Ce sunt Altcoins și ICO - Bitcoin Whiteboard Marți | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ce sunt Altcoins și ICO - Bitcoin Whiteboard Marți

Ce sunt Altcoins și ICO - Bitcoin Whiteboard Marți

Subiectul de astăzi este altcoins și Icos. În acest episod, vom trece peste unele dintre diferitele cryptocurrencies acolo si explica ce sunt Icos. Asadar, haideti sa începem!

Altcoins, sau ALTS pe scurt, sunt cryptocurrencies care nu sunt Bitcoin. Altcoin cuvânt este o abreviere de monede alternative. Deci Litecoin, Ripple, Dashor orice alte non-Bitcoin Criptomonedă toate se încadrează în categoria de altcoins.

„? De ce avem nevoie chiar altcoins în primul rând“ Acum vă puteți întreba, răspunsul este simplu: Bitcoin nu este perfect. De obicei, altcoins va încerca să creeze o versiune mai bună sau diferită de Bitcoin.

De exemplu, Litecoin este un alt care confirmă tranzacțiile mai repede decât Bitcoin. Dash și Moneroare altcoins care se concentreaza pe aspectul anonimatului, făcând tranzacții practic imposibil de urmărit. Fiecare altcoin are propriul „lucru unic“ face cel mai bine.

Altcoins poate varia, de asemenea, de la Bitcoin în modul în care sunt exploatate. De exemplu, algoritmul minier Bitcoin se numește SHA-256, în timp ce algoritmul minier Litecoin se numește Scyrpt. Diferite algoritmi de exploatare minieră necesită diferite tipuri de hardware pentru a mea.

Un alt lucru de a păstra în minte este că, dacă un altcoin este relativ nou sau nu bine cunoscut faptul că, probabil, va fi mai greu de a cumpăra și va avea mai puține portofele pe care-l susțin.

Până în prezent, mii de altcoins au fost introduse pe piață, dar numai o mână au reușit să obțină un număr semnificativ de ca Bitcoin. O modalitate de a descoperi ce altcoins câștigă popularitate este prin măsurarea capac lor de piață.

Un capac de piață înseamnă cât de mare este o monedă de piață în termeni de dolari. Se calculează luând numărul de monede în circulație și înmulțirea cu rata de schimb dolar. Dacă, de exemplu, există 16 milioane de Bitcoins în circulație și prețul unuia Bitcoin este de $ 2.500 capacul de piață pentru Bitcoin ar fi de 40 de miliarde de dolari.

Pentru o lungă perioadă de timp, capac de piață Bitcoin a reprezentat 90% din plafonul total de piață Criptomonedă. Astăzi, mai mult ca altcoins câștigă atenția și aprecierea prețului, capac de piață Bitcoin lui reprezintă mai puțin a numărului total de piață Criptomonedă care a reușit să depășească 100 de miliarde de dolari în 2017.

Cum decideți de fapt, în care moneda să investească?

În primul rând, vă sugerez să citiți despre altcoin care vă interesează. Asigurați-vă că ați înțeles ce face unic și a vedea dacă are sens pentru tine. Cel mai important nu investesc într-o monedă doar din cauza bîzîit în jurul ei.

Multe monede acolo folosesc ceea ce este cunoscut sub numele de „pompă și dump“ scheme. Acest lucru înseamnă că creatorii monedei generează o mulțime de hype despre o anumită monedă, în scopul de a obține oameni să investească în ea și umfla prețul monedei. Odată ce moneda apreciază în valoare de creatorii vinde toate monedele lor, la un profit în timp ce crashing prețul datorat vinde masiv off. Acest lucru lasă majoritatea investitorilor cu o grămadă de monede inutile și nimeni să le vândă.

Alte lucruri ar trebui să includă uite în capac această piață a monedei vă va da o idee despre cât de bine a fost primit acest altcoin în comunitate.

Aș sugera, de asemenea, implicarea în comunitatea monedei. De obicei, cele mai multe monede majore au un forum oficial, un grup pe Facebook, o subreddit și alte locuri de adunare, unde puteți pune dezvoltatorii de întrebări specifice de monede. O comunitate puternică este un predictor important pentru succesul unei monede lui.

Acum știi ce altcoins sunt, și putem trece la subiectul nostru următor, care este strâns legată de ICOS.

Ce este un ICO?

ICO standuri pentru oferta inițială de monede. Termenul deriva din termenul finanțe tradiționale, IPO (sau oferta publica initiala).

Un IPO este folosit pentru a descrie lansarea unei noi companii pe bursa de valori, de asemenea, cunoscut sub numele de a merge publice. Scopul unui IPO este de a vinde stoc în companie, în scopul de a mobiliza capital de la public.

Icos pe celelalte monede de mână vinde, de asemenea, cunoscut sub numele de token-uri, ca o modalitate de a finanța un proiect specific. Ideea generală este că, dacă credeți că proiectul va avea succes, cumperi jetoanele că puterea proiectul în prealabil la o reducere, iar apoi va fi capabil să le vândă mai târziu la un profit odată ce proiectul lor reușește.

Să rupe acest proces în jos un pic mai departe.

Atunci când o companie Criptomonedă doreste sa lanseze un nou proiect printr-o ICO, creează o documentație. Documentația privind este un document care afirmă ceea ce proiectul este vorba, ceea ce are nevoie de proiectul va îndeplini, cât de mult este nevoie de bani pentru proiect, și cât timp ICO pentru acest proiect va candida.

După ICO este configurat, publicul poate începe să investească în ICO prin trimiterea de bani la proiect și primirea de jetoane sau monede de proiect în schimb.

În cazul în care banii strânși de ICO nu îndeplinește fondurile minime cerute de whitepaper, banii este returnat la sustinatori, iar ICO este considerat a fi fără succes. În cazul în care cerințele fondului sunt îndeplinite în intervalul de timp specificat, echipa de fondatori va primi acum să lucreze și să aducă proiectul la viață prin utilizarea fondurilor ridicate.

Pentru a rezuma, ICOS sunt ca Kickstarter pentru proiecte cripto.

Cel mai bun exemplu al unei ICO extrem de profitabilă a fost pre-vânzare de jetoane Ethereum. La mijlocul anului 2014, un jeton eter (de asemenea, cunoscut sub numele de ETH) vândut pentru aproximativ 40 de cenți SUA. Dacă ați cumpărat în valoare de ETH o sută de dolari atunci, va avea echivalentul a 75.000 de dolari în 2017.

Astăzi, tot mai multe proiecte încearcă să imite succesul ICO Ethereum lui. Icos se desfășoară pe platforma Ethereum, si de aceea va trebui să cumpere token-ul Ethereum, cunoscut sub numele de Eter, pentru a participa la ele.

Volumul recent ridicat de ICOS cauzat prețul Ethereum la Spike și, de asemenea, copleșit rețeaua Ethereum. Acest lucru a cauzat tranzacții cu întârziere sau nu a reușit, ceea ce duce la suspendarea Ethereum de tranzacționare în mai multe schimburi și probleme cu finanțare ICO.

Cel mai rau exemplu de ICO dezastruos este DAO. DAO, sau organizație autonomă descentralizată, proiect a reușit să ridice în valoare de Ethereum 150 de milioane de $. Cu toate acestea, la scurt timp după ICO sa încheiat, un hacker a reușit să se scurgă o treime din suma ridicată din cauza unui bug în codul Ethereum lui.

Această criză și opiniile diferite cu privire la modul în care să-l ocupe dus la o ruptură în rețeaua Ethereum și crearea atât a Ethereum și Ethereum altcoins clasice.

La fel ca și cu orice alt instrument financiar, în cazul în care există posibilitatea ca răsplată mare, există un mare risc, de asemenea, și ICOS conțin o cantitate foarte mare de risc.

Icos pot fi considerate ca joc de noroc cu risc ridicat de pe companii de pornire Criptomonedă. Mulți oameni de astăzi să investească în ICOS nu pentru că ei cred în proiect, ci pentru că ei doresc doar pentru a face un profit rapid. Aceasta, la rândul său, creează un hype general, înainte de proiect se lansează.

Dar, așa cum buzz dispare, creatorii de proiect și Primii investitori doresc să ia bani de pe masă, astfel încât acestea să înceapă vânzarea de cantități masive de jetoane. Acest lucru poate determina prețul să scadă brusc.

Un alt lucru să ia în considerare este că bara pentru crearea unei ICO astăzi este destul de scăzut. În timp ce conducerea unei IPO cere să respecte o mulțime de reglementare, ICOS sări peste toată această procedură greoaie prin strângerea de fonduri exclusiv în Criptomonedă care nu a fost încă reglementat.

Doriți să creați o ICO?

Doar crea un site strălucitor care prezintă conceptul, de a crea un activ digitale, pentru a primi niște celebritățile cripto de a spune lucruri frumoase despre ea, și să vândă activele proiectului dvs. Direct la oamenii de pe web. Nu trebuie nici să aibă un produs de lucru.

Aceste bariere la intrarea pe piață aduce o cantitate masivă de proiecte de slabă calitate, care nu vor vedea niciodată lumina zilei. Acest lucru se poate datora faptului că fondatorii nu au abilitățile necesare pentru a executa proiectul, sau că ICO a fost doar o înșelătorie simplu pentru a începe cu.

După cum vă puteți imagina, acest lucru este un vis devenit realitate scammer. Cu o investiție minimă de timp și bani, ei pot obține de tone de oameni pentru a le trimite bani, fără nici o expunere legală sau răspundere pentru public.

Pentru a sublinia absurdness de cât de mult „prost“ banii sunt cheltuiți pe ICOS, un dezvoltator a mers în măsura în care crearea unui site numit „inutili Ethereum Token.“

Pagina de Internet: Statele

„Tu dai literalmente banii la cineva de pe internet și obținerea de token-uri complet inutile în schimb.

Nu există nici o „“ whitepapers nu „produse,“ și nu „experți.“ Doar tu, eu, Eter hard-a câștigat, și lista mea de cumpărături.“

Uimitor, chiar inutili proiectul Ethereum Indicativul au reușit să strângă peste șaizeci de mii de dolari SUA.

În unele cazuri, s-ar putea pierde bani într-un ICO nu din cauza unei escrocherii intenționat, dar din cauza manipularea hacker. De exemplu, nu cu mult timp în urmă un hacker a reușit să hack un site ICO și să modificați adresa de depozit Ethereum ICO la propria adresă Ethereum. Acest lucru a cauzat peste 7 milioane de $ pentru a fi trimis la el. Desigur că banii acum este pierdut pentru totdeauna.

Pentru a rezuma, ICOS ar trebui să fie considerate ca fiind riscante ca jocurile de noroc. Datorită naturii ireversibile și nereglementat al Criptomonedă, aveți practic nici un recurs în cazul în care o ICO se dovedește a fi o înșelătorie completă sau a dat faliment.

Deci, de unde știi dacă ar trebui să investească într-o ICO?

Ei bine, în primul rând, trebuie să știi ce investesc în. Acest lucru înseamnă că ar trebui să ia timp pentru a citi de fapt, whitepaper ICO lui, de cercetare a proiectului și al membrilor fondatori si sa se implice cu comunitatea în jurul acestuia.

De asemenea, asigurați-vă că ați înțeles modul în care va fi distribuit jetoanele pentru proiect. Icos care dețin cota de leu de jetoane pentru fondatorii pot încheia vânzarea acestor token-uri, în scopul de a face un profit rapid după ICO se termină.

O altă întrebare importantă care se pune este cât de mult bani este ridicat și în ce scop?

Dacă nu există nici o limită pentru suma fiind ridicată, proiectul poate obține suprafinanțat. Noțiuni de bază mai mulți bani decât aveți nevoie, de asemenea, poate împiedica dezvoltarea de proiecte ca lene și nu se concentreze poate apărea ca rezultat. Unele proiecte au reușit să ridice zeci de milioane de dolari, înainte de prima linie de cod a fost scris chiar.

Cel mai important, nu investesc vreodată în ceva ce nu înțeleg.

Pentru a rezuma, ICOS sunt o nouă formă de crowdfunding care înțeleg foarte puțini oameni. Dacă sunteți abia la început cu cryptocurrencies și ICOS, probabil ar trebui să facă o mare cantitate de cercetări suplimentare înainte de a comite banii la orice proiect, la fel de interesant cum ar suna.

Asta rezumă pentru ziua de azi. Sper că va plăcut această lecție de Bitcoin Whiteboard Marți, și te voi vedea....in un pic.

Știri asociate


Post Altcoin

Ghidul complet pentru selectarea portofelului Litecoin

Post Altcoin

Căutând reprezentanții monedelor din comunitățile Crypto

Post Altcoin

Tranzacție Bitcoin neconfirmată? Iată cum puteți scurta timpul de tranzacționare Bitcoin

Post Altcoin

Schema GAW Miners este dezvăluită în cele din urmă

Post Altcoin

Cum să cumpărați Litecoin cu Paypal, un card de credit sau un transfer bancar

Post Altcoin

8 moduri de a nu pierde niciodată o actualizare crucială Bitcoin

Post Altcoin

16 calculatoare Bitcoin minunate și utile

Post Altcoin

Multisig: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Reddcoin lansează oficial POSV - va începe pe 2 august (acum live)

Post Altcoin

10 Instrumente utile pentru a rămâne conectat la piața Bitcoin

Post Altcoin

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea a II-a

Post Altcoin

16 Locuri pentru a verifica datele despre piața Bitcoin partea II