De ce Reddcoin este moneda socială | Romanian.globalsciencecollaboration.org

De ce Reddcoin este moneda socială

De ce Reddcoin este moneda socială

Reddcoin

Moneda socială, este un relativ nou Criptomonedă, dar a câștigat rapid de tracțiune. Ea are cel mai rapid subreddit în creștere, în comparație cu toate celelalte monede digitale, iar la această rată va trece Litecoin în luna următoare. Cu o recompensă imens bloc de 100.000, în comparație cu Bitcoin's25, moneda este suficient de lichide pentru a permite sfaturi să se acorde în mod liber, care a fost primul gol stabilit de către dezvoltatori.

Reddcoin Are dezvoltarilor

Dezvoltatorii Reddcoin au lucrat foarte greu la îmbunătățirea monedei, de la lansare până astăzi, și-au actualizat în mod regulat site-ul, portofele, și pagini de social media, cum ar fi Reddit Twitter, pentru a împinge ideea că Reddcoin este moneda socială. Pe deasupra, le pasa, si sunt implicate, comunitatea, care este ceea ce dă moneda este puterea.

Reddcoin are o comunitate ENORM

Ceea ce face Reddcoin atât de special este aspectul social în spatele ei, cu o comunitate în creștere de sprijin de obiectivele stabilite de dezvoltatorii lui. A fost construit pentru a fi partajate în mod liber, cu toate acestea, utilizatorul ar dori, prin toate site-urile de rețele sociale.

Reddcoin oferă comunității un mod de a fi recompensați pentru a comunica în mod eficient idei sau proiecte de sprijin, în timp ce creșterea valorii Reddcoin în sine, în același timp. Dezvoltatorii solicita feedback pe proiecte în mod regulat, iar utilizatorii crearea de bună voie propriile proiecte pentru a oferi sprijin, sau de a îmbunătăți gradul de utilizare, în felul lor. Acum, cu noul sistem de radiodifuziune, membrii comunității pot combina vocile lor într-un mod care blast social media cu ideile și obiectivele proiectului, dar fără a fi nevoie de a spam-ului continuu.

Reddcoin „Redd API“ face ca integrarea ușoară

Acum, odată cu lansarea recenta a API-ului, mai poate fi ușor făcut cu Reddcoin decât orice altă monedă. Reddcoin API-ul face simplu, și în condiții de siguranță, pentru orice dezvoltator pentru a integra un sistem de plată, sistem de basculare, sau alt sistem de transfer direct în proiectul lor. Acest lucru oferă un avantaj imens, și este o cheie pentru succesul viitor al monedei.

Cu portofelul Android recent lansat, este ușor de a stoca RDD pe o platformă mobilă. Acest lucru permite utilizatorilor să introducă prietenii și familia la moneda digitală, și oferă utilizatorilor acces la monedele lor, indiferent unde sunt. Toate marile burse valutare digitale, inclusiv Cryptsy, Coinedup și Bittrex, au ajuns la bord cu Reddcoin, iar moneda este acum tranzacționate vs Bitcoin la o rată relativ ridicată.

Reddcoin este ușor de utilizat, Trimitere și Primire

Reddcoin este o alegere excelentă pentru un utilizator care este nou la moneda digitală, sau chiar un membru al populației generale cu nici un interes în moneda digitală, la toate. Comunitatea este foarte de susținere, și trimiterea și primirea RDD a fost făcut destul de ușor ca acestea pot fi date altora pe social media, chiar și în cazul în care partea care a primit nu are un portofel, nici vreun interes în a face ceva mai mult decât să permită transferul.
Deci ce mai aștepți? Începeți cu Reddcoin astăzi, și martor această monedă revoluționară pentru tine.

Știri asociate


Post Altcoin

8 moduri de a nu pierde niciodată o actualizare crucială Bitcoin

Post Altcoin

Ce sunt Altcoins?

Post Altcoin

Raportul zilnic Bitcoin: CheapAir acceptând Dogecoin și Litecoin, DigitalTangible Gold la Bitcoin Exchange și multe altele

Post Altcoin

Cumpărați Peercoin cu Paypal sau cu cardul de credit

Post Altcoin

Cum să cumpărați Dogecoin cu Paypal sau card de credit instantaneu

Post Altcoin

Analiza: Bill Gates spune că Bitcoin este mai bun decât moneda

Post Altcoin

16 calculatoare Bitcoin minunate și utile

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Marți - Deveniți un expert Bitcoin Safety

Post Altcoin

Sex și singurul Bitcoin

Post Altcoin

Kickstarter pentru sluice Box Custom Scrypt Mining Rigs

Post Altcoin

Cum să cumpărați Ripple (XRP) în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

4 motive pentru care stup este un portofel revoluționar Bitcoin