Reddcoin dezvăluie un Portofel Social, actualizări POSV și o Platformă Socială | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Reddcoin dezvăluie un Portofel Social, actualizări POSV și o Platformă Socială

Reddcoin dezvăluie un Portofel Social, actualizări POSV și o Platformă Socială

Reddcoinis o monedă pe care am urmărit de ceva timp, iar cea mai mare parte a comunității a fost cu răbdare de așteptare pentru moneda pentru a elibera și a comuta la, Poof de Velocity Stake

POSV).

Ieri, Laudney, dezvoltator de plumb al Reddcoin, a anunțat că, „mâine Anunt se va face la scurt timp după blocul 190000.“ În timp ce majoritatea de așteptat ca acest lucru a fost să anunțe lansarea iminentă a POSV, The announcementwas reale ceva mult mai mare.

Portofel social Reddcoin lui

Nu numai că se apropie de POSV beta publice, dar, de asemenea, un complet nou tip de portofel, cunoscut ca un „portofel social“, a fost dezvoltat. Acest portofel este:

Primul portofel Criptomonedă vreodată pe deplin funcțional, care integrează diferite caracteristici sociale, cum ar fi IRC chat-ul, feed de știri și anunț oficial

Acesta a fost proiectat pentru a fi ușor extensibil și mai multe funcții sociale, cum ar fi muzica, video, jocuri, vor fi introduse unul câte unul în următoarele luni. Portofelul socială îmbunătățește implicarea utilizatorului, și, împreună cu PoSV, sporește securitatea rețelei, și se potrivește în dreapta cu obiectivul Reddcoin de a deveni moneda socială a erei digitale.

Portofelul socială se bucură de un design complet nou UI, care face tradiționale QT UI uite învechit. Acesta poate acționa ca o aplicație desktop local sau să lucrați cu daemon care rulează pe servere la distanță prin intermediul apelurilor RPC criptate. Este complet funcțional pe Windows, Linux și Mac OS X.

Portofelul socială este deja utilizat de către dezvoltatorii Reddcoin pe o bază de zi cu zi. Începând de astăzi, de zi cu zi vom trimite invitații la Top 10 factori care contribuie la Ziua să ni se alăture în testare beta. În următoarele săptămâni, portofelul sociale va fi disponibil tuturor.

 Platforma socială

Dezvoltatorul a continuat să menționeze vag o „platformă socială de ultimă generație“, care a fost foarte limitat în ea descriere:

Scopul Reddcoin este de a îmbogăți și de a facilita interactions.Our de ultimă generație platformă socială socială umană este, de asemenea, în curs de dezvoltare activă. Tipping în toate rețelele sociale vor fi o componentă importantă a platformei, dar asta nu e tot. În această etapă, suntem în mod deliberat foarte secretos cu privire la detaliile platformei din motive competitive. În timpul verii, veți afla mai multe despre imaginea de ansamblu și detaliile.

Personal, am fost un susținător al Reddcoin, deoarece, înainte de lansarea sa, și chiar a investit o sumă mică în IPOC originală. Asta poate mă face un pic părtinitoare, dar cred că aceste evoluții și imagini vorbesc de la sine. În cazul în care echipa Reddcoin poate trage acest off, acesta va fi un mare pas înainte, și arată inovația care este posibil în lumea moneda digitală. Mă aștept pe deplin că multe alte echipe dev va încerca să imite aceste programe și sisteme, dar la rata lucrurile sunt în prezent merg, echipa Reddcoin va rămâne întotdeauna una (sau trei) pași înainte.

Acest lucru va fi interesant sa ma uit, și vă puteți aștepta ca monedă Scurt va ține la curent cu cele mai recente evoluții.

Știri asociate


Post Altcoin

Implosionul Ripple

Post Altcoin

Oamenii de știință cer donații Bitcoin & Dogecoin

Post Altcoin

Prezentarea criptocurrencyului oficial aprobat de guvern din Ecuador

Post Altcoin

Cumpărați Peercoin cu Paypal sau cu cardul de credit

Post Altcoin

Ce este Dogecoin

Post Altcoin

99Bitcoins vrea să alegeți câștigătorul concursului nostru de tagline!

Post Altcoin

13 Locuri pentru a verifica datele de pe piața Litecoin

Post Altcoin

BTC.com Vândut lui Josh Garza de la mineri GAW

Post Altcoin

Un ghid pas cu pas pentru arderea propriului dvs. nod Bitcoin

Post Altcoin

Bitcoin și returnări pe termen scurt

Post Altcoin

SEC Investigarea preliminară în mineri GAW confirmat, și informațiile scurgeri

Post Altcoin

Cum să cumpărați Denumire (Paypal, carte de credit, numerar) - 100% sigură și simplă