Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea I | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea I

Șase idei Bitcoin și Altcoins trebuie să îmbrățișeze partea I

Am urmărit evoluția Criptomonedă în ultimii 5 ani de Satoshi Nakamoto a prezentat primul său brainchild Bitcoin. În acest timp peste 300 de noi cryptos au ajuns pe scena, multe dintre ele dispar rapid, nici măcar notele de subsol în istoria mai mare a mișcării cripto. Motivul pentru fiecare eșec a fost diferit, iar eu nu vreau să împotmolit într-o discuție despre ele. În schimb aș dori să discutăm câteva idei pe care cred comunitatea cripto în ansamblul său trebuie să îmbrățișeze. Unele dintre ele ar putea părea ciudat, iar unele pot părea acuzatoare, dar cred că sunt mai mult sau mai puțin corect în raționamentul meu. Pentru a face cazul meu am de gând să trebuie să numească niște nume și, eventual, ofenseze pe unii oameni. Nu e intenția mea, este doar o să fie una dintre acele cazuri inevitabile. Acest lucru nu este personal, acest lucru este o afacere, așa că hai să continue cu această înțelegere.

1. Legile termodinamicii nu pot fi ignorate

Cele două legi fizice cele mai importante din multivers sunt legile 1 si 2 ale termodinamicii. Prima spune că energia nu poate fi creată sau distrusă, pur și simplu a schimbat de la un stat la altul. A doua state care, în cele din urmă, totul se destramă. Este absolut esențial ca aceste două legi să fie luate în considerare de către fiecare dezvoltator de monedă, și fiecare investitor monedă. Fie că sunt miniere cu un CPU, un GPU, sau un miner ASIC, inscripționați de energie electrică, și energie electrică nu este gratuit. Cu excepția cazului și până când vom rezolva problema producției și a consumului de energie, acesta va fi un factor tot mai mare în viabilitatea pe termen lung a oricărei și toate monedele cripto. Nu poți obține ceva pentru nimic. Aceasta este o lege fundamentală care guvernează universul, și susținând că este punctul de prost. Când Jackson a creat Palmer Dogecoinhe a făcut-o ca o glumă, și toată lumea, inclusiv Palmer, a fost surprins de faptul că a decolat. Desigur, că puțin Shiba Inu este adorabil, dar nimeni nu ar fi ghicit că Doge va decola ca a făcut-o. O mulțime de oameni, cu toate acestea, a prezis corect că ar alerga afară de abur și de accident.

Bitcoin a fost proiectat pentru a lua aproape un secol pe deplin a mea, și Nakamoto probabil nu a prevăzut că realizarea adoptarea pe scară largă de masă. Desigur, nu în spațiul de un deceniu. Doge, pe de altă parte, a fost proiectat pentru scopul expres adoptării de masă pentru a crea o „monedă basculare“ și a fost proiectat pentru a produce 80 de miliarde de unități. Apoi, decizia a fost făcută să le producă pe termen nelimitat, o situație care zboară în fața legilor cererii și ofertei. Cu nici o limită pentru producția lor, nu ar fi în curând nici rentabilitatea datorită ofertei în continuă creștere și constantă, sau în creștere, costul de producție. Odată ce rentabilitatea a căzut, motivația de a continua să lucreze ar diminua, iar minerii vor trece la pășuni verzi. După cum se poate vedea în graficul de mai jos, prețul Doge a fost pe o pantă descendentă consistentă. Observați cum Doge ghimpat în luna ianuarie, ca răspuns la comunitatea de a trimite echipa de bob jamaican la Soci. Apoi ghimpat din nou în februarie, înainte de dropping.Another, mai mici, Spike rezultate din sponsorizarea cu succes a Josh Înțelept la NASCAR. După aceea, valoarea a scăzut în mod constant. Graficul de mai sus este un instantaneu 30 zile de piață Dogilor. Comparând cele două grafice puteți vedea cum Doge a trecut de la 60 de milioane de milioane de $ la 30 $ în 90 de zile. Nu întâmplător, în prezent există 80 de miliarde de Doge în circulație, cu 20 de miliarde de așteptat până la sfârșitul anului. Deși au existat câteva companii care au început recent să adopte Doge ca opțiune de plată, nu mă aștept ca această tendință să continue. Nu există nici un motiv pentru ei să facă acest lucru în cazul în care valoarea continuă să scadă. Și va continua să scadă până la mai mult Doge vin în existență, conducând astfel la hiperinflație. De ce aș accepta Doge at.00049 evaluate în dimineața știind că va fi probabil worth.00045 numai când închid magazinul? Bitcoin a avut oscilații ale prețurilor volatile, dar din moment ce era cunoscut faptul că doar un număr finit de Bitcoins ar fi produs in serie, adoptarea comercială a fost un risc calculat realizat cu scopul de mult timp în minte. Nu va exista niciodată un capăt la furnizarea de Doge, prin urmare, nici un motiv să ne așteptăm ca prețul să crească vreodată. Chiar dacă Doge a fost de a comuta algoritmi pentru a PoS și / sau îmbinare deminare, prețul nu va ieși niciodată să crească.

2. Mai mare nu este neapărat o mai bună

Numeroase alte monede, văzând succesul de Doge și, ea neînțelegere complet, a sărit de pe bandwagon și a decis un număr ridicol de mare a fost „Next Big Thing“. Kittehcoin (25 miliarde de euro), Infinitecoin (90 de miliarde), iar altele monede au decis că vor detrona pe Doge și să devină dragă nouă de Internet. Și toate acestea au eșuat lamentabil, mult spre surpriza destul de multe observatori, inclusiv eu. Dacă mi-ai fi spus în 2011 că o monedă cripto cu un câine pentru o mascota ar strivi absolut două cryptocurrencies cu teme feline (Kittehcoin și Catcoin) mi-ar fi râs de tine. Și totuși, sa întâmplat. Motivele sunt abundente, iar eu sunt sigur că cineva va scrie „Cum Doge bate felinelor“ și voi citi cu plăcere acel articol pentru că am bucura de învățare lucruri noi. Exemplul cel mai absurd acest lucru mai monede = Mai cursa de popularitate, în mintea mea, este XXL moneda care promite să elibereze „2.800 miliarde (sic).“ Pentru a vă oferi un cadru de referință pentru ce acest lucru este ridicol (în cazul în care nu este imediat aparentă), populația umană este de 6 miliarde de euro. Asta înseamnă că fiecare bărbat, femeie și copil de pe planeta ar putea primi 400 de aceste monede XXL, și ar fi încă unele stânga peste. Acest lucru destul de mult garantează ei nu ar fi în valoare de o mare parte din nimic.

3. Mai puțin Nu este întotdeauna mai mult

Evidentă take-away de la lecția de mai sus este este că ar trebui să limiteze numărul de monede produse, da? La urma urmei, Bitcoin este codificat pentru a produce doar 21 de milioane de unități, totală. În timp ce fiecare poate fi subdivizat la 8 zecimale, acest lucru lasă încă Bitcoin capabile de cauza opoziției putere semnificativă pe piață, chiar și cu numărul de Bitcoins care au fost pierdute în mod iremediabil în primele zile înainte de a fi avut de fapt nici o valoare reală. (Ca să nu mai vorbim de exploatații enorme Satoshi Nakamoto lui.) De lucru pe principiul deficitului, și probabil încearcă să demonstreze că dogecoin nu a fost prostesc ideea de a lovi cripto, cineva a dezvoltat 42 de monede, o referire la clasic Douglas Adams „Ghidul autostopistului Galaxy.“Nu ar fi doar 42 dintre acestea a produs vreodată, o situație care a condus la o valoare inițială ridicată de $ absurd de 800.000 de. Inutil să mai spunem, bubble spargere aproape instantaneu, iar prețul a 9.000 de $ la plină de cratere. Prăbușirea intempestivă, de altfel, mă duce la următorul punct... Care va fi acoperit săptămâna viitoare, în partea a doua.

Știri asociate


Post Altcoin

Raportul zilnic Bitcoin: CheapAir acceptând Dogecoin și Litecoin, DigitalTangible Gold la Bitcoin Exchange și multe altele

Post Altcoin

BTC-e: Exchange Bitcoin cu FOREX & Altcoins mixte

Post Altcoin

Cum de a analiza prețul lui Bitcoin ca un pro

Post Altcoin

EasyMiner de la Myriad aduce Myriadcoin piețelor noi

Post Altcoin

Rebranding, interviuri și o listă completă de pagini de monede

Post Altcoin

Ghidul complet pentru selectarea portofelului Litecoin

Post Altcoin

Investiții pe termen lung

Post Altcoin

Darkcoin a fost adăugat la piețele de droguri Darknet

Post Altcoin

Patru fapte despre portofelele Bitcoin pe care trebuie să le cunoașteți

Post Altcoin

Cum să obțineți Bitcoins - Un ghid pentru a câștiga Bitcoins rapid și gratuit în 2018

Post Altcoin

Vindem Litecoins cu Paypal pentru numerar USD sau EUR

Post Altcoin

6 tutoriale de tranzacționare Bitcoin care merită citite