Patru fapte despre portofelele Bitcoin pe care trebuie să le cunoașteți | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Patru fapte despre portofelele Bitcoin pe care trebuie să le cunoașteți

Patru fapte despre portofelele Bitcoin pe care trebuie să le cunoașteți

Bitcoin walletsare o parte fundamentală a tuturor procesului Criptomonedă. În lumea virtuală, nu putem transporta Bitcoins în buzunarul nostru, așa că portofelele sunt obligatorii. Cu toate acestea, există încă unele lucruri s-ar putea să nu știți despre acest element digital. Deci, aici sunt patru fapte curioase despre curente sau, cine știe, în viitor portofel.

Realitate 1: portofele vechi și conținutul lor pot fi recuperate

Acest fapt este descris ca o slăbiciune pe Bitcoin Wiki și este legată de actul de a schimba parola portofel. Potrivit Bitcoin Wiki, „o copie veche a unui portofel cu parola sale vechi este adesea ușor de accesat printr-o facilitate de backup existent (în special la Apple Time-Machine): drenaj că portofel vechi, cu parola sale vechi, dreneaza portofelul curent cu curent parola - acest lucru este contrar așteptarea a ceea ce «a schimba parola de pe portofel majoritatea utilizatorilor non-tehnici» ar trebui să însemne următoarea parolă de compromis“. Nu este ceva la fel de ușor ca și cei mai mulți oameni cred, dar asta este ceea ce trebuie să faceți dacă doriți să creați un nou portofel: aveți nevoie pentru a trimite dvs. Suma la noul cont cu noi parole.

Fapt 2: sacosa sunt stocate necriptat în mod implicit

Early adopters de Bitcoin și savvies tech cunosc deja, de acum, că un portofel are nevoie de criptare pentru a fi în siguranță. Dar o mulțime de nou-veniți sunt mai puțin susceptibile de a face un pas ca aceasta, mai ales pentru că nu știu cu adevărat lumea Bitcoin sau pentru că pur și simplu nu au acest tip de aptitudini. Cu toate acestea, ca mai multe persoane investesc în Bitcoin, criptare mai important implicit va deveni. Din păcate, acest lucru nu înseamnă că oamenii vor începe să faci mai des.

Fapt 3: au avut loc furturi Bitcoin

Acest lucru este mai mult decât un memento un fapt, din moment ce aproape toți cei care deține Bitcoins știe acest lucru. Portofele nu sunt complet sigure si exista rapoarte de furturi. În iunie 2011, de exemplu, un utilizator a susținut într-un forum Bitcoin că cineva a furat 25.000 de Bitcoins de la el, echivalentul a $ de 375.000 de. Iar ultimele scandaluri cu platforme de schimb nu ajută.

Fapt 4: Problema ar putea veni de unde vă așteptați cel mai puțin

E un citat pe Bitcoin Wiki, care îi face pe toți gândesc la cine se ocupă cu banii noștri: „nu există garanții că orice serviciu eWallet nu va lua o zi toate Bitcoins și să dispară“. O mulțime de oameni nu cred chiar despre acest lucru, dar este adevărul. Ce fel de lege sau suthority se va opri o platformă ca asta? Vom merge mai departe și spune „nici unul“.

Via techhive.com

Știri asociate


Post Altcoin

Schema GAW Miners este dezvăluită în cele din urmă

Post Altcoin

Cum să cumpărați Ripple (XRP) în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Fluttercoin: o idee nouă în alternative la Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Marți - Calea de la Expediere la primire

Post Altcoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea I - Protocoalele existente și Zerocoin

Post Altcoin

Ghidul complet de utilizare Bitcoin anonim în jurul Web

Post Altcoin

Actualizări monetare: Mutarea în 2015

Post Altcoin

Cum să-mi aleg Bitcoins: un ghid simplu pentru începători

Post Altcoin

Vindem Litecoins cu Paypal pentru numerar USD sau EUR

Post Altcoin

Prezentarea criptocurrencyului oficial aprobat de guvern din Ecuador

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin și Revoluția Bazarului Deschis

Post Altcoin

Beta review - Portofoliul social Reddcoin cu integrare în rețelele sociale