Furtunul din aur Bitcoin a fost explicat (vine în 25 octombrie) | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Furtunul din aur Bitcoin a fost explicat (vine în 25 octombrie)

Furtunul din aur Bitcoin a fost explicat (vine în 25 octombrie)

Potrivit teren Bgold, revenind Bitcoin miningto utilizatorii de acasă va aduce o mai mare descentralizare. Cu toate acestea, operațiunile masive miniere Russianand JapaneseBitcoin au fost planificate pentru 2018, astfel încât se pare că problema centralizare minieră Bitcoin este lent rezolvarea în sine.

Omul din spatele Bgold, Jack Liao, este, de asemenea, CEO al LightningASIC, o companie din Hong Kong, care minele de cea mai mare parte Litecoin și produce hardware-ul Criptomonedă. Este cu siguranță o coincidență faptul că LightningASIC produce o unitate minieră multi-GPU, din care deține în prezent 913 de unități în stoc. În cazul în care Bgold reuși în a lua cota de piață departe de Bitcoin, LightningASIC ar beneficia foarte mult de atât miniere noul altcoin si vanzarea de mineri pentru ea.

Deoarece furcile Bcash și Segwit2x sunt la fel de motivate în mod transparent de auto-interes financiar, este greu să individualizeze LightningASIC pentru acțiunile sale. Au fost Bitcoiners nu este compensată cu altcoins libere de către aceste furci spin-off, confuzia și perturbările cauzate acestea ar fi intolerabil. 

Cum puteți să revendicați în siguranță a Bitcoin aur

Orice Bitcoins (BTC) a avut loc în Bitcoin dvs. Walletat timpul bifurcație apare vă va acorda o cantitate egală de BTG. Acest lucru se aplică numai în cazul în care aveți acces la cheile private ale portofel, astfel încât se aplică nici un schimb de portofele.

Deși furca va avea loc la 25 octombrie, schimburile sunt susceptibile de a deschis doar Bgold pentru tranzacționare o săptămână mai târziu la 1 noiembrie Acest lucru permite timp pentru problemele tehnice care trebuie rezolvate de către toți participanții.

Chiar acum, există instrucțiuni clare sunt disponibile pentru modul în care să împartă BTC dvs. Din BTG ta. Schimburi și software / hardware walletsare încă decide dacă acestea vor sprijini această furculiță.

Dacă ați participat la împărțirea Bitcoin Cash, procedura va fi similară, deși probabil mai lin, schimburile și portofele au avut practici și mai mult timp de pregătire. Ca întotdeauna, cel mai important lucru de făcut este proteja cheile private de Bitcoin, ca valoare BTC este mult mai mare decât cea a lui BTG.

Atenție: Feriți-vă de promisiunea scammerswho pentru a vă oferi BTG devreme, dacă partajați cheia privată Bitcoin cu ei. Cel puțin un astfel de site-ul înșelătorie este în prezent în funcțiune. Partajarea cheia privată a portofel Bitcoin este schimbul de control complet al oricărei și a tuturor Bitcoins în aceasta. Ai grijă!

Bitcoin de aur: Hold sau de a vinde?

Atunci când ghicitul la prețul viitor al Bgold, cel mai apropiat exemplu de urmat este Bcash. Este rezonabil să se aștepte Bgold pentru a vedea un preț de lansare cu mult mai mic decât Bcash atins. Bgold se bucură de mult mai puțin sprijin din partea minerilor, companiile, și ceea ce ar putea fi numit „comunitatea anti-Core.“

Așteptarea mea personală este că Bgold va tranzacționa inițial la ~ 10% din valoarea Bitcoin lui cel mult, probabil, mai aproape de 5%. Mă aștept volatilitate ridicată la 1 noiembrie, când se lansează pe schimburi, urmat de un obiect ascuțit vinde-off, pompe ulterioare, și (în funcție de modul în care se dezvoltă Bgold) un declin constant. Cu alte cuvinte, vom vedea o repetare a modelului Bcash, dar la niveluri de preț mai mic.


Bcash în Bitcoin pe ca preț schimbul HitBTC, opt/1-10/09/2017

Motive pentru Optimism

Echipa Bgold pare a fi mai tehnic decit devs Bcash lui. GitHub Bgold lui repositoryappears mai activă decât cea a lui Bcash, de exemplu. Spre deosebire de site-ul lui Bcash, lui Bgold nu se execută pe Wix, the noob friendly site-ul constructor.

Luați în considerare diferențele tehnice între Bitcoin și diferitele pretendenților la coroana ei:

Întrucât Bcash a respins în mod deliberat actualizare SegWit Bitcoin lui, Bgold a îmbrățișat-l. Astfel, Bgold poate copia viitoare îmbunătățiri Bitcoin, cum ar fi Lightning Networks.

Se pare că Bgold are planuri de a schimba adresa de formatare prea-o schimbare binevenită făcută pentru a preveni trimiterea accidentală a BTC la furculiță moneda adrese.

Mai mult, Dificultatea Emergent Bcash Algoritmul lui (EDA) a produs ori bloc neregulat, care sunt fie prea lent sau prea repede. Ajustare dificultate Bgold per-bloc va întâmpina probabil dificultăți proprii.

Aceste considerații tehnice mă duc să cred că Bgold are o șansă mai bună la viabilitatea pe termen lung decât Bcash. Din cauza perspectiva atractive de minerit acasă Bitcoin, Bgold poate absorbi în cele din urmă o mare parte din valoarea Bcash lui. Cu toate acestea, ca o simplă clona, ​​se pare îndoielnic că va avea un impact prea mare asupra Bitcoin în sine.

Motive pentru Pesimismul

Bgold a fost anunțat inițial ca ICO, cu toate că aceste anunțuri timpurii au fost de la (fără succes) epurat de pe internet. Pentru a-l puneți blând, se pare că planul BTG a suferit mai multe revizuiri.

Întrebări grave rămân dacă LightningASIC și partenerii săi vor fi miniere BTG între datele furcii și lista de schimb. Acest tip de midstream pre-mea ar trimite astfel de semnale puternice înșelătorie că LightningASIC ar fi o prostie să-l încerce.

O altă problemă potențială este că Bgold și SegWit2x nu au pus în aplicare încă de protecție reluarea. Dacă nu se adaugă această caracteristică, în trimiterea BTG, un utilizator ar putea trimite din greșeală BTC, de asemenea, care ar putea fi o greșeală costisitoare.

Actualizare: site-ul Bitgold afirmă că se adaugă o protecție Replay.

Atenție: evita tranzacționarea BTG (și S2X) până la reluarea de protecție este în loc!

Un alt motiv convingător pentru a fi de urs pe Bgold este că nu există pur și simplu nu este nevoie reală pentru ea. Au fost BTG pentru a lansa ca doar o altă monedă Equihash fără a beneficia de numele Bitcoin și istoria tranzacțional, ar merge in mare parte neobservate. Singurul motiv pentru care Bgold este interesant este faptul că acesta va fi distribuit gratuit deținătorilor Bitcoin. În cazul în care majoritatea deținătorilor Bitcoin sunt ostili să-l, va rezervor.

Pentru precautii suplimentare în ceea ce privește Bitcoin de aur, a verifica afară acest thread Reddit. În timp ce firul este, probabil, prea dur, sunt de acord că achiziționarea Bgold este riscant și cel mai bun evitat.

În opinia mea, singura întrebare este cât de mult Bgold să arunce și când. Deține un procent mic (poate 5% -25%) pe termen lung, ca un joc de noroc pe capul în viitor, nu pare a fi în totalitate nerezonabil.

Iată planul meu de tranzacționare Bgold

Următoarele este propria mea ia personală pe Bgold și nu ar trebui să fie considerată consultanță de investiții.

În timp ce am aruncat toate Bcash mea, cât mai curând posibil, voi adopta, probabil, o strategie mai pacient cu Bgold. Cu Bcash, am avut avantajul de a fi capabil de a vinde înainte de majoritatea altor participanți pe piață. Acest lucru este puțin probabil să fie cazul cu Bgold. Mă aștept la o graba mare de a vinde atunci când merge în direct.

Cu excepția cazului în Bgold se scufundă fără urmă după lansarea sa, istoria Bcash sugerează că este mai bine să aștepte pentru o pompă mai târziu de a vinde. În cazul în care o piață la termen se dezvoltă pentru BTG-similar cu Bitfinex lui BT1 și BT2 token-uri pentru Bitcoin și SegWit2x-l va ajuta foarte mult decizia de cât de mult Bgold (dacă este cazul) de a vinde atunci când se lansează. Cu toate acestea, se pare ca cele mai multe schimburi sunt ignora Bgold în acest moment, astfel încât o piață la termen, probabil, nu va apărea.

In concluzie, aici sunt 3 lucruri de făcut pentru a supraviețui Orice Hard Fork:

  1. Asigurați-vă că Bitcoins tale sunt pe un portofel pe care le controlează cheia privată pentru a (a se vedea o fulllist de portofele aici). Câteva exemple sunt Electreum, orice portofel hardware (Ledger, Trezor, etc), și Exodul.
  2. Evitați tranzacțiile la scurt timp după furca.
  3. După ce obțineți toate clar, acces la noile monede. În acest moment, aveți posibilitatea să mutați-le într-un portofel desemnat sau de a le vinde.

Urmăriți evoluția Bitcoin de aur pe contul oficial Bitcoin de aur Twitter.

Care sunt gandurile tale despre Bitcoin aur? Mi-ar plăcea să le aud în secțiunea de comentarii de mai jos.

Știri asociate


Post Altcoin

Calea Potcoin

Post Altcoin

Ce sunt Altcoins?

Post Altcoin

Bitcoin ca investiție pe termen lung

Post Altcoin

Prezentarea criptocurrencyului oficial aprobat de guvern din Ecuador

Post Altcoin

Pietrele predau Crypto to Everyone

Post Altcoin

Cum sa faci pana la 20% profitul de la Bitcoins prin investitii

Post Altcoin

Segwit2x, UASF și Fox posibil - Iată ce trebuie să știți

Post Altcoin

Rise of Potcoin

Post Altcoin

Căutând reprezentanții monedelor din comunitățile Crypto

Post Altcoin

Cum Darkcoin anonim DarkSend ajută Bitcoin

Post Altcoin

Multisig: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea a II-a - Cryptonote & Darkcoin