4 pași simpli pentru a accepta Bitcoin în afacerea dvs | Romanian.globalsciencecollaboration.org

4 pași simpli pentru a accepta Bitcoin în afacerea dvs

4 pași simpli pentru a accepta Bitcoin în afacerea dvs

Deci, v-ați decis să accepte Bitcoin în afacerea ta, minunat! Astăzi există peste 100.000 de businessesworldwide care accepta Bitcoin. Acceptarea Bitcoins nu înseamnă că trebuie de fapt să dețină Bitcoins. O mulțime de servicii acolo vă permit să acceptați Bitcoin la fel ca o formă de plată și apoi imediat trimiteți suma plătită în dolari, euro sau orice moneda pe care o alegeți.

Acum, să vă dau o scurtă trecere în revistă a ceea ce pașii pe care trebuie să le ia pentru a începe cu acceptarea Bitcoins.

Pasul 1 - Găsiți un furnizor de soluții de comerciant

Un furnizor de soluție de comerciant Bitcoin este de fapt o companie care va accepta Bitcoins pentru dvs. Și apoi le converti în propria monedă. Puteți alege, de asemenea, pentru a menține Bitcoins și nu le converti în moneda tradițională.

Un bun furnizor vă va furniza, de asemenea, un POS (punct de vânzare) integrare - ceea ce înseamnă un mod de a percepe clienților fără întrerupere, în pâlnia de vânzare normală.

Un bun exemplu pentru acest lucru ar fi Bitpay care vă oferă o aplicație POS pentru magazinul dvs. (dacă aveți o cărămidă și un mortar) sau un plugin pentru site-ul dumneavoastră. Dacă dețineți un magazin de cărămidă și mortar este sfătuit să păstreze un iPhone sau iPad de lângă „obișnuit“ registru de numerar cu aplicația de plată. Unii furnizor (de exemplu, Coinkite) vă va furniza un terminal de plată fizic astfel încât nu va avea nevoie de nimic altceva.

Pasul 3 - Contabilitate

Ar trebui să se consulte contabilul dvs. În ceea ce privește reglementările pentru acceptarea Bitcoinin tara. Diferite țări au abordări diferite față de Bitcoin și acest lucru ar trebui să fie determinată personal, în funcție de locația. Acest lucru este, de asemenea, relevant ca ceea ce pentru a imprima pe facturile ca formă de plată.

Pasul 4 - Pune un semn :)

Nu în ultimul rând permiteți clienților să afle că acceptați Bitcoin. Dacă aveți un magazin online, puteți utiliza logo-ul oficial așa cum este prezentat aici:

Sau, dacă aveți un magazin de cărămidă și mortar puteți imprima unul. Acest lucru nu va notifica numai persoanele pe care le acceptă acum o nouă formă de plată, dar va contribui, de asemenea, economia Bitcoin, în general, ca mai multe persoane vor fi deschise pentru a primi plăți în Bitcoin (pentru că ei știu că au unde să-l petreacă).

Asta e! Destul de simplu nu-i asa? Dacă aveți mai multe întrebări cu privire la modul de a începe acceptarea Bitcoins puteți să le împartă în secțiunea de comentarii de mai jos.

Știri asociate


Post Altcoin

SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului

Post Altcoin

Regulile de aur: un ghid de bază pentru cumpărarea și utilizarea Bitcoins

Post Altcoin

Cum să cumperi NEM (XEM) - un ghid pentru începători

Post Altcoin

Cum să cumpărați Denumire (Paypal, carte de credit, numerar) - 100% sigură și simplă

Post Altcoin

BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW

Post Altcoin

Cum să revendicăm Bitcoin Cash și să îl vindeți pentru Bitcoin (TREZOR, Ledger, Electrum)

Post Altcoin

Furtunul din aur Bitcoin a fost explicat (vine în 25 octombrie)

Post Altcoin

Investiții pe termen lung

Post Altcoin

Jesse Powell de la Ripple demisionează

Post Altcoin

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care

Post Altcoin

Cele mai bune 6 software Bitcoin mining

Post Altcoin

6 Pași pentru a evalua dacă o criptare alternativă merită investiția