Ce este Namecoin, Topul Bitcoin Merge-Mined Currency? | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Ce este Namecoin, Topul Bitcoin Merge-Mined Currency?

Ce este Namecoin, Topul Bitcoin Merge-Mined Currency?

Namecoinis una dintre cele mai vechi altcoins, care sunt valute oferite ca alternativă la Bitcoin

 Dezvoltatorii de Namecoin a avut o abordare foarte nouă la crearea monedei lor, legându-l la blockchain Bitcoin, care permite Namecoin să fie exploatate simultan cu Bitcoin, și folosind moneda ca un DNS sistem alternativ (Domain Name Server). Acest lucru înseamnă că Namecoin este SHA-256based, și împărtășește hashrate incredibil de mare Bitcoin, dar este, de asemenea, legat de futuresuccess Bitcoin lui.

Avantaje unice Namecoin lui Peste Bitcoin

Namecoin, și numai Namecoin, pot fi folosite pentru a rezerva domenii cu the.bit TLD. Acest TLD a fost în creștere în popularitate, și pentru că Namecoin DNS este descentralizată, orice conținut inclus pe domenii din cadrul the.bit TLD este rezistent la cenzura pe internet. Nu există nici o autoritate centralizat asupra the.bit TLD, astfel nimeni nu are capacitatea de a bloca, profita, sau de a manipula domeniile pe care îl utilizează.

În timp ce sistemul DNS este cunoscut în mod obișnuit caracteristica de Namecoin, are de fapt o capacitate mult mai largă, care este adesea trecute cu vederea. Namecoin oferă, de asemenea, de stocare a datelor cheie securizată / pereche, care poate fi folosit pentru a stoca orice informații imaginabil, sau pot fi folosite pentru a construi servicii pe. Namecoin.orgmentions, "DNS, Alias ​​/ Identitate (stocare de e-mail, nume, cheie GPG, BTC-adresa), Timestamping documentelor (hash document numele, hash, proprietar, etc), Difuzare / mesaje, un web de încredere, emiterea și urmărirea de obligațiuni și acțiuni, vot sigure și demonstrabile,“în calitate de potențial folosește pentru stocarea de date, dar sistemul trebuie să se limiteze numai la imaginația dezvoltatorii care îl utilizează.

De asemenea, datorită faptului că Namecoin este legat de Bitcoin, acesta este protejat de impactul valului actual de Scrypt ASICs, precum și orice ASIC-uri dezvoltate pentru alți algoritmi, cum ar fi X algorithmfamily, în viitor. SHA-256, Bitcoin Mining ASICsthat a alimentat o creștere incredibilă a rețelei Bitcoin au afectat deja Namecoin, și le-a supraviețuit.

Care este viitorul Namecoin și Bitcoin relației lui

În timp ce Namecoin nu poate fi cunoscut pe scară, cum ar fi Bitcoin, este încă o parte foarte importantă a comunității monedei digitale. Este unic în scopul acesteia, și are un număr devotat, care au credința absolută în ea. Combinând că, odată cu faptul că este îmbinați-minedwith Bitcoin, și este una dintre cele mai vechi monede digitale, mă aștept ca Namecoin se va lipi în jurul valorii de ceva timp să vină.

Știri asociate


Post Altcoin

Actualizări monetare: Mutarea în 2015

Post Altcoin

Cum să cumperi Monero în 3 pași simpli: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Accesarea rețelei Darknet în mai puțin de 2 minute - Ghidul începătorului

Post Altcoin

Schema GAW Miners este dezvăluită în cele din urmă

Post Altcoin

Calea Potcoin

Post Altcoin

Tutorial despre cum să vă conectați la portofelul Reddcoin POSV

Post Altcoin

Cum să cumpărați Dogecoin cu Paypal sau card de credit instantaneu

Post Altcoin

Trei pași simpli pentru a începe să acceptați Bitcoin în afacerea dvs

Post Altcoin

Ce este Digibyte?

Post Altcoin

Prezentarea criptocurrencyului oficial aprobat de guvern din Ecuador

Post Altcoin

Ce este mineritul?

Post Altcoin

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea a II-a