Cum de a cumpăra Zcash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum de a cumpăra Zcash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Cum de a cumpăra Zcash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

ZCashis un nou proiect, care este condus de Zooko Wilcox, e aici pentru a aborda una dintre problemele cele mai îndemnând Bitcoin lui - trasabilitatea. Pe măsură ce poate sau nu poate ști Bitcoin nu este complet anonim.

Zcash are o caracteristică majoră adăugată în partea de sus a Bitcoin, care este complet tranzacțiile private. Acest lucru înseamnă că atât destinatarul și suma trimisă sunt păstrate un secret, necunoscut pentru oricine dar expeditorul și destinatarul. Acum, probabil te gândești, în cazul în care sumele sunt ținute secrete, cum știu că nu sunt noi monede fiind generate și umflarea valorii monedelor existente?

Răspunsul este numit dovezi zero-știință sau ZK-SNARK.

ZK-SNARK sunt o modalitate de a dovedi că aveți cunoștință de ceva fără a da orice informație despre lucrul în sine. Este folosit în ZCash pentru a dovedi tranzacția este validă și nu creează noi monede, fără a da informații cu privire la sumele și destinatarii.
Unele cercetări sugerează că anonimatul ZCash este fundamental mai puternic decat cele oferite de alte rețele axate pe viața privată, cum ar fi Dashor Monero.

Cum se naște Zcash

ZCash nu au de fapt o ICO la fel ca multe dintre cele mai recente altcoins sunt cu, lucrări de distribuție ZCash foarte mult în același mod ca și face Bitcoin - Prin minerit.

La fiecare 2,5 minute, în medie, un bloc ZCash este găsit crearea de noi 12,5 ZECs, care se adaugă până la 50 de monede noi la fiecare 10 minute, în medie, la fel ca Bitcoin a avut în primii 4 ani. Și, la fel ca Bitcoin, o dată la 4 ani, acest bloc suma recompensa va înjumătăți prea, rezultând un total maxim de 21 de milioane de monede ZCash care vor fi create vreodată.

Cum să cumpărați Zcash?

Primul pas - Ia un portofel

Începeți prin crearea unui portofel. Portofele vin în ambele forme desktop și mobile.

Pentru un portofel desktop, puteți descărca oficial portofelul Zcash pentru Macor pentru ferestre. După ce îl instalați, puteți utiliza portofelul imediat, dar nu va putea vedea tranzacții înainte de a vă lăsa să sincronizați pentru o noapte sau așa, în funcție de conexiunea la internet.

După ce a instalat, mergeți la fila Adrese proprii, faceți clic dreapta pe adresa clientul a creat pentru tine, și apoi faceți clic pe Se obține cheia privată. Un ecran prezinta cheia privată și anunțându-vă că a fost copiat în clipboard

Păstrați această copie de rezervă foarte atent și foarte sigur, de preferință, pe hârtie, amintiți-vă dacă o pierdeți, veți pierde accesul la banii, nu există nici unul care poate ajuta în cazul în care este pierdut, și oricine cu aceste controale cheie banii.

Odată ce face, dublu clic adresa publică în fila Adrese proprii va permite să - l copiați.
Păstrați - l undeva accesibil, nu este atât de mult un secret, și începe cu un „T“ în același mod Bitcoin adrese de obicei, începe cu un „1“ sau „3“.

În continuare, vom acoperi, de asemenea, modul în care să dețină ZCash pe telefonul mobil cu Coinomi MultiWallet. Dacă utilizați mai degrabă clientul nativ, nu ezitați pentru a sări peste drept înainte și să vedem cum și de unde puteți cumpăra Zcash.

Pentru exploatație ZCash pe portofel Coinomi, va trebui mai întâi să instalați aplicația pe Androiddevice dvs. (o aplicație iOS este în lucrări).

După ce ați descărcat aplicația lovit „Creează un nou portofel“, scrie fraza de acces și du-te prin procesul de dactilografiere-l înapoi în aplicația pentru a vă asigura că ați susținut în mod corect. Apoi, dvs. Au un meniu pe partea stângă cu toate activele care le-ați selectat, mergeți la ZCash, apoi glisați spre dreapta pentru a ajunge la fila „primi“.

Și nu-l ai, asta e adresa pe care o veți folosi pentru a obține ZCash dvs. Din schimburile.

Pasul următor - Găsiți un schimb Zcash

Actualizați

# 8211; Acum puteți cumpăra Zcasn pe exchangeas CEX.io lui bine (căutați butonul „comercial“ de pe bara de navigare)

În continuare vom discuta despre modul de înscriere și verificarea să se efectueze pe un schimb numit Krakenwhere puteți cumpăra ZCash.

În primul rând, du-te la Krakenand creați un cont nou. Apoi, du-te la inbox-ul de e-mail și pentru a obține e-mail de confirmare.

Acum, uita-te pentru tab-ul „Get verificate“ să fie aprobat contul dvs., astfel încât să puteți depune fonduri în ea. Ea are, de asemenea, toate detaliile actualizate cu privire la diferitele niveluri de verificări, ce documente au nevoie și ce limitări în ceea ce privește retragerea ei au.


Derulați în jos la formularul de verificare. După ce ați terminat, apăsați butonul „Get verificate“ și ar trebui să vedeți acest lucru:


După verificare, veți fi notificat prin e - mail. Apoi, puteți merge drept înainte și finanța contul. Puteți alimenta contul cu Bitcoin sau moneda Fiat.

Odată ce contul este finanțat du - te la tab - ul „Trade“, apoi privi în sus perechea de tranzacționare care se corelează cu modul în care finanțat contul. De exemplu, dacă ați finanțat contul cu Bitcoin căutați ZEC> ZEC / XBT
Apoi, căutați fila Sub „Noua ordine“, a comuta tipul de comandă de la „Limita“ la „Comanda“, a ales câte ZEC (Simbolul pentru ZCash ) pe care doriți să cumpere și să apăsați pe butonul Cumpără.

Du-te prin detaliile comenzii dvs. Pentru a vă asigura că totul este corect, iar dacă este, faceți clic pe „Trimiteți comanda“.

Felicitări! Tocmai ai cumpărat prima ZCash, acum tot ce rămâne de făcut este să-l atragă de schimb, astfel încât să puteți avea cu adevărat un control deplin asupra acestuia.

Pasul final - Retrageți Zcash dvs.

Ai face acest lucru prin a merge la finanțare Tab> Retragere> Zcash> Adăugați o nouă adresă

Acest lucru va trimite un e-mail de confirmare asigurându-vă că aprobați această adresă nou adăugat ca adresă de retragere și vă va solicita să verificați acest lucru este adresa corectă.

Acum vom merge înapoi la finanțare> Retragere> fila Zec și a ales adresa tocmai am adăugat din meniul drop-down, umple suma, faceți clic pe „Retragere Review“ și asigurați-vă că toate detaliile sunt corecte. Dacă acestea sunt, faceți clic aproba.

Ai terminat!

În câteva minute, Kraken va trimite ZCash la adresa susținută dvs., care este sub controlul tău unic. Acum ești proprietarul mândru de dvs. Foarte proprii Zcash.

Puteți urmări această adresă în orice bloc explorator care este de urmărire a Zcash Blockchain, cum ar fi ZCha.inby pur și simplu inserați adresa dvs. În bara de căutare.

Metode suplimentare pentru cumpararea Zcash

Există schimburi instant mai simple, cum ar fi Shapeshiftor Changellyyou ar putea folosi la fel de bine pentru a cumpăra Zcash. S-ar putea sfârși prin a plăti o taxă ușor mai mare, dar acest proces este mult mai ușor și nu necesită o verificare a identității.

De exemplu, pe Shapeshiftall ce faci este să alegeți Zcash, selectați Bitcoin ca monedă faci schimb, și a lovit „continua“.
Pune adresa ta de Zcash, verificați rata pe care îl primiți, verificați „Sunt de acord cu termenii și condițiile“ și a lovit „Start“ tranzacție.

Pagina următoare va rata în care schimbul are loc, iar limitele superioare și inferioare la suma pe care se poate face schimb într-un du-te, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți o tranzacție Bitcoin la adresa care este generat.

Puteți repeta acest proces ori de câte ori doriți și de schimb la fel de mult cum doriți. În câteva minute, Zcash ați cumpărat va fi trimis la adresa ta.

Un proces foarte similar este, de asemenea, posibil prin Changelly, care funcționează destul de mult la fel, și ar trebui să verificați pe care o oferă o mai bună rată la un moment dat și pentru o anumită sumă.

Dacă ați avut nici o experiență cu Zcash și-ar dori să comenteze simțiți-vă liber să facă acest lucru în secțiunea de comentarii de mai jos.

Știri asociate


Post Altcoin

Investiții pe termen lung

Post Altcoin

Reddcoin Social Broadcast

Post Altcoin

Cloud Mining - profitabilă sau o evoluție a unei înșelători?

Post Altcoin

Cum să cumperi NEO în 3 pași simpli: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Cum să cumpăr IOTA: Un ghid de bază pentru începători

Post Altcoin

Ethereum ridică 6.4 milioane USD în primul trimestru al vânzării Genesis

Post Altcoin

Furtunul din aur Bitcoin a fost explicat (vine în 25 octombrie)

Post Altcoin

Podul Bratislava acceptând Worldcoin În timp ce Alianța WDC a lansat lansarea portofelului revoluționar Turtle Drunk

Post Altcoin

Rebranding, interviuri și o listă completă de pagini de monede

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates spune că Bitcoin este mai bun decât moneda

Post Altcoin

Oamenii de știință cer donații Bitcoin & Dogecoin

Post Altcoin

7 modalități ușoare de a afla dificultatea Bitcoin