Cum de a cumpăra Dash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Cum de a cumpăra Dash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Cum de a cumpăra Dash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Notă: Dacă sunteți în căutarea de a cumpăra Dash în scopuri comerciale numai poate doriți să verificați Plus500 Dash CFD-uri. Rețineți că, atunci când tranzacționare CFD-uri de capital este în pericol.

Dash este digital Cash

Dash este un popular open source, de tip peer-to-peer (P2P), Criptomonedă descentralizate, care oferă o serie de avantaje față de moneda fiat, Bitcoin, și alte cryptocurrencies. Echipa Dash Core este format din aproximativ 50 de angajați, care îmbunătățesc în mod continuu protocolul. Concentrându-se pe ușurința de utilizare, expunere, și progresele tehnologice, se așteaptă Dash să fie un jucător pe termen lung în spațiul Criptomonedă.

Dash a început în jurul valorii de 11 $ la începutul anului 2017 și a crescut în valoare de peste $ 200 pe tot parcursul anului, cu un capac de piață de peste 1,5 miliarde $. Este în prezent al 5-lea cel mai mare altcoin acolo.

Care sunt avantajele Dash?

Potrivit site-ul companiei Dash, Dash este „numerar digital“, care pot fi utilizate oriunde. Dash permite o caracteristică numită PrivateSendthat amestecă monede prin Masternodes, în scopul de a face aproape imposibil de a urmări o tranzacție de la început până la sfârșit.

Dash are, de asemenea, o caracteristică numită InstantSend, permițând ca plățile să confirme în mai puțin de o secundă, în timp ce evitarea dublei problemthat cheltuielilor este o preocupare comună cu alte cryptocurrencies. În plus, Dash este sigur, deoarece tranzacțiile sunt confirmate de către mineri, care găzduiesc în mod colectiv de mii de servere din intreaga lume.

Pur și simplu pune, Dash permite oamenilor să cumpere obiecte de zi cu zi cât mai repede și în mod privat, deoarece acestea ar fi cu numerar.

Ce avantaje Dash au peste Bitcoin?

Dash are o serie de avantaje față de Bitcoin, deoarece asigură tranzacții aproape instantanee, private. Aceste două caracteristici, împreună cu securitate de înaltă calitate, va permite probabil adoptarea în continuare, în special pentru tranzacțiile din lumea reală, care necesită viteză și anonimat.

Realist, Bitcoin nu va fi niciodată utilizate pentru tranzacțiile de zi cu zi, cum ar fi cumpararea de lapte și pâine, cu excepția cazului în protocolul său de bază se schimbă dramatic. În plus, oricine caută intimitate va alege Dash peste Bitcoin, ca Bitcoin nu este complet anonim.

Vrei să cumperi niște Dash? Iată care sunt pașii:

Pasul 1 - Ia un portofel Dash

Înainte de a începe procesul de cumpărare Dash veți avea nevoie pentru a obține un portofel Dash. La fel ca portofele Bitcoin, există diferite tipuri de portofele Dash. Pentru cantități mari de Dash folosiți întotdeauna un portofel hardware. Dacă sunteți doar „joc“ cu moneda un portofel mobil sau desktop va face la fel de bine.

Dash Hardware Wallet

Folosind un Dash hardware portofel disponibil de la Trezor, KeepKey sau Ledgeris modul cel mai sigur de a utiliza și stoca Dash pentru o perioadă mai lungă de timp.

Dash Portofele Desktop

Cel mai simplu mod de a stoca și de a folosi Dash este de a utiliza un portofel pentru desktop ca Dash Wallet Electrum. Cu toate acestea, acest portofel nu are o mulțime de caracteristici, cum ar fi de dorit InstantSend și PrivateSend, astfel că nu poate fi cea mai bună alegere pentru utilizatorii care caută funcționalitate pe scară largă.

Oricine cauta toate beneficiile Dash ar trebui să utilizeze walletavailable Dash Core pentru Mac, Linux și Windows.

Dash Portofele mobile

Achiziționarea Dash sau orice Criptomonedă, inclusiv Bitcoin, este adesea mult mai complicată decât ar trebui să fie pentru oricine care este nou în această industrie. Persoanele care dețin deja Bitcoin poate pur și simplu pentru comerț Dash pe un număr de diferite site-uri de schimb Criptomonedă (de exemplu, Changelly, schimba forma).

Din păcate, oamenii care încearcă să facă schimb fiat pentru Dash se confruntă cu o luptă dificilă. Oricine a fost implicat în spațiul Criptomonedă de ceva timp știe cât de greu este folosit pentru a fi de a cumpăra Bitcoin. Nu vă faceți griji, vremurile se schimba, deoarece există modalități noi de a cumpăra Dash direct cu bani pe care o vom discuta în scurt timp.

Dash Achiziționarea cu un card de credit

CEX.io- Înființată în 2013 CEX.io este una dintre cele mai vechi companii din joc. În timp ce nu se poate cumpăra Dash prin serviciile lor de brokeraj, puteți utiliza schimbul lor și bani depozit prin cardul de credit.

Platforme eToro- ca eToro nu vă dau acces efectiv la monede și nu puteți trimite monede de la eToro altor persoane. Singurul lucru care se poate face cu platforma este de a cumpăra și a vinde Litecoin pentru fiat valută (de exemplu, dolari, euro, etc). Înțeles această platformă este bun, dacă doriți doar să speculeze asupra prețului. Această metodă este valabilă numai în cazul în care locuiți în afara Statelor Unite.

BitPanda- Vă permite să cumpere Dash folosind cartea de credit, contul Skrill, prin transfer SEPA sau transferul sofort. Cumpărarea pe Bitpanda necesită limite de verificare și de cumpărare sunt relativ mici (600 de euro). BitPanda este disponibil doar în Europa.

Dash Achiziționarea cu un transfer bancar

Kraken- Un alt schimb de altcoin bine respectate. Kraken vă permite să contul cu USD sau EUR printr-un transfer bancar și apoi cumpăra direct Dash.

AnyCoinDirect - Un site care face relativ ușor de a cumpăra Dash direct printr-un transfer SEPA pentru clienții care se află în Europa. Ele sunt cel mai mare schimb Criptomonedă în Europa și taxele lor nu sunt prea scumpe. După ce a fost verificat, este nevoie de aproximativ 2 zile pentru a primi Dash.

Cumpara Dash direct cu numerar

ATM-uri Dash

# 8211; Există trei locații din Statele Unite, în Oregon, Florida, și New York, în cazul în care utilizatorii pot cumpăra Dash direct de la un bancomat. În timp ce taxele sunt mari, aceasta este una dintre cele mai simple moduri de a dobândi Dash. Locații ATM pentru a achiziționa BTC și alte cryptocurrencies pot fi găsite la CoinATMRadar.

WallofCoins - Utilizatorii pot cumpăra Dash la aproape prețul la fața locului prin simpla depunere numerar la o bancă locală în multe țări, cum ar fi Statele Unite ale Americii. În plus, WallofCoins este disponibil în Canada, Brazilia, Germania, Letonia, Polonia, și Filipine.

Un chat-ul cu suport pentru clienți a arătat că acestea pot vinde cratima la aproape rata de piață merge, deoarece acestea sunt un serviciu de escrow, pur și simplu, care deține un vânzător de monede pentru ei. Prin oferirea acestui serviciu de escrow, ei sunt capabili de a facilita un fiat la tranzacție Criptomonedă relativ ieftin și trimite Dash direct către cumpărători rapid.

După verificare depozit în numerar, este nevoie de aproximativ 15 minute pentru a primi Dash. Când se ajunge la ea, oamenii care doresc să achiziționeze Dash direct cu numerar se poate face acest lucru pentru aproximativ o taxă de 1%, evitând în același timp a trebui să cumpere mai întâi Bitcoin. Trebuie remarcat faptul că persoanele care doresc să cumpere Bitcoin, poate face, de asemenea, acest lucru la WallofCoins, simplificarea procesului de cumpărare în mod substanțial Criptomonedă.

Schimb Bitcoin Dash

Odată ce ați terminat de cumpărare Dash nu uitați să se mute monedele în portofelul dumneavoastră personale. Nu lăsați niciodată monede pe un schimb, deoarece acestea pot fi pierdute sau furate. După ce monedele ajunge la portofelul dețineți oficial Dash.

Aveți nevoie de mai multe informații? Consultați documentația oficială Dash

Știri asociate


Post Altcoin

Raportul zilnic Bitcoin: BitFury Capital investește în BitGo, KnCMiner închide o rundă de investiții de 14 milioane de dolari, și multe altele

Post Altcoin

7 modalități ușoare de a afla dificultatea Bitcoin

Post Altcoin

BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW

Post Altcoin

Mastercoin și Omniwallet Beta

Post Altcoin

Cum să cumpărați EOS în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Cum să cumperi NEO în 3 pași simpli: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Testul de înșelătorie Bitcoin - 10 instrumente pentru a determina dacă o afacere Bitcoin este legitimă

Post Altcoin

Raportul zilnic Bitcoin: CheapAir acceptând Dogecoin și Litecoin, DigitalTangible Gold la Bitcoin Exchange și multe altele

Post Altcoin

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care

Post Altcoin

Dogecon SF: O petrecere care a fost surprinzător de serioasă

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Marți - Deveniți un expert Bitcoin Safety

Post Altcoin

Cum se generează Bitcoins de pe computerul de acasă