinality (pe care le-am menționat anterior) sau serviciile threadon BitcoinTalk. Câteva exemple de oameni de servicii sunt în căutarea pentru:

  • Blockchain dezvoltator
  • Managerul site-
  • Expert Design grafic
  • Expert Mining
  • Marketing online, etc.

Devenind un agent escrow Bitcoin

Un exemplu de serviciu vă poate oferi este de a deveni un agent escrow Bitcoin si obtinerea plătit pentru arbitraj în tranzacțiile Bitcoin (mai mult pe asta aici). Desigur, acest lucru va însemna, va trebui să câștige un fel de reputație pentru tine ca persoană de încredere în comunitate.

Nu pot pune într-adevăr o estimare de preț pe această categorie, deoarece fiecare serviciu este diferit. Acest lucru este ceva ce va trebui sa personal, de cercetare, în funcție de serviciul pe care doriți să le furnizați.

# 4 - creditare Bitcoin

Dacă dețineți unele Bitcoins și doresc să crească valoarea lor, poti sa te uiti mereu în creditare Bitcoin. Ideea este destul de simplu - ai împrumuta o anumită sumă de monede la oameni pentru proiecte legate de cripto (de obicei) și să-i înapoi cu un interes.

Vestea bună este că puteți obține randamente foarte mari prin creditare. Vestea proastă este că, cu randamente ridicate, de asemenea, vine cu risc ridicat. Unii dintre persoanele pe care le va acorda imprumuturi nu va returna banii, sau s-ar putea să le alunge pentru a se asigura că plata. De aceea, este important de a alege proiectele dvs. De creditare cu înțelepciune. Iată propria mea experiență personală cu împrumut Bitcoin, și iată cum de a alege un proiect bun de creditare.

În prezent, există trei site-uri principale care se ocupă de creditare Bitcoin - BTCJam, Bitbondand Loanbase.

Actualizare: Eu lucru nu mai este o modalitate sigură de a câștiga Bitcoins. Esti mult mai probabil să-și piardă banii decât să-l înapoi. Iată câteva lucruri am learnedalong drum.

Site-uri de investiții Bitcoin (evitați cu orice preț!)

Există sute de site-uri în jurul web, care pretinde că se pot multiplica Bitcoin dvs., vă dau un interes zilnic foarte mare pe monede sau de a face tot felul de alte lucruri „magice“, dacă pur și simplu le trimite monede. Aceste site-uri sunt cunoscute ca HYIPs (de mare capacitate programe de investiții) și din experiența mea personală sunt 100% înșelătorie.

În fiecare zi am obține cel puțin unul sau două e-mailuri de la oameni care au fost conned de aceste site-uri. Ceea ce site-ul face, în general, este plata membrilor folosind depozite noi membri care vin. Acest lucru continuă până la o zi site-ul decide să dispară complet de pe web, cu majoritatea banilor investitorilor lor.

Nu pot destul de cât de periculos aceste site-uri sunt un accent - să le evite cu orice preț !! Acestea nu sunt o modalitate de a câștiga Bitcoins, ele sunt o modalitate de a pierde Bitcoins. Dacă nu sunteți sigur dacă un site este legitim sau nu, am sugerăm să utilizați înșelătorie Bitcoin testto afla.

# 5 - Mina Bitcoins

Voi fi scurt despre această opțiune. Miniere Bitcoin nu este o modalitate de a câștiga Bitcoin rapid sau gratuit. Este nevoie de o mulțime de timp, de cercetare și de bani pe care va trebui să investească în echipamente pentru minerit. Dacă sunteți un începător, atunci probabil că nu ar trebui să fie urmărirea acest lucru. Dacă sunteți un veteran, atunci probabil știți deja acest lucru.

Sigur, vei fi capabil să genereze Bitcoins chiar dacă utilizați propriul PC la domiciliu, dar dacă utilizați un calculator minier, veți vedea că veți fi a face 0.00000968BTC o zi ($ 0,0043) și de cheltuieli, probabil, că 100X pe facturile de energie electrică sau de răcire computerul (în speranța că nu sunt distruse în proces). Dacă v-ați pierdut recent videoclip nostru despre minerit Bitcoin, poate că acest lucru vă va da o explicație mai clară a ceea ce este de minerit și de ce, probabil, ar trebui să stai departe de ea:

Unii dintre voi ar putea spune „dar am văzut unele site-uri nor-miniere care îmi permit să profit fără a fi nevoie de a plăti cheltuielile implicate în minerit“. Ei bine, în acest caz, ar trebui să citiți, probabil, acest articleI a scris un timp în urmă. TL; DR- OMI, cele mai multe, dacă nu toate, Bitcoin site-uri miniere nor sunt schemesthat Ponzi rareori folosesc de fapt, investiția a mea Bitcoins.

# 6 - Jocuri de noroc

Această parte nu are nevoie de o mulțime de explicație, cred. Există o mulțime de site-uri de jocuri de noroc Bitcoin acolo, care va lua cu plăcere banii pentru șansa de a câștiga un vas mai mare. Iată doar un exemplu. Partea buna despre jocurile de noroc este că nu ia nici o calificare specifică pentru a începe să faci; Dezavantajul este că este mult mai probabil ca vei pierde toate Bitcoins tale decât câștiga de fapt nimic.

# 7 - tranzacționare Bitcoin

Astăzi, există mai multe forme de Bitcoin tranzacționare disponibile. Dacă sunteți interesat în a începe cu tranzacționare, trebuie să vă asigurați că aveți cunoștințele necesare. În următoarele săptămâni, voi posta un tutorial pentru incepatori complet pe Bitcoin de tranzacționare, dar pentru moment, aici sunt principalele opțiuni:

Zi de tranzactionare Bitcoin

Zi de tranzacționare este cumpărarea și vânzarea de Bitcoins în aceeași zi, pe baza fluctuațiilor de preț, pe termen scurt mici. Deci, dacă credeți că prețul Bitcoin se va merge în sus, este un moment bun pentru a cumpăra unele Bitcoins și vinde-le off după ce ați făcut un profit. Pentru a participa la tranzacționare reale zi, va trebui să dețină sau să cumpere Bitcoins.

CFD-uri (contracte Bitcoin pentru diferență)

Bitcoin opțiuni binare sunt o formă de tranzacționare în care prezice dacă prețul de Bitcoin va crește sau scădea într-o anumită perioadă de timp. Dacă ești corect, veți câștiga payoff opțiunii; daca esti incorect, ai pierdut investiția. Ele sunt numite „Opțiuni binare“, deoarece rezultatul este fie câștiga sau pierde; nu e nimic între ele.

Practic, este o formă de jocuri de noroc, care este acoperit cu un nume destul de

Nimeni nu poate prezice cu exactitate ce se va întâmpla cu prețul Bitcoin lui. Dacă ar fi posibil, am fi toți miliardari. Vă sugerez să stai departe de opțiuni binare Bitcoin excepția cazului în care vă place să joc de noroc, și dacă faci, asta e bine cred.

# 8 - Bitcoin marketing afiliat

Am scris mult în trecut cu privire la modul în care pot genera o cantitate frumos de Bitcoins prin programe de afiliere. Ideea unui program de afiliere este că promova produsul altcuiva și te plătesc în schimbul de vânzări vă aduce. Deci, de exemplu, pot promova Trezor (care este de fapt un produs minunat pe care îl folosesc personal), și dacă cineva decide să cumpere Trezor și au venit de la site-ul meu, am obține un comision pentru asta. Doar ca să înțelegeți potențialul în acest sens, aici sunt câștigurile mele Trezor din ultima lună:

* Tranzacția negativă pe 05 ianuarie este o plată de la Trezor pentru câștigurile anterioare.

După cum puteți vedea se poate adauga pana la o cantitate destul de frumos, mai ales atunci când consideră că, odată ce am înființat un post care generează sesizare, este practic toate pilot automat de acolo. Dacă sunteți interesat de a merge pe acest drum, iată câteva mai multe informații despre marketingul afiliat cu Bitcoin. Și aici este un listof multe dintre programele de afiliere Bitcoin acolo.

# 9 - Deschideți un robinet / rotator

Am venit să știu despre această opțiune numai de curând. Am scris un post extinse cu privire la modul în care să opereze propriul robinet Bitcoin, dar dacă nu doriți hassle de a gestiona un robinet, puteți încerca, de asemenea, pentru a construi un robinet rotator Bitcoin.

Un site rotator este un site care vă permite să navigați rapid prin diferite robinete fără a deschide un nou site sau o filă de fiecare dată. Link-urile la fiecare robinet din interiorul rotator sunt link-uri de recomandare, iar proprietarul rotator câștigă un comision de la fiecare robinet pe care le vizitați prin ea, de asemenea. Puteți arunca o privire la rotator 99Bitcoins' pentru a obține o idee mai bună a ceea ce vreau să spun.

Cu toate acestea, rotatoare necesită întreținere, precum și, deoarece robinete Bitcoin vin și pleacă destul de repede și va trebui să actualizați rotator în consecință. Acestea fiind spuse, dacă faci un rotator de succes, cu o mulțime de trafic, puteți genera, probabil, un venit frumos.

# 10 - Joacă jocuri pentru a câștiga Bitcoins

În afară de jocurile de noroc, care este, de asemenea, considerat un joc, există o varietate de jocuri Bitcoin, care nu necesită nici o investiție, și vă permit să câștige Bitcoins în timp ce joacă ei. Gândiți-vă la ei ca un robinet distractiv, deoarece va fi, probabil, pierzi timpul și câștigând foarte puțin la fel de bine.

ChopCoin, Coinbrawland Bitcoin Aliens' appare mobil doar câteva exemple de modul în care puteți face sarcina de a câștiga mici cantități de Bitcoin plăcută.

# 11 - Câștigați Bitcoins răspunzând la întrebări

Un site care a venit în atenția mea nu cu mult timp în urmă este Bitfortip. Ideea site-ului este simplu, cineva postează o întrebare cu o recompensă. Cine răspunde la întrebarea cea mai bună devine recompensa. Întrebările necesită unele de cercetare on-line, aici sunt câteva exemple:

  • Găsiți cel mai mic preț pentru un telefon mobil specific on-line
  • Găsiți cea mai bună platformă de publicitate Bitcoin

Suma recompensa Bitcoin este determinată de solicitant. Suma minimă necesară este de 0,0001 BTC. Aproximativ 0.06 $ cu prețul curent Bitcoin.

Nu sunt sigur cât de mult vei fi capabil de a câștiga cu acest site ca pare a avea o întrebare nouă postat despre două ori pe săptămână. Acest lucru înseamnă că site-ul are nevoie pentru a obține un pic mai mult trafic înainte de a putea deveni o sursă de venit viabil, dar ar trebui să-l verifice cu siguranta.

Opțiunea Bonus - Ia-o parte / toate din salariul dumneavoastră în Bitcoin

Bitwage este o companie care furnizează un cont bancar pentru lucrătorii din orice țară, care primesc salarii și plăți de afaceri din SUA / UE / Marea Britanie și apoi le plătește în Bitcoin. În acest fel, dacă lucrezi la orice loc de muncă, care poate plăti în contul lui Bitwage puteți obține salariul în Bitcoin. Puteți alege, de asemenea, să aibă doar o parte din salariul dumneavoastră în Bitcoin, iar restul în moneda Fiat.

Iată o scurtă prezentare video a modului în care funcționează:

Nu există nici un lucru, cum ar fi ușor de bani

Acolo l ai; acest lucru este gama completă de posibilități de a câștiga Bitcoins online astăzi. Așa cum am spus la început, nu există nici un lucru, cum ar fi Bitcoins libere - în fiecare dintre aceste opțiuni vă va costa fie timp sau bani pentru a genera mai multe monede. Pentru a încheia lucrurile, am făcut această diagramă care arată în cazul în care fiecare dintre opțiunile tocmai am enumerate se află pe „efort - venituri“ axe.

Dacă aveți mai multe idei pentru a câștiga Bitcoins on-line, lista-le în secțiunea de comentarii de mai jos. Mi-ar plăcea să aud despre ele.

Știri asociate


Post Altcoin

SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului

Post Altcoin

Darkcoin a fost adăugat la piețele de droguri Darknet

Post Altcoin

Reddcoin dezvăluie un Portofel Social, actualizări POSV și o Platformă Socială

Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar este gata să plece

Post Altcoin

Cum să obțineți Bitcoins online gratuit: 18 site-uri care vă pot ajuta

Post Altcoin

Multisig: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Bitcoin ca investiție pe termen lung

Post Altcoin

Rise of Potcoin

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) O criptocurrency cu adevărat anonimă

Post Altcoin

O metodă simplă de a vă spori securitatea Bitcoins

Post Altcoin

Cum să cumpăr IOTA: Un ghid de bază pentru începători

Post Altcoin

Kickstarter pentru sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs