SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului | Romanian.globalsciencecollaboration.org

SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului

SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului

SpaceBITis un nou autoproclamat companythat, descentralizat se va concentra pe crearea de nano-sateliți pentru explorarea spațiului privat, și va folosi o monedă jeton stil cripto ca modul principal al proiectelor de finanțare. Echipa SpaceBIT, care este o „echipă de consultanți de succes, antreprenori, ingineri și oameni de știință de rachete,“ își propune să folosească structura lor de finanțare descentralizată pentru a dezvolta diverse tehnologii care vor face explorarea spațiului privat mai ușor, mai accesibil, și profitabil pentru întreprinderile mici.

Scopul nostru este de a schimba perceptiile despre explorarea spațiului, face mai accesibile pentru companiile private mici și chiar publicul larg. Intenționăm să folosim proiectele noastre pentru a genera proprietatea intelectuală (PI) pentru misiunile mai mari.

Care sunt misiunile SpaceBIT?

Compania susține că are, în aceste stadii incipiente, deja au participat cu succes în mai multe „asociații Space.“ Unele dintre aceste asociații se numără „lansarea Nano-satelit pe o misiune SpaceX CRS3 și mai multe proiecte Cubesat private. “un alt proiect derulat de SpaceBIT a fost lansarea unui nano-satelit la inceputul acestui an, în luna aprilie. Acest satelit a fost lansat ca o sarcină utilă secundară pe SpaceX Falcon 9 CRS-3 misiune.

Compania are, de asemenea, unele planuri de viitor, care nu au fost încă puse în aplicare. Scopul final al SpaceBIT este de a lua ideile și prototipuri produse în stadiile lor de dezvoltare timpurie și de a le transforma în produse lustruite, care pot fi integrate cu sisteme de nave spațiale existente. Pentru atingerea acestui obiectiv general, SpaceBIT planuri de a lucra cu oamenii de știință academice, lideri ai industriei de explorare spațială, și diferitele comunități pe care produsele lor vor fi comercializate către. Prin consultarea cu aceste trei grupuri de oameni, SpaceBIT speră să se pregătească în mod adecvat pentru piață și să dovedească capacitățile lor de către public. În plus față de acest obiectiv principal, SpaceBIT este de planificare pentru a dezvolta nano-sateliți cu capacitate de re-intrare, de a crea un seif spațiu și bancă, începe imprimarea 3D în spațiu, să participe la minerit de asteroizi și urmăriți asteroizi care reprezintă o amenințare potențială pe Pământ.

SpaceBIT pare să aibă o cantitate mare de entuziasm pentru proiectele lor de a merge împreună cu obiectivele lor de cu obiective. Compania se mandreste cu structura sa de afaceri descentralizate, susținând că acesta se va dovedi a fi un model de afaceri mult mai eficient decât sistemul de centralizat, guvernul a fugit de explorare spațială:

Guvernul de explorare a alerga, finanțat de bani publici, a oferit acces limitat pentru cetățeni. Prin abordarea provocărilor mulțimii finanțate comunitatea de explorare spațială sperăm să se extindă tehnologia și de a genera proprietate intelectuală inovatoare substanțială.

Și nu numai că SpaceBIT cred că acestea vor fi în măsură să avanseze explorarea mai mult spațiu decât guvernul are niciodată, compania crede, de asemenea, că acestea pot face explorarea spațiului extrem de profitabile pentru suporterii SpaceBIT prin producerea de proprietate intelectuală:

Misiuni mari consumatoare de IP va aduce o dinamică profitabilă pentru cei care susțin SpaceBIT. Explorarea spațiului este o afacere riscantă, dar este, de asemenea, extrem de plină de satisfacții. Unele estimări spun că pentru fiecare dolar investit în programul Apollo, mai mult de 20 au fost returnate.

SpaceBIT Intrarea în ochii publicului

SpaceBIT a fost anunțat la Londra CoinSummitconference, o convenție de afaceri cripto-valută de două zile. Unele nume importante în comunitate și comunitatea cripto-valută Bitcoin, în general au fost prezenți pentru prezentarea de lansare a lui SpaceBIT. Doi dintre cei prezenți la lansare au fost Gavin Wood de la Ethereum si Jeff Garzik, un dezvoltator BitcoinCore.

Compania nu a fost foarte publice cu privire la activitățile sale de până acum, care primesc foarte puțin acoperire mass-media. În plus, site-ul lor nu este disponibilă în prezent; deși, atunci când a fost disponibil, singurul lucru afișat era un logo pentru companie, cateva link-uri de contact, iar cuvintele „în curând“. Cu toate acestea, potrivit companiei, SpaceBIT intenționează să facă treptat publice planurile lor, așa cum munca pe care o fac cu lideri în industria de explorare spațială continuă. SpaceBIT consideră că activitatea sa, deoarece începe să devină publice, se va dovedi a fi valoroase și de a promova explorarea spațiului privatizat.

Lucrăm cu lideri din industrie și va dezvălui planurile și partnersips noastre (sic) treptat. Dorim să creăm un buzz sănătos în jurul valorii de ceea ce ne do..We sunt de planificare pentru a stabili o nouă paradigmă pentru explorarea spațiului. Noi credem că SpaceBIT va ajuta pentru a crea un nou mod pentru lume să se angajeze și să sprijine în mod activ un nou val de explorare a spațiului. Întrerupere Start-up ajunge la ultima frontieră și avem ambiția de a conduce calea.

Finanțarea inițială pentru SpaceBIT

Așa cum am menționat mai devreme, SpaceBIT intenționează să finanțeze proiectele lor prin vânzarea unui jeton-monedă bazată pe Criptomonedă. Aceste „SpaceBIT Jetoane“ va semnifica o cota de proprietate în cadrul companiei, ceea ce înseamnă că oricine cumpără aceste token-uri vor primi o parte din profitul realizat de SpaceBIT în diferitele lor misiuni. Compania intenționează să vândă 100 de milioane de jetoane în general, și va începe prin vânzarea de 20 de milioane pentru a finanța primul proiect major al companiei. Această vânzare inițial mulțimea de 20 de milioane de jetoane are o limită de timp pe ea, cu toate că data de începere pentru vânzare este nespecificat în acest moment. Cu toate acestea, SpaceBIT a declarat că vânzarea inițială mulțimea va dura până la „sfârșitul anului“, așa că suntem presupunând că vânzarea va începe la un moment dat în 2015 și va continua până în luna decembrie.

Știri asociate


Post Altcoin

Criptarea PGP - un ghid pentru începători

Post Altcoin

Tutorial: Reddcoin POSV Wallet Upgrade pe un Mac

Post Altcoin

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care

Post Altcoin

16 Locuri pentru a verifica datele despre piața Bitcoin partea II

Post Altcoin

Cum să cumpărați EOS în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) este acum înarmat cu Multisig

Post Altcoin

Cum să obțineți Bitcoins - Un ghid pentru a câștiga Bitcoins rapid și gratuit în 2018

Post Altcoin

Reddcoin dezvăluie un Portofel Social, actualizări POSV și o Platformă Socială

Post Altcoin

Bit-thereum - Potențialul lui Bitcoin, Ethereum și Orisi, partea a doua

Post Altcoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea a II-a - Cryptonote & Darkcoin

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates spune că Bitcoin este mai bun decât moneda

Post Altcoin

Dogecon SF: O petrecere care a fost surprinzător de serioasă