Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea a II-a | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea a II-a

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea a II-a

Săptămâna trecută am scris prima parte a 6 idei pe care cred că comunitatea cripto trebuie să îmbrățișeze, iar în această săptămână voi încheia această listă. Anterior am discutat despre relația dintre energie și cripto și numărul de unități cripto legate de preț. Acolo vom continua în această săptămână.

4. Raritatea nu este egal cu Value42 Moneda nu a fost singurul Crypto pentru a face greșeala de a crede că deficitul de valoare a egalat în mod automat. Ron Paul Coin a decis să limiteze crearea lor la 2,1 milioane de unități, doar 10% din totalul ofertei Bitcoin. Mai jos veti gasi un fragment din site-ul lor. (A mea accent)

Există un număr de monede cripto-out, care au un număr foarte mare de monede totale (sute de milioane sau chiar miliarde). Raritatea creează abundență nu pe valoare. RonPaulCoin este construit pe această calitate de deficit, cum ar fi aurul, care Ron Paul vorbește atât de frecvent în sprijinul. Din acest motiv, RPC are 1/10-a din totalul ofertei de monede care Bitcoin va have.Notice vreodată corelația dintre cerere monede totale si pret pe moneda:

* Valoarea RonPaulCoin va fi oficial determinat pe schimburi. În prezent, puteți achiziționa RPC prin cumpărarea sau prin exploatarea acestuia. A se vedea „Noțiuni de bază“ Secțiunea 

Nu vedeți greșeala au făcut? Există două de fapt, și fiecare va fi discutat la rândul său. În primul rând, ele asimilate DIRECTĂ corelație cu legătura de cauzalitate, care este un fel de gândire neglijent ești avertizat despre în știință, medicină, finanțe, etc. Acești termeni nu sunt sinonime și nu ar trebui să fie tratate ca atare. Acesta este probabil motivul pentru care RPC a văzut o astfel de scădere catastrofală de la 37 $ fiecare și un capac de piață de $ 400.000 in ianuarie $ si un capac de 0.41 de piață de $ la 31.000 in luna mai, cu nici un semn de recuperare la vedere. A doua greșeală, strâns legat de primul, este hilar neînțelegere cu privire la motivul de aur este valoros în primul rând.

Aurul este un fel de inutil de la sine, deoarece este prea moale pentru a fi utilizate pentru a face unelte sau arme. Și până când civilizația voastră se dezvoltă de energie electrică, de aur (un conductor EXCELENTĂ) nu face într-adevăr mult, cu excepția arata destul. Ea are, cu toate acestea, au o proprietate destul de special: nu rugina, pătează sau degradare. Această proprietate, combinat cu ea este ușurința de purificare, o face foarte atractivă pentru uz cosmetic.

Mii de ani în urmă a fost descoperit că, atunci când trageți de aur într-o bucată de ardezie lasă un semn. Și dacă te înjosesc de aur prin amestecarea cu orice altceva, schimbați tipul de aur marca ce lasă în urmă. Aceasta este în cazul în care termenul de „piatră de încercare“ vine de la, și că descoperirea a schimbat complet lumea. Odată ce oamenii au avut un mod de asigurare a calității aurului a devenit mediul perfect de schimb. O substanță care nu s-ar degrada ar putea fi schimbate la nesfârșit, a trecut din mână în mână peste generații, și a fost suficient de moale pentru a fi ușor de lucrat și divizată. Oamenii au decis că suma X de aur a fost în valoare de o sumă stabilită de bunuri și de aceea aurul a devenit principala formă de monedă. Faptul că aurul a fost, de asemenea, rar crescut foarte mult statutul său, dar raritate în sine nu a fost motivul pentru valoarea. Este utilitate, nu deficitul, care dă o valoare de aur. Deficitul a fost doar cireasa de pe Sundae, nu inghetata. Aceasta este o explicație simplistă a unui subiect extrem de complicat, dar nu vă dau o idee despre ce vorbesc despre, sper.

5. „nou“ și „bune“ nu sunt Sinonime EitherAs am spus mai devreme, oamenii au tendința de a confunda legătura de cauzalitate și de corelare, sau să creadă că sunt sinonime. O altă greșeală comună este de a confunda noi și de bună. Aceasta este o problemă care nu se limitează la comunitatea cripto prin orice mijloace, dar este cauza de hype fără sfârșit, ca „Next Big Thing“, în Criptomonedă este lansat destul de mult în fiecare zi. Charlie Lee a dezvoltat algoritmul Scrypt pentru a rezolva unele dintre defectele le-a găsit în algoritmul SHA-256 Bitcoin lui, și a lucrat bine. Astăzi Litecoin are un capac de piață de 300 milioane de dolari, în scădere de la un nivel record de 1 miliard de $ și este în general văzută ca o investiție destul de sigur pentru transport pe distanțe lungi. Din păcate, așa cum am văzut deja, succes inspiră imitație, fără înțelegere reală, și așa mai departe lumea a fost inundat rapid cu monede Scrypt. Cele mai multe dintre acestea cu condiția absolut nimic, în afară de a avea un nume inteligent. Exemplul meu personal preferat de acest lucru a fost BBQ monede care, în afară de un nume drăguț, nu avea absolut nimic de a merge pentru el.

6. Putere ConcentratesAs Bitcoin a crescut în popularitate în ultimii cinci ani, mai mulți oameni au sărit în afaceri miniere. Aceasta, la rândul său, a condus la o creștere a dificultății de a găsi blocul următor, care este modul în care funcționează programul. Ca dificultate a crescut, ea nevoie de o cantitate tot mai mare de putere de procesare pentru a rezolva puzzle-ului. Astfel de aplicații specifice mașini de circuit integrat (ASIC) au fost dezvoltate pentru a face mineritul Bitcoin. O mașină ASIC rulează doar o singură aplicație, dar se execută într-adevăr, foarte bine. ASIC mașini au fost în jur de 1980, deci este destul de probabil ca Satoshi Nakamoto știa că, în cele din urmă, s-ar fi dezvoltat pentru minerit Bitcoin (Deși recunosc în mod liber acest lucru este doar o speculație din partea mea). Ca ASICs au devenit mai rapid și mai ieftin, miniere Bitcoin a devenit mai centralizat, care este opusul a ceea ce Nakamoto a spus că vrea. Este o situație care va continua. Frica (justificată) de exploatare ASIC preluarea rețelei Bitcoin a condus mulți dezvoltatori de monede pentru a evita SHA-256 pentru Scrypt. Profitul potențial al mașinilor Scrypt-ASIC, cu toate acestea, a condus mai mult de câteva ingineri pentru a încerca să proiecteze astfel de mașini, care, la rândul lor, au condus programatori pentru a dezvolta X11, iar acum algoritmi X13. Această nouă abordare include mai multe algoritmi, în încercarea de a fi ASIC-dovada. Este un semn la rădăcinile anarhiste cripto de Bitcoin, o încercare de a scăpa de centralizare a rețelei și a reveni lucrurile la modelul descentralizat, care a promovat Nakamoto.

Este o ambiție nobilă, dar una care mă tem este în cele din urmă sortite eșecului. Definiția științifică a muncii este energia consumată în timp. Energia tinde să se concentreze, care curge dintr-o concentrație ridicată la o concentrație scăzută. Motivul pentru care am aduce în sus este că banii este fie o compensație pentru munca prestată, sau este stimulent pentru a produce lucru. Prin urmare, bani este energie. Petrol, cărbune și lemn sunt toate sursele potențiale de energie, precum și într-o anumită măsură, așa că sunt cărămizi de aur. Trebuie doar să dau seama cum să le transforme în energie. Ce seturi de aur în afară de ceilalți este că acesta este o resursă non-perisabile, așa cum am arătat mai devreme.

Acest lucru ne aduce înapoi de unde am început cu legile termodinamicii. Nimic nu crește pentru totdeauna... Nimic. Rac creste doar de dragul de creștere, și în cele din urmă ucide gazda. Empires crească până la punctul în care se prăbușesc sub propria greutate ca liniile de alimentare se întind prea subțire. Economiile cresc până când epuizează resursele din jurul lor ceea ce duce la recesiune. Universul în care trăim se va întinde în cele din urmă la limitele sale, atunci se va prăbuși în Big Crunch, la polul opus al Big Bang că totul, sau un alt coșmar potențial al fizicii început. Cryptocurrencies nu sunt diferite. Bitcoin extins rapid, dar rata de dificultate a crescut, ASICs a devenit necesară pentru a fi competitiv. Pe măsură ce dificultatea continuă să crească, va fi nevoie de mai multă putere tocare, în esență, care rulează doar pentru a rămâne în vigoare. La rândul său, acest lucru va duce la o concentrare suplimentară a rețelei Bitcoin într-un cerc mai mic de oameni care își pot permite platformelor de ASIC necesare pentru a menține rețeaua în viață. Și rețeaua este bazează pe internet rămas în viață și funcțională. Internetul, la rândul său, este dependentă de surse ieftine, sigure de energie și o serie extrem de complicate de conexiuni.

Desigur, acest eveniment nu este neapărat în viitorul apropiat. Ar putea fi o lună de acum, sau ar putea fi de 30 de ani de acum. Totul depinde de echilibru, și inovare.

Nu pretind că știu cât timp Bitcoin va fi în jurul valorii de, sau în cazul în care acesta este condus. Ceea ce știu este că prea mulți oameni uită că totul este conectat la orice altceva. Acesta este un truism care a fost exprimată de cele mai mari minți în istorie de la Aristotel la Einstein, si Criptomonedă nu este imun. Gândire altfel este visul unui prost. Și un prost și banii lor sunt în curând despărțit.

Știri asociate


Post Altcoin

Cum să vă protejați portofelul Bitcoin

Post Altcoin

Este vorba despre blocul de blocuri, nu despre Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin ca investiție pe termen lung

Post Altcoin

Cum să cumpăr IOTA: Un ghid de bază pentru începători

Post Altcoin

Accesarea rețelei Darknet în mai puțin de 2 minute - Ghidul începătorului

Post Altcoin

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea I

Post Altcoin

Ethereum ridică 6.4 milioane USD în primul trimestru al vânzării Genesis

Post Altcoin

Digital Currency Rundown săptămânal - prima ediție

Post Altcoin

13 Locuri pentru a verifica datele de pe piața Litecoin

Post Altcoin

Calea Potcoin

Post Altcoin

10 Instrumente utile pentru a rămâne conectat la piața Bitcoin

Post Altcoin

Testul de înșelătorie Bitcoin - 10 instrumente pentru a determina dacă o afacere Bitcoin este legitimă