Kickstarter pentru sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Kickstarter pentru sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Kickstarter pentru sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Update: Kickstarter a eșuat, dar creatorii acestui amator au oferit să facă, comenzi individuale personalizate. Acestea pot fi contactate prin intermediul paginii Kickstarter, care este legată în articol.

The Gold Rush Digital este pe... In cazul in care nu sunt obosit de comparații între California Gold Rush din 1849, precum și integrarea altor Bitcoinand cryptocurrencies în 2014, permiteți-mi să arunce alta la tine. A fost mult timp a spus că nu a fost minerii care au primit bogat atunci, a fost băieții de vânzare murături și lopeți. Cu asta în minte, vă aduc Box ecluza, un stivuibil acasă scrypt miningrig.

Ce este un "Rig ecluza Box Scrypt Mining"?

La prima vedere seamănă cu un erector ambițios cu niște fani atașată la calculator, și asta, în esență, ceea ce este, deși una făcută cu grad de aeronave din aluminiu.

Disponibil acum pe Kickstarter puteți obține unul dintre aceste kituri de americani-a făcut pentru doar 99 $ pentru modelul de pornire, numit Mini, care se pot ocupa de 3 unități de procesare grafică. O suplimentare de $ 50 la achiziționarea unui gaj dvs. (ceea ce ei numesc „Vant Tunel Edition“) se va adăuga patru 140mm fani la mini dumneavoastră. Următorul nivel este ceea ce ei numesc lor „Original Edition minerului“, care se pot ocupa de șase plăci video la o dată și vă va rula $. 169 Dacă doriți fanii, cu toate acestea, strecori o suplimentare de $ 50 pentru încă patru 140mm fani. Sau pentru 500 $, puteți obține două cadre SLUICE_PRO cu 8 ventilatoare. Orice opțiune pe care o alegeți vine cu o garanție de 1 an, o broșură cu privire la modul de a începe Criptomonedă miniere, precum și accesul deplin la forumurile lor web pentru sprijin.

Sluice_Box a fost proiectat de Robert Murray Jr., un muncitor IT, care nu a fost fericit cu oricare din aluminiu existent miningrigscurrently în vânzare. El ar fi mers cu o cutie standard de lapte, dar el a vrut ceva cu un pic mai mult de clasă decât atât, așa că a decis să construiască propriul său. După ce a văzut cât de bine sa dovedit, el a incheiat un parteneriat cu tatăl său, Robert Sr., un alt inginer care a avut mai multă experiență cu munca mașină, și prietenul lui Robert Aguilar produs în masă și piața platformelor.

Mini masoara 16” x14” x12” și cântărește un solid 8 lire. La celălalt capăt al spectrului, vom găsi Pro la 25” x16” x12” și sfaturi care scalează la un uimitor număr de 14 de lire sterline. Dacă sunteți în căutarea de a construi miniere grave pe un buget, aceasta sună ca o cale bună de a lua.

Ce face Ce face Perks Kickstarter pentru acest Scrypt Miniere Rig Oferta?

O notă finală cu privire la aceste numere, prin modul în care: prețul de dolar de $ 99 mini este disponibil numai ca un cadou Early Bird. Același lucru este valabil și pentru $ 169 preț al următorului model de dimensiuni, prețul obișnuit pe care o va fi de $ 189. Atât $ 438 și în 498 $ avantaje includ 8 fani, cu toate că s-ar putea dovedi a fi o greșeală de scriere.

Cu 27 de zile rămase la campania lor de până acum au crescut $ 338 $ lor gol 5.000 de datorită generozității a doi sustinatori. Deci, există încă timp pentru a obține miner, dacă acționați acum.

Știri asociate


Post Altcoin

Un ghid minuțios simplu pentru Cryptocurrency pentru algoritmi X

Post Altcoin

Multisig: Un ghid pentru începători

Post Altcoin

BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW

Post Altcoin

16 calculatoare Bitcoin minunate și utile

Post Altcoin

GAW Miners CEO pe titlul KNC: Scriptura minieră este casa mea

Post Altcoin

13 Locuri pentru a verifica datele de pe piața Litecoin

Post Altcoin

O metodă simplă de a vă spori securitatea Bitcoins

Post Altcoin

Cum să cumpărați EOS în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Digital Currency Rundown săptămânal - prima ediție

Post Altcoin

Strategii de investiții

Post Altcoin

Mastercoin și Omniwallet Beta

Post Altcoin

Cum de a cumpăra Dash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători