Explicând prețul scăzut al Reddcoin și un apel pentru transparență | Romanian.globalsciencecollaboration.org

Explicând prețul scăzut al Reddcoin și un apel pentru transparență

Explicând prețul scăzut al Reddcoin și un apel pentru transparență

Acest articol este propria mea analiză și Judecători MENT, a ceea ce am observat întâmplă cu Reddcoinin trecutul recent, și nu pot fi complet corecte. Cu toate acestea, am petrecut destul de un pic de timp de tranzacționare această monedă, și mă uit la cărțile de ordine în fiecare zi.

Dacă citiți acest lucru, sunteți probabil interesat de Reddcoin. Unii dintre voi sunt ca mine, și a investit o sumă mică în IPO, și-au cumpărat încet RDD de atunci. Altele pot fi cumpărate în mai târziu, sau nu poate fi decis dacă ar trebui să cumpere RDD sau nu. Eu nu am de gând să încerce să convingă pe cineva să cumpere sau să vândă RDD, ci mai degrabă să acorde o atenție la ceea ce se întâmplă.

Reddcoin se bazează pe o idee mare, și are o echipă de dezvoltatori mare în spatele ei. API-ul Redd, Reddcoin Broadcast, site-ul superb nou, actualizările și corecțiile de bază, roboții vârful, campaniile de basculare, The Reddcoin recompense de program, precum și toate celelalte caracteristici, sisteme și instrumente care sunt în curs de dezvoltate de miezul echipa de dezvoltare, precum și membri ai comunității care lucrează cu ei, au fost puse în aplicare rapid și eficient. Reddcoin are încă un drum lung de parcurs spre atingerea este potențial, și devenind „Moneda socială“, dar este pe drumul cel bun.

Deci, Care este problema cu Reddcoin?

Cu toate acestea, mulți oameni au fost preocupat de faptul că pricehas Reddcoin fost îmbrățișarea marca 2-4 Satoshi de ceva timp acum. Am observat multe posturi îngrijorat pe subreddit, și o agitație în întreaga comunitate. Lipsa de creștere capac piață, ca urmare popularitate crescută a fost uimitor la cele mai multe, și este greu de a lega toți factorii împreună. Din fericire, atunci când a tras în afară, și enumerate, devine un pic mai ușor de văzut.

 1. IPO Investitorii Reddcoin

  O mare parte a investitorilor IPO sunt de vânzare instantaneu parte, sau toate, monedele în fiecare zi. Acest lucru este posibil din mai multe motive. De la IPO, prețul de Bitcoinhas a scăzut semnificativ, iar unii investitori pot fi disperată de fonduri. Alții ar fi investit în IPO pe un capriciu, și mai târziu a pierdut interesul. Alții încă mai poate fi folosit prețurile scăzute pentru a colecta toate RDD au grijă să stăruim, preferând să le aibă la îndemână, mai degrabă decât de așteptare, și sunt acum permițând fondurile IPO care urmează să fie dispersată.

 2. Preț Bitcoin lui

  Toate altcoins sunt influențate de Bitcoin în acest moment. Este un trist, dar adevărat, fapt ce Bitcoin este paznicul. Când se pierde valoarea, celelalte monede nu câștigă, în general, față de Bitcoin, ci mai degrabă ca pierd panica seturi, și mulți investitori de schimb altcoins pentru Bitcoin, și apoi Bitcoin pentru Fiat.

 3. Reddcoin sau Bitcoin, Whale (s)

  Câțiva comercianți zi, sau comercianți semi-zi, inclusiv eu, au observat o „balenă“ (comerciant cu o cantitate foarte mare de fonduri), pe Cryptsy care manipulează prețul de Reddcoin. Am văzut pe cineva, sau un grup de oameni, a anula 10+ Bitcoins de la un perete de cumpărare a unui zid de aproape 20 de Bitcoin, apoi vinde suficient pentru a anula Reddcoin monedele rămase în ea, urmată de punerea unui nou zid vinde de 10+ Bitcoins în valoare din Reddcoin în locul ei, și pentru a muta într-o nouă, cumpăra de perete de la 1 Satoshi mai mici.

  Motivul pentru care fac acest lucru se datorează faptului că este mai mic prețul de Reddcoin, cu atât mai mare câștig% dintre cumpărare și vânzare pereți. Folosind o strategie atent planificat, un comerciant inteligent poate obține controlul de o mare parte a pieței. Atâta timp cât investitorii IPO sunt de vânzare la o rată destul de mare, această strategie este foarte ușor de realizat cu fonduri suficiente. Mă aștept că, odată ce distribuțiile IPO terminat, această balenă (sau grup de balene) va permite ca prețul să înceapă să crească în mod liber, sau chiar pompa-l ei înșiși.

 4. Utilizatorii noi Reddcoin sunt înșelătoare

  Aceasta este o problemă din două părți.

  În primul rând - Mulți dintre noii membri ai comunității Reddcoin nu sunt, de fapt investesc fonduri în Reddcoin. Acestea sunt introduse pentru Reddcoin, deoarece acestea au fost tăiate, și sunt interesați numai de basculare, sau deversării. Acești utilizatori adaugă valoare, dar nu imediat. Ei vor aduce în valoare de la alte surse ca comunitatea creste, prin ceea ce face piața atractivă pentru cei care sunt de fapt dispuși să investească în Reddcoin. Cu toate acestea, ei nu vor avea nici un efect asupra Reddcoin în valoare de astăzi, sau poate chiar reduce prețul de vânzare prin monedele au fost tăiate.

  În al doilea rând - Numărul de abonați de pe subreddit, adepți pe Twitter, etc pot fi inexacte. În timp ce eu nu cred că dezvoltatorii se cumpără boti, sau cumpărarea de abonați, cineva poate fi. Ar putea fi, eventual, balena menționat mai devreme, sau un utilizator aleatoriu care vrea să vadă Reddcoin crească. Cu toate acestea, se întâmplă, se pare ca în cazul în care numerele nu sunt corecte. % De abonați care sunt pe subreddit la un moment dat este semnificativ mai mică decât alte valute, iar rata la care noi utilizatori se aboneze pare să crească, în general, la o rată foarte liniară. Acest lucru este ciudat, ca de obicei, o comunitate va crește, de obicei, în spurts, și în perioadele pe care le crește la o rată constantă, ea are, de asemenea, o medie mai mare decât rata de implicare de către noii utilizatori.

Deci, după ce a trecut prin posibilele cauze ale prețului scăzut al Reddcoin, cel puțin din ceea ce se poate vedea, eu sunt optimist pentru viitor. Sincer, prețul de Reddcoin astăzi este direct în conformitate cu prețul pe care investitorii IPO plătit pentru monedele lor. Cu 168,8 Bitcoin investit, și 5,2 miliarde de monede care urmează să fie distribuite, costul mediu al fiecărui Reddcoin în IPO a fost 3,24 satoshis. Aceasta înseamnă că oricine cumpără Reddcoin astăzi la 3 sau 4 satoshis este obtinerea în jurul valorii de la același preț ca și investitorii originale IPO, care ar putea fi o parte din motivul pentru ea lipirea în acest moment.

Ce se va întâmpla cu prețul Reddcoin lui acum?

Sunt sigur despre ce se va întâmpla în următoarele câteva săptămâni, dar eu mă aștept ca prețul să înceapă să crească la sfârșitul distribuției IPO. Ca un mic investitor IPO mine (mai puțin de un BTC investit), eu știu că distribuțiile merg mai departe la rata corectă și ar trebui să termine la timp. La acel moment, atunci când se termină inflația de 60 de milioane de monede pe zi, ar trebui să fie mai ușor pentru a obține o înțelegere solidă pe modul în care această monedă va lucra în viitorul apropiat.

Cu toate acestea, eu nu am o cerere pentru echipa dev Reddcoin. Mai exact, am o cerere de oricine este responsabil de subreddit. Vă rugăm, să statistici pentru subreddit Reddcoin vizibile în mod public. Celelalte valute majore digitale au statisticile lor la dispoziția publicului, și Reddcoin trebuie să facă același lucru. A existat un post pe subreddit menționând-o recent, și am auzit pe alții se plâng înainte. Fără acest tip de transparență, viitorii investitori pot fi ezitat sa adopte Reddcoin.

Știri asociate


Post Altcoin

Ghidul începătorului pentru operarea propriului ATM Bitcoin

Post Altcoin

4 motive pentru care stup este un portofel revoluționar Bitcoin

Post Altcoin

13 Locuri pentru a verifica datele de pe piața Litecoin

Post Altcoin

Bitcoin Whiteboard Marți - Deveniți un expert Bitcoin Safety

Post Altcoin

99Bitcoins vrea să alegeți câștigătorul concursului nostru de tagline!

Post Altcoin

Cum se generează Bitcoins de pe computerul de acasă

Post Altcoin

Cele mai bune 6 software Bitcoin mining

Post Altcoin

Ce este Feathercoin

Post Altcoin

Ce sunt Altcoins?

Post Altcoin

Gavin Andresen vă arată cum să implementați o protecție a fișierelor de portofel cu doi factori

Post Altcoin

SpaceBIT pentru a oferi un nou mod de a finanța explorarea spațiului

Post Altcoin

Un ghid minuțios simplu pentru Cryptocurrency pentru algoritmi X