8 moduri de a nu pierde niciodată o actualizare crucială Bitcoin | Romanian.globalsciencecollaboration.org

8 moduri de a nu pierde niciodată o actualizare crucială Bitcoin

8 moduri de a nu pierde niciodată o actualizare crucială Bitcoin

Din moment ce se pare că ceva nou se întâmplă în emisfera Bitcoin în fiecare altă zi, o mulțime de oameni se întreabă ce este cel mai bun mod de a rămâne actualizat. Fie că este vorba cele mai recente știri sau prețul Bitcoin aici sunt 8 moduri care vă vor ajuta să țină pasul cu vremurile.

Pentru desktop - Cel mai bun Bitcoin widget-uri în jurul valorii de

My Bitcoins Gadget (Windows)

Acest gadget gratuit vă va arăta suma totală de monede îl dețineți, cât de mult sunt în valoare și se va conecta, de asemenea, la piscina miniere pentru a arăta recompense și alte date. Widget-ul a fost scris de membru BitcoinTalk Domchiand tocmai a lansat un nou actualizat după prăbușirea Mt.Gox.

Deși site-ul poate parea un pic dubios aceasta a fost testat de mai multe BitcoinTalk memberswhich s-au dovedit a fi „sigur, simplu și curat“.

Bitcoin Ticker (Mac)

Această aplicație gratuită pe care le folosesc personal va plasa un ticker Bitcoin pe bara Mac OSX în partea de sus a ecranului. Ticker poate afișa prețurile de până la 7 schimburi diferite.

Pentru navigarea pe Internet - Cele mai bune site-uri de știri Bitcoin

R / Bitcoin (Evaluat la # 52 pe web | 133,012 cititori)

Deși Reddit este un site de depunere link-ul de-a lungul ultimelor 18 luni, l-am găsit a fi cea mai bună sursă pentru Bitcoin știri. În primul rând, cele mai multe dintre interesante știri pe care le va ajunge oricum. În al doilea rând, cele mai interesante scurgeri de știri și povești informale ajung acolo.

Coindesk (# 3667 Evaluat pe web | # cititori necunoscute)

Cu o estimare de mai multe milioane de vizite pe lună (datele nu sunt complet corecte), Coindesk este în prezent lider site-ul Bitcoin. Spre deosebire de alte site-uri Coindesk nu furnizează posturi sponsorizate, ceea ce face poveștile lor un pic mai fiabile. Rețineți că acestea publică în jurul valorii de 10 de posturi în fiecare zi, ceea ce face greu de urmat cândva.

Sfatul meu ar fi să vă abonați la actualizarea lor de zi cu zi de știri și doar glet pe cele mai importante titluri o dată pe zi. Din anumite motive, înscriere pentru actualizări zilnice de știri este disponibil numai pe versionof mobil site-ul (ciudat...).

DCMagnates (# 135050 Evaluat pe web | # cititori necunoscute)

Dacă sunteți în căutarea pentru știri alături de sfaturi de tranzacționare, atunci DCMagnates este, probabil, cea mai bună opțiune disponibilă. Site-ul furnizează o acoperire de știri extinse și analiza, de asemenea, de tranzacționare a Bitcoin, Litecoin și alte cripto-valute. Din nou, cel mai bun mod de a rămâne la curent ar fi să se înscrie pentru actualizările lor de e-mail de zi cu zi.

Pentru telefonul mobil - cele mai bune aplicații Bitcoin

Bitcoin Checker (Android) - utilizatorii 50,000+, Evaluat 4.7 de către utilizatori 3,427

Această aplicație va permite nu numai să obțină cele mai recente prețurile, ci și pentru a seta alarme pentru condiții specifice. De exemplu, în cazul în care prețul merge în sus sau în jos de o anumită sumă sau precent.

ZeroBlock (iPhone | Android) - utilizatorii 50,000+, Evaluat la 4 de către utilizatori 840

Aplicația care a fost achiziționat de către Blockchain.infoallows să vizualizați cele mai recente prețuri de piață, știri Bitcoin și, de asemenea, incompasses un calculator Bitcoin. Alerte de pret Bitcoin sunt de asemenea disponibile. Se pare că versiunea pentru iPhone este mai bună decât cea Android, deoarece este de rating sunt 4.5 în timp ce versiunea Android este 3.6.

99Bitcoins' Mobile App (Android) - Peste 1000, Evaluat 4.6 de către utilizatori 43

Desigur, nu ne-ar părăsi acest post fără a menționa propria noastră aplicație Bitcoin. Poate că nu e la fel de fantezie ca și alte aplicații, dar devine treaba. Cu aplicația noastră va fi capabil de a urmări cele mai recente preturi Bitcoin de la 4 schimburi diferite, pentru a primi cele mai recente știri Bitcoin din 7 surse diferite și va afișa un widget preț Bitcoin pe ecranul principal al telefonului.

Au orice alte modalități de a rămâne la curent, care nu au fost menționate aici? le împărtășească în comentariile de mai jos. 

Ps

Dacă doriți să stați vechi de școală și de a obține o hârtie de știri fizice despre Bitcoin verifica Bitcoin Magazine, ei au un digital și o versiune tipărită și fac o treabă foarte bună.

Știri asociate


Post Altcoin

Jesse Powell de la Ripple demisionează

Post Altcoin

Lex Cryptographia, Bitcoin și Revoluția Bazarului Deschis

Post Altcoin

Schema GAW Miners este dezvăluită în cele din urmă

Post Altcoin

4 pași simpli pentru a accepta Bitcoin în afacerea dvs

Post Altcoin

6 Pași pentru a evalua dacă o criptare alternativă merită investiția

Post Altcoin

Bitcoin și viitorul banilor

Post Altcoin

Vindem Litecoins cu Paypal pentru numerar USD sau EUR

Post Altcoin

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care

Post Altcoin

Ce este Ripple? O privire în interiorul Crypto 2.0

Post Altcoin

Ghid: 4 Programe Nasty care va Hijack fișierele dvs. pentru Bitcoins

Post Altcoin

Statul Dogecoin

Post Altcoin

Cryptocurrencies anonime: istoria lor pe scurt