Cum să cumperi NEM (XEM) - un ghid pentru începători | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum să cumperi NEM (XEM) - un ghid pentru începători

Cum să cumperi NEM (XEM) - un ghid pentru începători

NEM (XEM) este o descentralizată, de tip peer-to-peer Criptomonedă și platforma blockchain care lansat în martie 2015. De atunci, aceasta a crescut de a deveni un Top 10 Criptomonedă cu un capac de piață de mai mult de 1,8 miliarde $ (la momentul acestei scris).

Există 9 miliarde de monede XEM în circulație, toate acestea au fost create înainte de lansare. NEM este scris în Java, și a fost construit de la sol în sus, în scopul de a aborda problemele cu care se confruntă mulți cryptocurrencies astăzi (cum ar fi ușurința de utilizare, viteză, și scalabilitate).

Aici sunt 3 Caracteristici cheie ale NEM:

Dovada importanță

NEM a introdus o nouă caracteristică a blockchain tehnologia numită Dovada de importanță (POI). Este oarecum similar cu Dovada Stake, dar include mai multe variabile. Cu POI NEM lui, cu atât mai multe monede un utilizator are și cele mai multe tranzacții care le fac-mai importanta ei dat. Acest impact încurajează utilizarea în mod activ monede XEM, mai degrabă decât pur și simplu le deține.

Recoltat

În loc de minerit, NEM are o caracteristică numită recoltare. Ea nu are nevoie de nici un hardware special, dar pentru a începe recoltarea, aveți nevoie să aibă cel puțin 10.000 de monede XEM dobândite. Oricine rulează supernodes (a se vedea mai jos) și operațiunile de prelucrare a plătit prin procesarea plăților pentru rețea.

Avantajul recoltării este că utilizează mult mai puțină electricitate decât cea minieră, ceea ce înseamnă că taxele de tranzacție mai mici. Ca atare, NEM este un Criptomonedă mult mai eficiente energetic decât Bitcoin (BTC).

Programul Supernode

Supernode programrewards oameni care se execută noduri activi. Noduri de înaltă performanță ajuta la securizarea rețelei. Aceste reuniuni de lățime de bandă, înălțimea de lanț, ping, și cerințele de reactie sunt date la întâmplare premii. Cu toate acestea, pentru a participa la programul Supernode, trebuie să aibă cel puțin 30 de milioane de XEM.

Pasul 1: Alegerea unui portofel NEM

Dacă v-ați decis că NEM este investiția potrivită pentru tine, vei dori aproape sigur un portofel NEM pentru a păstra monede XEM în condiții de siguranță. Alternativa este păstrarea monedelor dvs. În schimburi. Dacă nu sunteți de planificare pe zi de tranzacționare, am recomandăm insistent depozitarea monedelor dvs. Pe bursele din motive de securitate.

Din păcate, atunci când vine vorba de portofele NEM, nu aveți o mare de opțiuni. Singura opțiune reală este portofelul NEM Nano, un portofel desktop care este compatibil cu Windows, Mac și Linux.

Există, de asemenea, un NEM Mobile Walletthat pot fi descărcate prin aplicația Android sau iPhone App. Dar portofelul desktop este în general considerată cea mai bună opțiune. Prin urmare, portofel mobil NEM a primit recenzii mixte care citează accidente și bug-uri.

Cele 7 pași simpli pentru a Descărcarea Wallet NEM Nano
 

Aici, voi lua pas cu pas, prin descărcarea și instalarea Wallet NEM Nano:

  1. Du-te la NEM Downloadspage și selectați versiunea corespunzătoare din portofel: Windows, Mac sau Linux.
  2. Descărcați portofelul, și deschideți-l. În continuare, veți vedea interfața. Dați clic pe „Înregistrare“.
  3. Veți găsi aveți posibilitatea de a alege tipuri de portofel: Portofel simplu, Portofel Brain, și Portofel Cheie privată. Vă recomandăm alegerea Wallet simplă.
  4. Introduceți un nume pentru portofel. În secțiunea „Selectați o rețea“ secțiune, păstrați opțiunea implicită de „Mainnet.“ Apoi introduceți o parolă sigură.
  5. Dați clic pe „Creați Wallet simplă.“ portofelul dumneavoastră va fi apoi salvat ca a.wlt fișier, care conține cheia privată.
  6. După descărcarea fișierului the.wlt, vei fi prezentat cu un „Safety Warning cont“ pagina. Asigurați-vă că pentru a citi prin intermediul informațiilor, și verificați pentru a vă asigura că fișierul dvs. Portofel, cheia privată, și parola au descărcat. Am recomandat să stocați offline cheia privată. În continuare faceți clic pe „Sunt de acord.“
  7. Tu ești acum la pagina de conectare. Selectați portofelul nou instalat, și introduceți parola. Faceți clic pe 'Sign In.' Veți fi direcționat la interfața, și sunteți gata pentru a merge!

Pasul 2: Cumpărarea NEM

Acum, că Wallet dvs. NEM este configurat în întregime, este timpul pentru a cumpăra monede XEM. Există câteva opțiuni disponibile:

Pe un schimb, cumpărați NEM cu Fiat.

Această achiziție se poate face numai printr-o serie de schimburi de mici, cum ar fi Exrates (XEM / USD) și LiteBit.eu (XEM / EUR).

Achiziționați BTC, și-l schimb pentru XEM pe aceeași platformă.

Puteți face această achiziție pe schimburi mai mari, cum ar fi Bittrex, Poloniex sau HitBTC. În cazul Bittrex, puteți schimba, de asemenea, Ethereum (ETH) pentru XEM. Este, probabil, cea mai bună opțiune disponibilă în acest moment.

Achiziționați BTC, apoi se transferă într-un alt schimb înainte de tranzacționare pentru XEM-l.

Opțiunea finală este de cumpărare BTCon un schimb care nu are NEM (cum ar fi Coinbase, Kraken, sau Gemeni). Apoi se transferă la un alt schimb, în ​​scopul de a se schimba pentru NEM.

Cumpărarea NEM prin Changelly

O altă opțiune este de a cumpăra BTC la un schimb de alegere, apoi schimba-l pentru XEM pe un schimb numit Changelly. Acest schimb este unic, în sensul că este necesară aproape nici o verificare.

Doar înregistrați cu e-mail, și puteți schimba Bitcoin sau orice alt cripto pentru NEM, în termen de 30 de minute. Asigurați-vă că pentru a verifica această recenzie Changelly și compara direct Changelly cu un alt schimb de Criptomonedă numit schimba forma.

Concluzie

NEM este un Criptomonedă foarte transparent și trasabile. Dar, la fel ca Bitcoin, are puțin în modul de caracteristici de confidențialitate. Deși nu este revoluționar, NEM este o monedă foarte funcțională. Faptul că este un Top 10 Criptomonedă este o dovadă a funcționalității sale. Deși nu există multe NEM Portofele disponibile, Wallet.P_END NEM Nano funcționează bine. Achiziționarea NEM este suficient ca acesta are un număr de schimburi, care oferă un NEM / BTC pereche simplă.

Ați avut o experiență cu NEM? Mi-ar plăcea să aud despre asta, asa ca lasa un comentariu de mai jos.

Știri asociate


Post Altcoin

Dogecoins # 98 NASCAR Dogecar este gata să plece

Post Altcoin

Bătălia criptocurrency a Verzilor

Post Altcoin

Tutorial despre cum să vă conectați la portofelul Reddcoin POSV

Post Altcoin

7 modalități ușoare de a afla dificultatea Bitcoin

Post Altcoin

Coin Scurt ziar de zi cu zi: Twitch.tv și Dogecoin, Apple Pay, AMA Gavin, Bitcoin Ransomware, și Tecnisa

Post Altcoin

Cum să cumpărați cardan (ADA) în 3 pași simpli: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea a II-a - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Portofele Bitcoin: preferați software-ul pe bază de web sau preferați să mergeți mobil?

Post Altcoin

Fluttercoin: o idee nouă în alternative la Bitcoin

Post Altcoin

Cum de a cumpăra Zcash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

GAW Miners CEO pe titlul KNC: Scriptura minieră este casa mea

Post Altcoin

Cum să cumpărați Litecoin cu Paypal, un card de credit sau un transfer bancar