Beta review - Portofoliul social Reddcoin cu integrare în rețelele sociale | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Beta review - Portofoliul social Reddcoin cu integrare în rețelele sociale

Beta review - Portofoliul social Reddcoin cu integrare în rețelele sociale

Ca membru activ al comunității Reddcoin, precum și pe cineva care a scris de multe ori articole despre Reddcoin și este Developement, am fost dat acces la versiunea beta a acestui nou portofel. Am avut acum o șansă să-l folosească pentru un timp destul, și-ar dori să împărtășească opinia mea asupra a ceea ce face dreapta, și ceea ce lipsește.

Prezentare generală a Portofel Reddcoin sociale Caracteristici

Twitter în portofel Reddcoin Social

Ca Reddcoin este destul de activ pe Twitter, aceasta este o mutare mare. În prezent, există două file legate de Twitter, și fiecare are un scop unic:

1. Tab-ul „Anunț“, pentru anunțuri oficiale Reddcoin

Această filă prezintă cele mai recente tweets de la @Reddcoin, și, astfel, oferă utilizatorilor o modalitate ușoară de a vedea ceea ce se spune de către echipa oficială Reddcoin. Făcând clic pe un tweet se va deschide browser-ul web al unui utilizator direct la acel tweet, oferind astfel posibilitatea de a citi răspunsuri, Retweet, sau să se răspundă. M-am prins singur clic pe acest destul de des, și cu siguranță a crescut cantitatea de tweet-uri @ Reddcoin că am citit.

2. Fila „News“, pentru tweet-uri generale #Reddcoin

Tab-ul de știri are două opțiuni, una pentru Reddit, și unul pentru Twitter. Când este selectat Twitter, cele mai recente Tweets care includ #Reddcoin sunt afișate. Pentru o monedă socială, acest lucru ajută pentru a oferi o perspectiva asupra ceea ce comunitatea se vorbește despre, și încă o dată am aplauda.

În general, integrarea Twitter este destul de fără sudură, și realizează exact ceea ce se pare ca ar fi. Produsul este în versiune beta, așa că sunt sigur că aceste caracteristici vor fi mai prescurtate ca trece timpul, dar eu sunt impresionat de dezvoltare până în prezent.

Reddit în portofel Reddcoin Social

La fel ca cu Twitter, integrarea Reddit oferă utilizatorului acces direct la subreddit Reddcoin. Acest acces se găsește sub tab-ul „News“, alături de știri Twitter #Reddcoin. Aceasta oferă acces la cele mai recente posturi din subreddit, și urmează, împreună cu tema fila Twitter „News“, ca o comunitate Reddcoin este concentrată cea mai mare parte pe Reddit și Twitter. Nu există mult mai multe de spus despre acest subiect, deoarece cred imaginea de mai jos vorbește de la sine.

IRC chat în portofel Reddcoin Social

De departe, cea mai mare remiză, și caracteristica cea mai impresionantă în acest portofel este integrarea acesteia cu canalul Freenode #Reddcoin IRC Chat. Când fila Chat este apasat, un ecran apare care solicită utilizatorului să introducă un pseudonim de chat. Cu toate acestea, în cazul în care utilizatorul optează pentru a sări peste acest lucru, implicit la o numerotată la întâmplare „Reddlet“ nume.

După ce se dă clic pe conecta, utilizatorul este picurată în canalul Reddcoin IRC, și pot discuta în mod liber. Canalul Reddcoin este întotdeauna plin de oameni, dar uneori poate fi un pic mai lent. Cu toate acestea, mă aștept că se va schimba destul de un pic o dată acest portofel frunze beta și devine portofelul standard pentru Reddcoin. Cu atât de mulți utilizatori fiind prezentate cu IRC chat-ul, fără a fi nevoie de a face ceva dincolo de clic două butoane din interiorul portofel lor, IRC pentru Reddcoin este probabil să fie destul de plin de viață.

Dintre diversele caracteristici pe care le aduce acest portofel, acesta se simte cel mai complet. Este într-adevăr dă Reddcoin sentimentul de a fi „Moneda socială.“

Interfață actualizată în portofel Reddcoin Social

Vechile funcții portofel Reddcoin perfect bine, dar arata aproape exact la fel ca și portofelul generic pentru sute de alte monede. Noul design în portofel Reddcoin social este elegant, și aduce unele personalitate la Reddcoin Brand. Pentru a exemplifica acest lucru, aici sunt unele dintre ecranele actualizate în comparație cu ecranele portofel clasic.

Reddcoin Tabloul de bord

 

Reddcoin "Trimite" Screen

Reddcoin "Primire" Screen

0

1

Functional, aceste actualizări face foarte puțin. Cu toate acestea, ele sunt foarte punct de vedere estetic, și ar putea fi dezvoltat pentru a oferi funcționalități suplimentare care nu este prezent în portofele model standard.

Cererile mele pentru Caracteristici Wallet Reddcoin sociale

Toate completările WALLET_TOS Reddcoin sociale sunt mari, în opinia mea, dar unele ar putea fi îmbunătățit destul de un pic. Desigur, acest portofel este în versiune beta, și știu că destul de multe caracteristici sunt adăugate în viitor, dar aici sunt actualizările pe care aș dori să văd:

  • Mai degrabă decât să solicite un browser pentru a deschide Twitter sau Reddit posturi, acesta ar trebui să aibă capacitatea de a deschide paginile din interiorul portofelului.
  • Utilizatorii ar trebui să fie, de asemenea, posibilitatea de a vă conecta la conturile lor de Twitter sau Reddit prin portofel.
  • Facebook trebuie să fie integrate.
  • Mai degrabă decât să fie limitată la Reddcoin pagini, da utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza celelalte profiluri, hashtaguri, subreddits etc. Știu că sună contra-intuitiv la o echipa care încearcă să construiască un brand, dar odată ce un utilizator folosește portofel, acestea sunt deja interesați de Reddcoin. Mai multă libertate în acest fel ar oferi utilizatorilor un motiv real să-l folosească ca hub-ul lor de rețele sociale, mai degrabă decât doar pentru Reddcoin.
  • Tipping trebuie să fie pus în aplicare pentru toate aceste rețele sociale, precum și pe canalul IRC. Pe canalul de chat IRC, ar fi de înțeles dacă basculare a fost limitat la utilizatorii care folosesc portofelul social, care ar da o modalitate de a lega un utilizator la un portofel, fără a fi nevoie de un tipbot intermediar.

Desigur, chiar și fără aceste elemente suplimentare, noul Wallet Reddcoin Social este ligi în fața concurenței. Sunt foarte impresionat de ea, și va funcționa strălucit cu trecerea la POSV. În timp ce eu pot avea funcții pe care le-ar dori să fie adăugate, acestea ar fi doar cireasa de pe tort.

Încă o dată, la Laudney, Hoppipoppipolla (creatorul portofel), iar restul echipei Reddcoin, am aplauda. Buna treaba. Păstrați în mișcare înainte, și să rămână câțiva pași în fața concurenței. Dacă se poate administra asta, atunci mă aștept să văd Redd în jurul valorii de ceva timp.

Știri asociate


Post Altcoin

99Bitcoins vrea să alegeți câștigătorul concursului nostru de tagline!

Post Altcoin

Cum să obțineți Bitcoins - Un ghid pentru a câștiga Bitcoins rapid și gratuit în 2018

Post Altcoin

Multi-vPoW: Soluția lui Myriadcoin către Merge-Mining

Post Altcoin

Fluttercoin: o idee nouă în alternative la Bitcoin

Post Altcoin

De ce Reddcoin este moneda socială

Post Altcoin

Schema GAW Miners este dezvăluită în cele din urmă

Post Altcoin

7 modalități ușoare de a afla dificultatea Bitcoin

Post Altcoin

6 tutoriale de tranzacționare Bitcoin care merită citite

Post Altcoin

16 calculatoare Bitcoin minunate și utile

Post Altcoin

Prezentarea criptocurrencyului oficial aprobat de guvern din Ecuador

Post Altcoin

Introducere în tranzacționarea Bitcoin

Post Altcoin

Implosionul Ripple