Reddcoin Social Broadcast | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Reddcoin Social Broadcast

Reddcoin Social Broadcast

În această săptămână a văzut anunțul de ReddcoinBroadcast, o platformă socială de colectare de voce în mod special pentru Reddcoin. Deși este inspirat de populara platforma Thunderclap, aceasta este o versiune cu totul Reddcoin-concentrat și dezvoltat. Cea mai mare diferență este de preț - în timp ce Thunderclap taxele între 100 $ la 500 $ pentru o campanie, Broadcast este complet gratuit. Tot ceea ce se cere în schimb este că ceea ce transmite este într-un fel sau altul legate de Reddcoin.

Deci, cum funcționează Broadcast Social Reddcoin lui?

Inițial, un utilizator va semna pe site-ul de difuzare folosind un cont sociale, cum ar fi Twitter, Facebook sau Tumblr. Acest lucru permite permisiunea de difuzare pe această platformă, astfel încât campaniile pot posta în mod automat în numele dumneavoastră. După ce ați dat permisiunea puteți vizualiza campaniile.

Ele prezintă ca orice alt proiect de la comunitate, cu excepția faptului că suportul se măsoară în îndemâna socială în loc de dolari. Fiecare campanie are un număr de susținători pentru a ajunge la un anumit interval de timp. Odată atins acest număr, Broadcast va merge mai departe cu postarea mesajul campaniei la momentul specificat în lista.

Este important de remarcat faptul că posturi doar feed, Broadcast nu este un nou mod de a spray-spam pentru toți prietenii tăi. Este un singur mesaj trimis la un moment dat. Puterea de difuzare nu vine de la trimiterea grămezi de mesaje în contul dvs., ci mai degrabă în coordonarea și unificatoare, multe voci. Hashtagurile sunt folosite pentru a reuni impreuna toti suporterii, împingând un mesaj în trending mai mult solo, sau necoordonat, eforturile s-ar putea realiza.

Cum pot începe o campanie? Are trebuie să fie legate de Reddcoin?

Este pur și simplu și intuitiv un caz de „click racheta pentru a lansa“. Există literalmente o rachetă dragut, care vă îndeamnă la lucruri mai mari.

Începutul procesului este mesajul dumneavoastră. Ai nevoie pentru a trimite 115 de caractere care încapsulează ideea ta, produs sau serviciu. S-ar putea utiliza platforma de basculare pentru a include microvârf, cum ar fi fost transmisă în campaniile pentru această primă săptămână să mulțumesc @bitcoinbarbie și @juergenhoebarth pentru articolele pe care le-ar publicate în sprijinul Bitcoin. Inclusiv un sfat este la fel ca pe Twitter în mod normal: utilizați standardul limbaj @tipreddcoin + vârful @YOURTARGET și apoi suma (100 DZR, de exemplu). Nu trebuie sa ai bani cu tipbot pentru a primi un mesaj afară, totuși. Mesajul dvs. Poate fi orice legat de reddcoin. Un strigăt la un coleg blogger, o reclama pe care o accepta acum reddcoin în magazinul dvs., sau pentru a conduce traficul spre propriul articol, cauza sau proiect.

În continuare puteți încărca o imagine, alegeți categoria, și scrie un scurt paragraf da oamenilor o idee de ce ar trebui să susțină campania. Setați ora la care doriți să difuzeze, iar numărul de susținători pe care doriți să ajungeți, și ați terminat. În general, campania trebuie să fie legate de Reddcoin, dar sunt prevăzute excepții în cazul în care trimiterea lucrărilor este benefică pentru comunitatea Reddcoin, sau a fost creat de un membru activ al comunității.

Are Sistemul Reddcoin Social Broadcast fapt de lucru?

Ei bine, este doar primele zile, dar judecând după pagina campaniei: Da. Există doar o singură campanie de până acum, care nu a reușit să îndeplinească cota de susținători, dar chiar și această campanie a reușit să adune o acoperire de peste 75.000, înainte de ceas a fugit. Dintre campaniile de succes, cel mai susținut până în prezent este una pur și simplu pentru a crește gradul de conștientizare a contului de basculare Reddcoin. Susținătorii semnat pentru a răspândi cuvântul pe care le puteți înclina în Reddcoin pe Twitter, care se încheie cu o acoperire totală de peste 150.000, și cu trend puternic cu hashtag #socialcurrency.

Au fost patru campanii de succes până în prezent, angajarea persoanelor cu articole scrise despre Reddcoin și stimularea profilul lui r / reddcoin pe Reddit. Campaniile care caută în prezent de sprijin sunt anunțarea concursului API Redd, introducerea unui site de știri, și care caută sprijin pentru donarea-stătătoare robinet freereddcoin.com.

Oricare ar fi va crede echipa Reddcoin următoarei?

În timp ce Broadcast este doar foarte tânără, ea a atras deja o mare de sprijin pentru acele cauze care le-a pus înainte. Campaniile viitoare pot include proiecte tehnologice, anunțuri de știri, publicitatea de locuri de muncă pentru Reddcoin, sau de basculare în masă pentru o organizație de caritate. De R / reddcoin vizate Twitter ruleaza de basculare care au fost organizate anterior în subreddit vor fi aduse împreună mai repede și mai ușor decât înainte, și cu un sentiment mai mare de concentrare.

Viitorul Transmisiunile par a fi, cum se spune, limitat doar la imaginatia ta. Atâta timp cât imaginația care implică Reddcoin, Broadcast-ar plăcea să vă ajuta să ajungeți la mai mulți oameni. La urma urmei, doar folosind această platformă Reddcoin-exclusivă este răspândirea cuvântul despre moneda în curs de formare.

Știri asociate


Post Altcoin

Ghid: 4 Programe Nasty care va Hijack fișierele dvs. pentru Bitcoins

Post Altcoin

Cum se revendică Bitcoin Gold (BTG): un ghid pas cu pas

Post Altcoin

8 moduri de a nu pierde niciodată o actualizare crucială Bitcoin

Post Altcoin

Multi-vPoW: Soluția lui Myriadcoin către Merge-Mining

Post Altcoin

Interviul: Brandon Kurtz de la Vertcoin Athlete

Post Altcoin

Cum de a cumpăra Dash în 3 pași simpli - Un ghid pentru începători

Post Altcoin

Tutorial: Reddcoin POSV Wallet Upgrade pe un Mac

Post Altcoin

Bit-thereum - Potențialul lui Bitcoin, Ethereum și Orisi, partea a doua

Post Altcoin

Coin Scurt ziar de zi cu zi: Twitch.tv și Dogecoin, Apple Pay, AMA Gavin, Bitcoin Ransomware, și Tecnisa

Post Altcoin

6 Pași pentru a evalua dacă o criptare alternativă merită investiția

Post Altcoin

Bitcoin și returnări pe termen scurt

Post Altcoin

Beta review - Portofoliul social Reddcoin cu integrare în rețelele sociale