6 tutoriale de tranzacționare Bitcoin care merită citite | Romanian.globalsciencecollaboration.org

6 tutoriale de tranzacționare Bitcoin care merită citite

6 tutoriale de tranzacționare Bitcoin care merită citite

Cu prețul Bitcoin lui crește vertiginos în ultimele săptămâni, o mulțime de jucători noi sunt obtinerea curios despre acest Criptomonedă misterios, dar numai câteva au cunoștințele necesare pentru a începe de tranzacționare ca un profesionist. Deci, aici sunt șase Bitcoin de tranzacționare tutorialsthat poate ajuta incepatorii începe. Aruncati o privire, să învețe elementele de bază și de comercializare fericit!

1. Bitcoins Cumpărarea (versiunea newbie)

Spre deosebire de ceea ce cred cei mai mulți profesori, Wikipedia este de fapt o bună sursă de informații, cel puțin în cazul lui Bitcoin. Bitcoin wiki adună o mulțime de cunoștințe prețioase, cu zeci de pagini virtuale, alimentate de o comunitate cinstit. Acest tutorial simplu, de exemplu, este de mare pentru a obține ai început.

2. Ziua Bitcoin Trading

Aflați cum să „cumpărarea și să vândă Bitcoins în cantități mici, la schimburi de distracție și de profit“, cu acest tutorial scurt. Cu toate că acest articol are un an și o mulțime sa schimbat de atunci, este încă un frumos tutorial pic.

3. Tutorial pentru Bitcoin tranzacționare prin Mt. Gox

Deși Japonia pe bază de Mt. Gox nu este cel mai mare schimb Bitcoin din lume mai, ea are încă o mulțime de utilizatori fideli, deci aici este un tutorial despre cunoștințele de bază pentru a comerțului cu succes folosind această platformă.

4. Bitcoin de tranzacționare cu USD prin PayPal sau un card de credit

Un tutorial util cu diferite secțiuni și un video despre unele schimburi comerciale, atât în ​​valută și tradiționale. Prin intermediul acestui site, puteți avea, de asemenea, acces la un diferit, dar la fel de util, ghid intitulat „Metode de tranzacționare Bitcoin comparate“.

5. Bitcoin Trading opinie

Un tutorial complet cu informații de bază și mai multe link-uri către alte pagini veți dori să citiți, dacă doriți să faceți bani cu tranzacționare Criptomonedă.

6. Cum se tranzactioneaza Bitcoins cu analiza fundamentală

Un alt tip de tutorial de tranzacționare care ar putea să intereseze unele Bitcoiners: să ia doar o privire și verificați dacă asta e cazul tau.

Dacă sunteți acel tip de persoană care ar vorbi mai degrabă despre Bitcoin de tranzacționare, în loc de a citi despre el, puteți vizita, de asemenea forum Trading Bitcoin, care are sfaturi bune despre tranzacționare în condiții de siguranță.

Știri asociate


Post Altcoin

8 moduri de a nu pierde niciodată o actualizare crucială Bitcoin

Post Altcoin

Progresul lui Bitcoin este o combinație de platforme viitoare Imposibile, parte 2: Counterparty, Open Bazaar și multe altele

Post Altcoin

Jesse Powell de la Ripple demisionează

Post Altcoin

Cryptocurrencies anonime: istoria lor pe scurt

Post Altcoin

BTC-e: Exchange Bitcoin cu FOREX & Altcoins mixte

Post Altcoin

Podul Bratislava acceptând Worldcoin În timp ce Alianța WDC a lansat lansarea portofelului revoluționar Turtle Drunk

Post Altcoin

Multisig: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Ce este Darkcoin, moneda anonimă?

Post Altcoin

99Bitcoins vrea să alegeți câștigătorul concursului nostru de tagline!

Post Altcoin

Coin Scurt ziar de zi cu zi: Twitch.tv și Dogecoin, Apple Pay, AMA Gavin, Bitcoin Ransomware, și Tecnisa

Post Altcoin

Un ghid minuțios simplu pentru Cryptocurrency pentru algoritmi X

Post Altcoin

BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW