6 Pași pentru a evalua dacă o criptare alternativă merită investiția | Romanian.globalsciencecollaboration.org

6 Pași pentru a evalua dacă o criptare alternativă merită investiția

6 Pași pentru a evalua dacă o criptare alternativă merită investiția

Ca cititori fideli ai 99Bitcoins, probabil știți deja că în afară de Bitcoin, există în prezent peste 600 de cryptocurrencies alternative pe piață. Sursa-cod Bitcoin, fiind open-source și disponibile publicului pe Github, pot fi copiate în mod liber de către orice persoană interesată în crearea propria lor monedă.

Problema pe care mulți oameni au este că, cu atât de multe alternative, cum evaluăm care sunt cele în valoare de a studia și de cumpărare? La urma urmei, fiecare având propria sa monedă de preț, cu siguranță se simte ca o piață de 24/7 stoc.

Voi încerca să treacă printr-o parte din factorii pe care le la CoinGeckouse în evaluarea altcoins.

1. Tehnică și norme monetare inovare

Unii oameni au de părere că plafon maxim de 21 de milioane de monede Bitcoin este un factor de limitare, deoarece oamenii se simt de primire săraci doar 0.0001 BTC la un moment dat. Dogecoin, de exemplu, are o aprovizionare totală de 100 de miliarde de dogecoins care au fost pe deplin exploatate până la jumătatea anului 2015. De asemenea, nu are un capac greu și se estimează că va crește la 5.256 de miliarde de monede în fiecare an, după ce a atins 100 de miliarde. Schimbările în normele monetare creează un stimulent economic cu totul diferit pentru altcoin.

Alte monede au folosit un algoritm de hashing cu totul diferit. Peercoin, de exemplu, folosește o dovadă a miza în loc de dovada-de-muncă, în timp ce Ethereumis un Criptomonedă care este proiectat de la sol fără bifurcare de orice cod de la Bitcoin și este, de asemenea, Turing-completă. Există mai multe inovații interesante se întâmplă în lume altcoin care pot fi benefice pentru ecosistemul global și pornind de la această bază va fi un prim pas bun în evaluarea altcoins.

Activitatea 2. Dezvoltarea

O modalitate de a evalua dacă un anumit altcoin are un viitor bun este să se uite la activitatea de dezvoltare. O monedă cu o echipă de dezvoltare activă va fi împingând actualizări și patching bug-uri tot timpul.

Putem vedea că Bitcoin are echipa de dezvoltare cea mai activă. Toate lucrările de dezvoltare se face în mod public, prin intermediul registrului central Github și se poate verifica dacă oricare dintre dezvoltatorii de monede este „dormit“. Deoarece multe monede sunt „bifurcată“ de la Bitcoin, este deosebit de important pentru dezvoltatorii să fie împingându actualizări de fiecare dată când un bug se găsește în Bitcoin, deoarece aceasta va afecta aproape sigur altcoin asemenea, deoarece ele sunt în mare parte similare de partajare codebase.

 

3. Puterea comunitară

O monedă fără o comunitate nu va avea nici un fel de valoare pentru că nimeni nu va fi folosind altcoin. Privind prin forumuri, cum ar fi Bitcointalk, veți observa că mulți vor pretinde că altcoin lor are cea mai bună comunitate, dar cel mai bun mod de a evalua dimensiunea comunității este să se uite la cifre.

Este greu de spus că moneda X are numărul Y de utilizatori din cauza naturii sale descentralizate. Cu toate acestea, se poate folosi proxy-uri atunci când se estimează mărimea comunității prin uita la numărul de Facebook îi place, adepți Twitter și activitatea Reddit.

4. Volumul de tranzactionare & lichiditate

La fel de important este să se uite dacă există vreo activitate comercială din jurul altcoin. Nu există nici un punct care deține mii de dolari în valoare de altcoin în cazul în care nimeni nu este ea de tranzacționare și există o șansă foarte mică de ieșire poziția curentă pe piață.

Vor fi leagăne sălbatice în preț ori de câte ori orice sumă este cumpărat și vândut și această volatilitate nu este bun pentru menținerea valorii participațiilor dumneavoastră altcoin.

Capitalizarea pieței 5.

Monede cu o capitalizare de piață scăzută poate fi ușor de manipulat de către persoanele care intenționează să organizeze pompe și gropilor de trucuri. Se poate pierde o mulțime de bani în cazul în care sensibile la minciunile pe care acești oameni împinge afară.

Monede cu o capitalizare de piață mai mare va fi mai greu să fie manipulat, deoarece va fi nevoie de o bază de capital substanțial mai mare pentru a manipula prețul.

6. Interesul public

În cele din urmă, ar trebui să ia în considerare, de asemenea, cât de popular este moneda în World Wide Web. O căutare rapidă a numelui monede pe Google sau Bing va arăta cât de multe rezultate există în ceea ce privește moneda. Monede consacrate, cum Bitcoin va avea milioane de rezultate de căutare care arată maturitatea monedei, în timp ce monedele mici vor avea foarte puțin pentru a arăta.

Același lucru se poate spune de uita la popularitatea site-ul oficial al monedei pe Alexa. Bitcoin.org, site-ul oficial al Bitcoin este foarte popular în lume, clasamentul ca site-ul 14,175thmost populare Alexa de pe planeta, la momentul scrierii.

Sper că până acum sunteți conștienți de unele moduri de nivel înalt de evaluare altcoins bazate pe acest articol. Cu toate acestea, există multe alte modalități de evaluare altcoins care vor necesita cercetări suplimentare.

Deși ecosistemul altcoin este umplut cu multe escrocherii - face acest lucru să fie foarte atenți atunci când navigați acest spațiu -, acesta poate fi, de asemenea, foarte profitabil daca ai face dreptate temele. Nu crede tot ceea ce ai citit și de a face o verificare prealabilă prin verificarea pentru fapte și date cu privire la CoinGecko și alte site-uri mereu.

Știri asociate


Post Altcoin

Explicând prețul scăzut al Reddcoin și un apel pentru transparență

Post Altcoin

Bit-thereum - Potențialul lui Bitcoin, Ethereum și Orisi, partea a doua

Post Altcoin

Calea Potcoin

Post Altcoin

Gavin Andresen vă arată cum să implementați o protecție a fișierelor de portofel cu doi factori

Post Altcoin

Căutând reprezentanții monedelor din comunitățile Crypto

Post Altcoin

California, un pas mai aproape de legalizarea Bitcoin

Post Altcoin

Interviul: Brandon Kurtz de la Vertcoin Athlete

Post Altcoin

Ce este Dogecoin, moneda de caritate?

Post Altcoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea a II-a - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

De ce Reddcoin este moneda socială

Post Altcoin

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea I

Post Altcoin

Darkcoin a fost adăugat la piețele de droguri Darknet