Jesse Powell de la Ripple demisionează | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Jesse Powell de la Ripple demisionează

Jesse Powell de la Ripple demisionează

În urma evenimentelor din articolul de vineri, proeminenta figura cripto mondial, Jesse Powell, un membru al consiliului Ripple, și-a anunțat intenția sa de a moduri parte cu moneda Alt tulbure.

Ripple se confruntă cu un alt eșec major după fiasco-ul care implică anunțul Jed MacCaleb lui, investitorilor pe un forum, dezvăluie planurile sale de lichidare totalitatea exploatațiilor sale XRP. Membru al consiliului și cu investitorul pionier al XRP, dl Jesse Powell, acum adaugă îngrijorărilor investitorilor ca urmare a demisiei sale de la bord. Noile woes au fost atribuite „efectul Ripple“: o scădere a valorii tumultuoasa XRP lui.

Dl Powell a făcut demisia decizia publică prin afișare pe subreddit pentru Ripple. El și-a exprimat punctul său foarte personal de vedere anuntul de lichidare Jed MacCaleb și motivele din spatele deciziei sale de a demisiona de la bord:

„Astăzi am prezentat demisia mea din camera de Ripple Labs. În timp ce-mi pasă de oamenii care lucrează acolo și doresc compania cel mai bun, eu nu pot continua personal pentru a sprijini afacerea. Eu cred că tehnologia și protocolul dețin o mare promisiune, și au de la început, motiv pentru care am fost primul investitor al companiei. De la plecarea lui Jed, conducerea companiei a luat o direcție diferită. Din păcate, viziunea Jed și am avut pentru proiect în primele zile a fost pierdut."

O lipsă de solidaritate

Cuvintele lui Jesse Powell a prezentat o consternare totală la lipsa de luare a deciziilor corespunzătoare de către Ripple. În special decizia care a permis cantități mari de XRP care urmează să fie deținute de către membrii - cheie, cum ar fi Jed MacCaleb. Powell a presupus exploatațiile au fost acordate membrilor cheie într - o poziție de îngrijitor, și că acestea vor fi returnate la stabilitatea XRP fiind stabilită. Dar, după cum știm acum prea clar, că nu a fost cazul cu
Jed MacCaleb.

Dl Powell consideră că această lichidare a exploatațiilor a dus să-l piardă încrederea în direcția și viitorul Ripple. Dl Powell a subliniat acest lucru în mod clar cu această afirmație:

„Eu nu sunt mai încrezător în gestionarea și nici capacitatea companiei de a recupera de la alocarea perplexing fondatorilor de a se de 20% din XRP, pe care am sperat până de curând vor fi returnate. Înainte de plecarea lui Jed de la Ripple, am avut a cerut să se întoarcă fondatorii XRP lor la companie. Jed a fost de acord, dar Chris refuzat-lăsând un impas. Această după-amiază, am revizuit discuția de alocare cu perechea și, din nou, în cazul în care Jed a fost deschis, Chris a fost ostil „.

Poate ca un gând ulterior, dl Powell a adăugat că nici o ostilitate sau rea voință a fost destinată oamenilor care lucrează în organizarea Ripple lui, și că decizia sa de a demisiona a fost din cauza lipsei sale de capacitatea de a accepta și conforme cu deciziile trimise curente deplierii.

„Ca un investitor, desigur, sper că Ripple Labs va depasi obstacole sale și să dovedească lipsa mea de încredere pierdut. Din păcate, spre deosebire de fondatori, nu am intinderi de XRP să arunce dacă nu cred că funcționează afară.“

Ripples și valuri

Cu recente rastoarna majore în echipa de bază a lui Ripple, încrederea investitorilor și moralul este la un scăzut tot timpul. Cea mai mare parte a backlash este compus din investitori XRP dumping într-un ritm frenetic și cantități masive. Valoarea XRP continuă să alunece într-un abis, unul care investitorii nu sunt siguri de alpinism înapoi în afara. In timp ce un pumn mic de investitori care cred în potențialul tehnologic al Ripple se țin, marea majoritate se tem că alți membri ai echipei cheie din Ripple vor urma exemplul Jed MacCaleb și continuă să lichideze deținerile lor în viitorul apropiat.

Ieșire Jesse Powell de la Ripple doar semnifică sfârșitul unei relații de lucru. Dl Powell este CEO al schimb valutar cripto, Kraken. Kraken a ajuns sa fie popular printre comercianți, și nu e nici o îndoială că Jesse Powell va avea nici o lipsă de implicare sau de noi oportunități de investiții în lume cripto.

Pierderea reală aparține Ripple, investitorii pot vedea acest lucru ca un semn de instabilitate în cadrul de bază al companiei. Dacă Ripple este să reziste mai mult decât acest proces, ei trebuie să facă tot ce pot, eventual, pentru a stabiliza valoarea XRP, pentru a crește și în cele din urmă recâștiga încrederea investitorilor lor, și revendica vechea poziție ca un concurent de top pentru Bitcoin.

Știri asociate


Post Altcoin

Ghidul complet de utilizare Bitcoin anonim în jurul Web

Post Altcoin

California, un pas mai aproape de legalizarea Bitcoin

Post Altcoin

Fluttercoin: o idee nouă în alternative la Bitcoin

Post Altcoin

Cum să cumpărați EOS în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Căutând reprezentanții monedelor din comunitățile Crypto

Post Altcoin

Ce este Darkcoin, moneda anonimă?

Post Altcoin

Tutorial: Reddcoin POSV Wallet Upgrade pe un Mac

Post Altcoin

De ce Reddcoin este moneda socială

Post Altcoin

Introducere în tranzacționarea Bitcoin

Post Altcoin

Ce este Ripple? O privire în interiorul Crypto 2.0

Post Altcoin

Un ghid minuțios simplu pentru Cryptocurrency pentru algoritmi X

Post Altcoin

Anonimatul Cryptocurrencies Partea I - Protocoalele existente și Zerocoin