Implosionul Ripple | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Implosionul Ripple

Implosionul Ripple

Moneda de alt cunoscut sub numele de Ripple (XRP) a suferit o lovitură majoră pentru valoarea pe care, după ce unul dintre dezvoltatorii lui, Jed McCaleb, a anunțat planurile sale de a vinde deținerile sale personale ale Ripple într-un post pe un mesaj de bord pe forum. McCaleb este o figură cunoscută în lumea de monedă cripto și un dezvoltator inițial de Ripple, un proiect finanțat Silicon Valley considerat de mulți ca fiind un concurent de top pentru Bitcoindue la masă este finanțarea de către entități corporative.

În anunțul său șocant, McCaleb a fost citat spunând: „Pentru că am respect imens pentru membrii comunității și doresc să fie transparente, eu anunța public acest lucru înainte de a începe. Deci, doar FYI.“Membrii forumului și-a exprimat dezamăgirea și șocul lor, iar unele chiar îndoit de autenticitatea anunțului. Dl McCaleb a revenit la forum, să declare că va face o plată mică dintr-un portofel digital, cu un echilibru foarte mare de XRP într-un mod pe care alții ar putea verifica printr-o semnătură. În scopul de a risipi îndoielile cu privire la identitatea sa, și intențiile astfel cum se menționează în post.

Ripple- O monedă alt unic cu potențial

La fel ca moneda cripto descentralizate originală Bitcoin, Ripple permite ca tranzacțiile să fie executate prin intermediul unui blockchain. Dar asta e în cazul în care asemănările scop în comparație. Bitcoin utilizează un proces de consum mai costisitoare si energie pentru a verifica toate tranzacțiile din blockchain, difuzând mineri contribuie la procesul cu puterea lor de rata de distribuire.

Sistemul Ripple este foarte diferită în acest aspect. Prin utilizarea „gateway-uri“ formate prin parteneriate lor cu terțe părți, cum ar fi băncile, emițătoare de bani și schimburi valutare, aceste gateway-uri formează o rețea pentru a aproba tranzacțiile de la baza de utilizatori Ripple lui. Funcții Ripple ca un du-te între mecanism pentru parteneri și utilizatori. Este Tranzacțiile sunt validate și tranzacționate pentru IOUs desemnate în monedele naționale, astfel utilizatorii din întreaga lume pot face schimb de bani, ieftin, fără a trimite-l prin infrastructura greoaie și consumatoare de timp a sistemului bancar internațional. Acest cost mai eficientă metodă a fost extrem de apreciat a fi următoarea mai bună inovație în sectorul financiar, în cazul în care mulți sunt frustrați la procesele multiple și supărătoare implicate în efectuarea de tranzacții la nivel mondial.

Ripple este una dintre puținele monede ALT care au reușit să câștige sprijinul investitorilor mari, și sume de investiții de capital. Este apel atras investitori prin intermediul unor firme de risc, cum ar fi capitaliste Lightpeed Venture Partners și Google Ventures cu contribuții la tonul de aproximativ 6,5 milioane de $. Acest lucru nu este de multe ori repetat în cazul altor monede alt care trebuie să se bazeze pe îmbunătățiri tehnologice și dezvoltări noi, pentru a capta investorship din rândurile medii entuziast cripto.

Controlul Damage

Centrarea ascuțite joi, după anunțul șocant Mr.MacCaleb a fost un devastator declin de 65% din valoarea lui Ripple.

Echipa a și liderii de proiect de dezvoltare la XRP sunt dornici de a aborda nemulțumirile investors- XRP lui o mare parte din care sunt vizate la modul în care structura esque corporativă pare să fi scăpat mingea atunci când se decide modul în care a fost distribuit de mult XRP și deținute de către membrii-cheie, cum ar fi Jeb McCaleb.

Unul dintre co-fondatorii XRP lui, Mr.Arthur Britto a încercat să difuzeze situația și să aline aceste preocupări resimțite de investitori pe o companie cu capital de bord forum de discuții.

„Am auzit și împărtășit îngrijorarea cu privire la alocarea XRP fondatorilor,“ Dl Britto a scris într-un post făcut în numele companiei. „Înainte de astăzi, am lucrat la XRP a fondatorilor încuie plan de... Puteți să fiți siguri că un eveniment de dumping ca acest lucru nu se va întâmpla de la alți co-fondatori.“ Dl Britto a adăugat, de asemenea, că „pe termen scurt prețul pe termen lung a XRP nu împiedică capacitatea noastră de a executa pe viziunea. Compania noastra este bine finanțată. Noi nu suntem dependenți de XRP.“

Sa este neconfirmate în acest moment cu privire la planurile de viitor ale domnului McCaleb, un mult mai căutat talente în lumea cripto. În afară de Ripple, Mr.McCaleb a fost cunoscut pentru a lucra la proiecte unaffilated pentru alte entități. În cazul în care realizările sale din trecut sunt orice semn de perspicacitate sale de afaceri, este sigur să-și asume noile sale eforturi vor fi bine cunoscute în viitor, pentru a spune cel mai puțin. Inainte de a infiinta Ripple, dl McCaleb a format, de asemenea, acum notoriu schimb Bitcoin Mt. Gox în 2010, care a fost ulterior vândut la Mark Karpeles, CEO-ul beleagured cu care se confruntă o acțiune în justiție pentru diverse taxe. Mt. Gox prăbușit târziu în 2013, și a depus pentru protecția falimentului în 2014.

Pe diferite legate de cripto reddits sub, a existat un val de investitori XRP caută să sară nava în alte investiții, cum ar fi Reddcoin, dogecoin, Karma, și chiar Darkcoin. Acestea sunt investitorii care simt că au rămas ținând punga, ca urmare a supravegherii din partea lui XRP directori. Mulți sunt dornici de a merge pe valurile de succes care Darkcoin este favorizat cu. La schimb cripto Mintpal, o creștere de 57% a condus mulți investitori să speculeze în cazul în care este următoarea mare risc din lume cripto.

Știri asociate


Post Altcoin

16 calculatoare Bitcoin minunate și utile

Post Altcoin

Patru fapte despre portofelele Bitcoin pe care trebuie să le cunoașteți

Post Altcoin

SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului

Post Altcoin

6 sfaturi pentru a vă ajuta să călătoriți cu Bitcoin

Post Altcoin

BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW

Post Altcoin

Tutorial: Reddcoin POSV Wallet Upgrade pe un Mac

Post Altcoin

Cum se revendică Bitcoin Gold (BTG): un ghid pas cu pas

Post Altcoin

Un ghid pas cu pas pentru arderea propriului dvs. nod Bitcoin

Post Altcoin

Gavin Andresen vă arată cum să implementați o protecție a fișierelor de portofel cu doi factori

Post Altcoin

FIMK - Revoluționarea economiei Finlandei cu criptocurrency

Post Altcoin

Cum să cumpărați Dogecoin cu Paypal sau card de credit instantaneu

Post Altcoin

Broc Pierces Realcoin este o idee proastă, și acesta este motivul pentru care